- 21 Ağustos 2015
- 32.105
- 97.417
- 598
- 38
Gözün aydın cnmHerkese günaydın bugün eşim izin kullanıyor pazar günü kullanamadığı için o yüzden çok mutluyum. Güzel bir menemen yapma vakti
Ay saol canım en sevdiğim günler eşim evde oluyor birlikte zaman geçiriyoruz o günler işteGözün aydın cnm
Allah ayırmasın kuzummAy saol canım en sevdiğim günler eşim evde oluyor birlikte zaman geçiriyoruz o günler işte
Ay o gazdan bana da lazımmmm:)Benimde cam silmem lazım-yağmur bekliyorm oturdum silmemek icinBende ev süpirim barisi arada gözüm burda
Hava mis dayanamadım bi de cam silme patlattım ortaya.
Çok pis gaza geldim ben bugün misafirim olmasa tüm evi dökicimmm deterjanlarla yikicimm.
ilk bu topiklere bakmaya basladgmda yani aslnda cokta uzun zaman olmadi sizin sinirli aksi biri oldugunu dusunmustum.artik fikrimi tamamen degistirdim cok canayakn birisin bnce dogal.yakin hissediyorum seni kendime canim.bak dusun sizden sana gectimGünaydın evinizin lelliside geldi.
Bu ara hic misafir ağırlayasım yok derken sıraya girdiler resmen.
Bugünde annemin kankasi bana gelecek
Bende oluyo bu toplantılar ne de olsa lelli yapar,halleder,pişirir.
Annemin kuzeni var yakın semtde o da bana gelir bende toplanilir.
Lelli öldü beybisi dicem artik.
Babam var evde emekli ya birazda ondan sanirim cekiniyolla.
Bisküvili puding yapicam
Pancake yapicam
Buzluktan börek cikardim.
Evde baklava var (kurandan)
Mercimek köfte yapicam.
Bir de patates çanağı yapicam
Hepsini yapicam insAllah :)
Hala uzanıyorum orasi ayri muamma
Nolcek ya 1 saatimi alır hiç. Modundayim.
Akşamdan evimi toplamanın rahatlığı var.
Gün başlasın bağalımmm.
Ayyy canım yailk bu topiklere bakmaya basladgmda yani aslnda cokta uzun zaman olmadi sizin sinirli aksi biri oldugunu dusunmustum.artik fikrimi tamamen degistirdim cok canayakn birisin bnce dogal.yakin hissediyorum seni kendime canim.bak dusun sizden sana gectim
Allah gonlune gore versin insAllah
bugun icin de hepsini halledersin sen sana guveniyorum hem hep soylerim benimde misafirim cok sukur cok olur evin bereketi kat kat artiyo misafir geldikce.
hatta gecende arkadaslarima takildm
misafir 10kismetle gelirmis 1ini yer 9unu eve birakirmis. dedim o kadar yoruldumki 2si bizim gerisi sana kalsn deseniz asla kabul etmem
Amin canım çok teşekkür ediyorumAllah ayırmasın kuzumm
ah canim esekten dusmusun halinden esekten dusmus anlar.benimde daha regl gunume 10 gn var ama hissediyorum bu ayda olmadi 8.ayimizgünaydın kızlarr
Ben bugun regl oldum,gebelik isteyenler bilir,bunlar bizim kara günler,dipte olduğumuz günlerİns alışverişi filan cok abartmam Sabah 2 hafta sonra markete girdim 12 tl harcadım.Trendyoldn falan uzak duruyorm şimdilik..Ümit besen pamela açtım dinliyorm
Ooo hızlısın Bebişim maşallahAyyy canım ya
Tanımadan bizlerde önyargili olabiliyoruz.
Olsun.
Bazen karadenizli damarım tutuyor :)
Kesinlikle haklısın.
Ben sevdiklerimi ağırlamayı cok severim bu ara biraz keyifsizdim ama anlık duygular iste
Hepimizin iniş çıkışları oluyor
Enerjiiimizmi bitiyo nedir.
Hallettim cok sukur.
Bi pancake kaldi.
O da biterse kendime kahve ısmarlıcam :)
Kendimden bana gelsin.
Size yollim ben kalan enerjimiAy o gazdan bana da lazımmmm:)Benimde cam silmem lazım-yağmur bekliyorm oturdum silmemek icin
Bende geçen hafta ici hep yattım desem yeri.Ooo hızlısın Bebişim maşallahbenimde geçen hafta enerjim bitmişti . Ama çok şükür çabuk toparlandım
ay canim yorgunluk olmazmi bn resmen pert oluyorum misafirden snra.bide kotu bi huyum var her misafirde bastan asagi temizlik yapiyorum esim diyo gelenin ebeveyn banyosunda ne isi var niye herkeste ayni temzligi yapiyosunAyyy canım ya
Tanımadan bizlerde önyargili olabiliyoruz.
Olsun.
Bazen karadenizli damarım tutuyor :)
Kesinlikle haklısın.
Ben sevdiklerimi ağırlamayı cok severim bu ara biraz keyifsizdim ama anlık duygular iste
Hepimizin iniş çıkışları oluyor
Enerjiiimizmi bitiyo nedir.
Hallettim cok sukur.
Bi pancake kaldi.
O da biterse kendime kahve ısmarlıcam :)
Kendimden bana gelsin.
Ayy nolca bellimi olur :)ay canim yorgunluk olmazmi bn resmen pert oluyorum misafirden snra.bide kotu bi huyum var her misafirde bastan asagi temizlik yapiyorum esim diyo gelenin ebeveyn banyosunda ne isi var niye herkeste ayni temzligi yapiyosun
Aynen kuzumm daha varmış cnm,umudunu kırma daha cok varmış cnm.İnsallah hhayırlı haberle gellah canim esekten dusmusun halinden esekten dusmus anlar.benimde daha regl gunume 10 gn var ama hissediyorum bu ayda olmadi 8.ayimiz
Yolla valla:)Size yollim ben kalan enerjimi
Böyle tüm gün coşuyorum aksam koltukta sızıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?