Senin hamilelik takvimini yerimmm leyhn.selam kızlar.. ya ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum.. yemek de yapamıyorum doğal olarak.. bu sebeble halsiz düşüyorum.. acilen çözüm bulmam gerek yoksa bi yerlerde yığılıp kalacam..
Takvimi görünce içim ısınıyor resmen. Kendim bebek istemiyorum ama böyle görünce acaba diyorum neyse. Canım kraker ye biraz yoğurt meyveselam kızlar.. ya ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum.. yemek de yapamıyorum doğal olarak.. bu sebeble halsiz düşüyorum.. acilen çözüm bulmam gerek yoksa bi yerlerde yığılıp kalacam..
ceviz, kuru kayısı falan tüketiyorum.. süt de içiyorum bakalım bugün öğle yemeğini güzel yedim çok acıkmıştım çünkü.. midem kötü olmazsa devamı gelir ..Senin hamilelik takvimini yerimmm leyhn.
Canım C vitamini ve süt ürünlerine ağırlık var bari
çantamda kraket kuruyemiş falan taşıyorum.. bakalım inşallah toparlarım..Takvimi görünce içim ısınıyor resmen. Kendim bebek istemiyorum ama böyle görünce acaba diyorum neyse. Canım kraker ye biraz yoğurt meyve
İnşallahhh canımmmmceviz, kuru kayısı falan tüketiyorum.. süt de içiyorum bakalım bugün öğle yemeğini güzel yedim çok acıkmıştım çünkü.. midem kötü olmazsa devamı gelir ..
çantamda kraket kuruyemiş falan taşıyorum.. bakalım inşallah toparlarım..
günaydın kızlarr
Ben bugun regl oldum,gebelik isteyenler bilir,bunlar bizim kara günler,dipte olduğumuz günlerİns alışverişi filan cok abartmam Sabah 2 hafta sonra markete girdim 12 tl harcadım.Trendyoldn falan uzak duruyorm şimdilik..Ümit besen pamela açtım dinliyorm
kızlar ya bizim de 1 yıl kadar olmamıştı. Belki denemişsinizdir ama yine de söylemek istedim, İbrahim Saraçoğlu nun kendim için soğan kürünü eşim için de keçiboynuzu kürünü yapmıştım, denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Bir de doktora gidip yumurta takibi yaptırabilirsiniz eğer yaptırmadıysanız. Belki yumurta gelişmiyordur ya da gelişiyordur ama çatlamıyordur, ben bunlar için tedavi gördüğüm ay hamile kaldim, hatta o ay ağlamıştım sıkıntının ne olduğunu anlamadan hormon yükledi bana diye. Bazen dışardan küçük bi takviyeye ihtiyaç duyulabiliyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahah canim esekten dusmusun halinden esekten dusmus anlar.benimde daha regl gunume 10 gn var ama hissediyorum bu ayda olmadi 8.ayimiz
cnm bende yumurtlama sıkıntısı yok sükür,kürlere karsıyım ben soğanı yapmstım en baslarda,sonra bal tarçın çörek ötü yaptım o bende polip oluşturdu,agustosta o yüzden ameliyat oldum.O yüzden kür mür töbe artık:)Drum görünen tek sıkıntı tek tüpün tıkalı olması dedi.Esimin sayısı hzı da iyi cıkmıstı.Yumurta takibi de yaptık,asılama da olmayınca olmuyor istekızlar ya bizim de 1 yıl kadar olmamıştı. Belki denemişsinizdir ama yine de söylemek istedim, İbrahim Saraçoğlu nun kendim için soğan kürünü eşim için de keçiboynuzu kürünü yapmıştım, denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Bir de doktora gidip yumurta takibi yaptırabilirsiniz eğer yaptırmadıysanız. Belki yumurta gelişmiyordur ya da gelişiyordur ama çatlamıyordur, ben bunlar için tedavi gördüğüm ay hamile kaldim, hatta o ay ağlamıştım sıkıntının ne olduğunu anlamadan hormon yükledi bana diye. Bazen dışardan küçük bi takviyeye ihtiyaç duyulabiliyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Rahim filmi çektirince de tıkanık tüplere faydası olabiliyormuş, çektirmiş miydin?soğan kürü Rahmi temizliyor aslında bi sıkıntısı Yok diye biliyorum, ama diğer kür yumurtayı geliştiriyor ya eğer çatlama problemi varsa çatlayamadığı için büyüyor ve kiste çeviriyor canım, onların da çok faydasını gören var ama sıkıntı neyse ona göre kullanmak lazım sanırım.cnm bende yumurtlama sıkıntısı yok sükür,kürlere karsıyım ben soğanı yapmstım en baslarda,sonra bal tarçın çörek ötü yaptım o bende polip oluşturdu,agustosta o yüzden ameliyat oldum.O yüzden kür mür töbe artık:)Drum görünen tek sıkıntı tek tüpün tıkalı olması dedi.Esimin sayısı hzı da iyi cıkmıstı.Yumurta takibi de yaptık,asılama da olmayınca olmuyor isteBenim durumum artık tüp bebek gibi duruyor..İns isteyen herkese nasip eder Allahım
evet hsg de cıktı benimde tüpün tıkanıklığı..Benim 2,5 sene olduğu için korunmayı bırakalı bayağı tecrübe kazandım:)Drm artık yanıma sesi asistan alcam diyo o dereceRahim filmi çektirince de tıkanık tüplere faydası olabiliyormuş, çektirmiş miydin?soğan kürü Rahmi temizliyor aslında bi sıkıntısı Yok diye biliyorum, ama diğer kür yumurtayı geliştiriyor ya eğer çatlama problemi varsa çatlayamadığı için büyüyor ve kiste çeviriyor canım, onların da çok faydasını gören var ama sıkıntı neyse ona göre kullanmak lazım sanırım.
İnşallah en hayırlı zamanda olur canım, dualarımdasın. Bu arada amacım bilmişlik yapmak değildi belki gözden kaçan bişey varsa diye paylaşmak istemiştim, tamam sustum üstadevet hsg de cıktı benimde tüpün tıkanıklığı..Benim 2,5 sene olduğu için korunmayı bırakalı bayağı tecrübe kazandım:)Drm artık yanıma sesi asistan alcam diyo o dereceYumurtlama da sıkıntı yktu ama iste insan ilk zamanlar her duyduğunu yapınca sıkıntı büyüyor..Ben asılama ya 3 yumurtayla girdimn düşün,drm cogul gebelik yüksek kabul edersen yaparıum dedi.Tmm dedim.Ama nasip olmayınca olmuyor..Hayırlısı hakkmızda
Amin canım saolasın,insallahİnşallah en hayırlı zamanda olur canım, dualarımdasın. Bu arada amacım bilmişlik yapmak değildi belki gözden kaçan bişey varsa diye paylaşmak istemiştim, tamam sustum üstad
bebis istedgmden beri her ay kontrole gidiyorum canim bi sikinti olmadigini soyledi her ay bide 12.gunde gidiyorum yumurtlama me durumda diye onda da bise gozukmuyo hormon testleri normal esiminde benim de ama nasip iste. bu ay erken catlamadan supheleniyorum eger erken adet olursam gidip ilac isticem dr dan galiba buyumeden catliyo 2 aydir erken adet oluyorumkızlar ya bizim de 1 yıl kadar olmamıştı. Belki denemişsinizdir ama yine de söylemek istedim, İbrahim Saraçoğlu nun kendim için soğan kürünü eşim için de keçiboynuzu kürünü yapmıştım, denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Bir de doktora gidip yumurta takibi yaptırabilirsiniz eğer yaptırmadıysanız. Belki yumurta gelişmiyordur ya da gelişiyordur ama çatlamıyordur, ben bunlar için tedavi gördüğüm ay hamile kaldim, hatta o ay ağlamıştım sıkıntının ne olduğunu anlamadan hormon yükledi bana diye. Bazen dışardan küçük bi takviyeye ihtiyaç duyulabiliyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
büyümeden nasıl çatlıyor ki?bebis istedgmden beri her ay kontrole gidiyorum canim bi sikinti olmadigini soyledi her ay bide 12.gunde gidiyorum yumurtlama me durumda diye onda da bise gozukmuyo hormon testleri normal esiminde benim de ama nasip iste. bu ay erken catlamadan supheleniyorum eger erken adet olursam gidip ilac isticem dr dan galiba buyumeden catliyo 2 aydir erken adet oluyorum
Ben takip yapıldığı ay aralıklarla Bikaç kere gitmiştim canım, önce kaç yumurta var ona bakılmıştı, sonra kaç tanesi büyüyor, sonra çatlayacak gibi olan var mı diye. Bi de 3. Gün hormonlara bakılmıştı sanki. O ay diyelim takipte yumurtanın büyümediği görüldü yumurta geliştirici ilaç veriliyor klomendi sanırım adı, ya da yumurta gelişti ama çatlamıyor o zaman da iğne yapılıyorbebis istedgmden beri her ay kontrole gidiyorum canim bi sikinti olmadigini soyledi her ay bide 12.gunde gidiyorum yumurtlama me durumda diye onda da bise gozukmuyo hormon testleri normal esiminde benim de ama nasip iste. bu ay erken catlamadan supheleniyorum eger erken adet olursam gidip ilac isticem dr dan galiba buyumeden catliyo 2 aydir erken adet oluyorum
iste canim mesela dktor diyoki bu buyukluge gore 4 gun sonra catlar diyo.ama yeterli buyukluge ulasamadan catliyo benimki 2 aydir galiba.cunku ovulasyon testinde de oyle cikti.gecen ay dr a gttim 13.gunu catlamis dedi.demekki olgunlasmadan catliyo.neyse bu konuyu isgal etmim de anlicagn boyle supheleniyorum canim.kendimizin doktoru olduk takip ede ede.büyümeden nasıl çatlıyor ki?
bana 3.gun hormon testi yapıyo bıde 12.gun agırıp yumurtlamaya bakıyo canım.3 defa klomen kullandım ben.adetim düzenli oldugu için catlamada problem yoktu.ilk kez gecen ay 4 gün erken oldum erken catlamıs. bu ay da yıne erken oldugunu dusunuyorum regl olunca 3.gün gidip böyle senin tarif ettiğin gibi gün gün bakılmasını ıstıcem.Ben takip yapıldığı ay aralıklarla Bikaç kere gitmiştim canım, önce kaç yumurta var ona bakılmıştı, sonra kaç tanesi büyüyor, sonra çatlayacak gibi olan var mı diye. Bi de 3. Gün hormonlara bakılmıştı sanki. O ay diyelim takipte yumurtanın büyümediği görüldü yumurta geliştirici ilaç veriliyor klomendi sanırım adı, ya da yumurta gelişti ama çatlamıyor o zaman da iğne yapılıyor
Çalısmaları gün aşırı yapın cnm ozman..Gerci drn söylüyordur da günleriiste canim mesela dktor diyoki bu buyukluge gore 4 gun sonra catlar diyo.ama yeterli buyukluge ulasamadan catliyo benimki 2 aydir galiba.cunku ovulasyon testinde de oyle cikti.gecen ay dr a gttim 13.gunu catlamis dedi.demekki olgunlasmadan catliyo.neyse bu konuyu isgal etmim de anlicagn boyle supheleniyorum canim.kendimizin doktoru olduk takip ede ede.
biz ceyize almistik arcelik ustu siyah camli.hatta gorumcem hediye aldi. cok memnunum 1.5senedir kullaniyorum.icindeki plakalar yikanip geri takiliyo bak istersn arkadasmkaracadan mail geldi.. tost makinamın ücreti iade edilmiş.. şuan beklesin bakalım almicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?