Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın kızlarr
Ben bugun regl oldum,gebelik isteyenler bilir,bunlar bizim kara günler,dipte olduğumuz günlerİns alışverişi filan cok abartmamSabah 2 hafta sonra markete girdim 12 tl harcadım.Trendyoldn falan uzak duruyorm şimdilik..Ümit besen pamela açtım dinliyorm

Herkese günaydın bugün eşim izin kullanıyor pazar günü kullanamadığı için o yüzden çok mutluyum. Güzel bir menemen yapma vakti

Bende ev süpirim barisi arada gözüm burda
Hava mis dayanamadım bi de cam silme patlattım ortaya.
Çok pis gaza geldim ben bugün misafirim olmasa tüm evi dökicimmm deterjanlarla yikicimm.

Bende ev süpirim barisi arada gözüm burda
Hava mis dayanamadım bi de cam silme patlattım ortaya.
Çok pis gaza geldim ben bugün misafirim olmasa tüm evi dökicimmm deterjanlarla yikicimm.
Ay o gazdan bana da lazımmmm:)Benimde cam silmem lazım-yağmur bekliyorm oturdum silmemek icin

ilk bu topiklere bakmaya basladgmda yani aslnda cokta uzun zaman olmadi sizin sinirli aksi biri oldugunu dusunmustum.artik fikrimi tamamen degistirdim cok canayakn birisin bnce dogal.yakin hissediyorum seni kendime canim.bak dusun sizden sana gectim
Allah gonlune gore versin insAllah
bugun icin de hepsini halledersin sen sana guveniyorum hem hep soylerim benimde misafirim cok sukur cok olur evin bereketi kat kat artiyo misafir geldikce.
hatta gecende arkadaslarima takildm
misafir 10kismetle gelirmis 1ini yer 9unu eve birakirmis. dedim o kadar yoruldumki 2si bizim gerisi sana kalsn deseniz asla kabul etmem

Ayyy canım ya
Tanımadan bizlerde önyargili olabiliyoruz.
Olsun.
Bazen karadenizli damarım tutuyor :)

Kesinlikle haklısın.
Ben sevdiklerimi ağırlamayı cok severim bu ara biraz keyifsizdim ama anlık duygular iste
Hepimizin iniş çıkışları oluyor
Enerjiiimizmi bitiyo nedir.

Hallettim cok sukur.
Bi pancake kaldi.
O da biterse kendime kahve ısmarlıcam :)
Kendimden bana gelsin.

ah canim esekten dusmusun halinden esekten dusmus anlar.benimde daha regl gunume 10 gn var ama hissediyorum bu ayda olmadi 8.ayimiz

Ooo hızlısın Bebişim maşallah benimde geçen hafta enerjim bitmişti . Ama çok şükür çabuk toparlandım

Ooo hızlısın Bebişim maşallah benimde geçen hafta enerjim bitmişti . Ama çok şükür çabuk toparlandım
Bende geçen hafta ici hep yattım desem yeri.
Sonra halam geldi annemin kuranı derken giristim islere.
Arada nadasa geçme modum mu var nedir anlamadim.

ay canim yorgunluk olmazmi bn resmen pert oluyorum misafirden snra.bide kotu bi huyum var her misafirde bastan asagi temizlik yapiyorum esim diyo gelenin ebeveyn banyosunda ne isi var niye herkeste ayni temzligi yapiyosun

ay canim yorgunluk olmazmi bn resmen pert oluyorum misafirden snra.bide kotu bi huyum var her misafirde bastan asagi temizlik yapiyorum esim diyo gelenin ebeveyn banyosunda ne isi var niye herkeste ayni temzligi yapiyosun
Ayy nolca bellimi olur :)

Bende y.odami falan toplar silerim hani kimse girmez kapısı cekilidir ama mazallah ben girerim gorurler falan aman daginik falan olmasin.

Böyle böyle takıntılı oldum işte

selam kızlar.. ya ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum.. yemek de yapamıyorum doğal olarak.. bu sebeble halsiz düşüyorum.. acilen çözüm bulmam gerek yoksa bi yerlerde yığılıp kalacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…