Wayyss aradigim kan burdaymis senle özel bi görüşelim:)Tülü de var ben de :)) ondan da memnunum. Nevresim takımlarım da hep ikea. İkea evimizin herşeyi
Tabisiiii :))Wayyss aradigim kan burdaymis senle özel bi görüşelim:)
Fikrine ihtiyacım var
Hoşgeldin taze daktır adayı.Merhabalar
Ben Üni okuyorum, ailemle yaşıyorum ve kendi birikimim olsun istiyorum, bir yerden başlamam gerek hedefim şimdilik 40.000 sanırım bu parayı biriktirmem bayağı sürecek :)) geç olsun güç olmasın tıp okuyorum bir senem var bunuda bitirince pratisyen hekim olacağım maaşım 3500 civarı bir şey olacak ve kendi evime çıkmak istiyorum (ayrıca birikim içinde) ilerde bu yüzden para biriktireceğim bana ne önerirsiniz ne yapmalıyım?
merhabalar hayirlisiyla okulu bitirip mesleginizi elinize alirsiniz insAllah. yalniz bise dicem pratisyen hekimlerin maaslari daha yuksektir diye dusunuyorum aile hekimleri de pratisyen hekim degil mi mesela?Merhabalar
Ben Üni okuyorum, ailemle yaşıyorum ve kendi birikimim olsun istiyorum, bir yerden başlamam gerek hedefim şimdilik 40.000 sanırım bu parayı biriktirmem bayağı sürecek :)) geç olsun güç olmasın tıp okuyorum bir senem var bunuda bitirince pratisyen hekim olacağım maaşım 3500 civarı bir şey olacak ve kendi evime çıkmak istiyorum (ayrıca birikim içinde) ilerde bu yüzden para biriktireceğim bana ne önerirsiniz ne yapmalıyım?
Gule gule kullan canim ben ikisinden de almadim ama niyetleniyrum arada sen bi kullan tavsiye edersen alriim bende . Desenleru guzel fiyatlari da iyiLcw ve englsh home sipariş verdim.
2 tane daha alicam.
Merhaba hoşgeldin.Merhabalar
Kızlar english home nevresimler geldi remsen aşk..
Ay cok güzeller be
Nasıl şimdiye kadar almamışım
Bilmeyeydim eyiydi gerçi
Umarım alışkanlık yapmaz.
Çok cıs annem çok cıs diyor iç sesim
Canım burada yani Ankara'da var kampanya.Bütün a101'lerde olması gerekir.Bu kampanyadan başka haberi olan yok mu?efsuni06 dün a101e gittim tabi direk sordum
Daha kasiyerin beni dinleme seklinden hic haberi olmadığını anladim.
Benn hic duymadım bize oyle bir bilgi gelmedi dedi.
Ama a101 ve englsh home kurucusumu yöneticisimi aynı kışıymış onu biliyorum sadece dedi.
Bi de nasil bir kampanyaymis ki diye icerigini bana sordu :)
Mart dedik ama tabiki sen gr yap oyle yaz canim.tr_lelli canim kumbaralari patlatma gunu varmi gecen sordumda hatirlamiyorum cevabini tekrar yazdim kusra bakma.
1 martta mi patlatilcak? ben icindeki para her gram oldugunda altin almayi dusunuyordum olmadi gram alsam bile patlatincaki toplam degerim soylerim
Ahh bende hele elime ulaşınca ufak çaplı bi aklımı yitirdim :)Çok nevresim annecim
Ben onlara sıra gelince bir sevindirik oluyorum hala, güle güle kullan lellim :)
Günaydın hanımlar
dün elektrik gelmiş 64 tl
geçen aylarda 40-45 gelirdi
hem zam gelmiş hem biz fazla kullanmışız bu ay
çok dikkat edemedim bu ay demekki
bu ay kredi kartı tahminimden biraz da olsa düşük geldi mutfağa çok harcama yapmadım buzluktan kullandım iyi oldu
Baya bi ayikladim canim benGünaydın
tr_lelli güle güle kullan canım nevresimlerini
Bende ayıklama eleme yenileme işlemi yapacağım nevresimlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?