Sen gel benim yanıma, perişanlar klübüne doğruselam kızlar.. ya ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum.. yemek de yapamıyorum doğal olarak.. bu sebeble halsiz düşüyorum.. acilen çözüm bulmam gerek yoksa bi yerlerde yığılıp kalacam..
YA cinsiyeti belli oldumu?Sen gel benim yanıma, perişanlar klübüne doğruUyku hali, halsizlik 3 aydır hayatımın bir parçası. Akşam kızımı 09:00 'da yatırıyorum ve onunla beraber uyuyakalıyorum. Sabah yataktan yorgun kalkıyorum. İş yerinde de sürünerek çalışıyorum. Ama bitecek inşallah. Sonraki dönemde de öyle bir enerjik oluyor ki insan, bu benmiyim diye şaşıp kalıyorsun.
Canım kutusunu attim diyordun kabul ettiler yani dimikaracadan mail geldi.. tost makinamın ücreti iade edilmiş.. şuan beklesin bakalım almicam..
Bende yaptım bu kürleri.kızlar ya bizim de 1 yıl kadar olmamıştı. Belki denemişsinizdir ama yine de söylemek istedim, İbrahim Saraçoğlu nun kendim için soğan kürünü eşim için de keçiboynuzu kürünü yapmıştım, denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Bir de doktora gidip yumurta takibi yaptırabilirsiniz eğer yaptırmadıysanız. Belki yumurta gelişmiyordur ya da gelişiyordur ama çatlamıyordur, ben bunlar için tedavi gördüğüm ay hamile kaldim, hatta o ay ağlamıştım sıkıntının ne olduğunu anlamadan hormon yükledi bana diye. Bazen dışardan küçük bi takviyeye ihtiyaç duyulabiliyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canm bakarim. Ama artik magazadan bakarim netten bakmasam daha iyi.biz ceyize almistik arcelik ustu siyah camli.hatta gorumcem hediye aldi. cok memnunum 1.5senedir kullaniyorum.icindeki plakalar yikanip geri takiliyo bak istersn arkadasm
ah evet resmen perişan durumdayız. Geçecek dimi..Sen gel benim yanıma, perişanlar klübüne doğruUyku hali, halsizlik 3 aydır hayatımın bir parçası. Akşam kızımı 09:00 'da yatırıyorum ve onunla beraber uyuyakalıyorum. Sabah yataktan yorgun kalkıyorum. İş yerinde de sürünerek çalışıyorum. Ama bitecek inşallah. Sonraki dönemde de öyle bir enerjik oluyor ki insan, bu benmiyim diye şaşıp kalıyorsun.
evet canım ku tu sunu atmıştım. Güzelce sardim bi not yazdim icine iliştirdim. Cok şükür iade ettiler parami.Canım kutusunu attim diyordun kabul ettiler yani dimi
Ben artık netten elektrikli alet vs almam.
Ancak guvendigim yerden tabak nevresim battaniye falan alirim.
Bazı sitelere soruyorum kargoda hasara ugrarsa karsilayacakmisiniz diye.
Sormadan almiyorum.
tesekkurler tatlimBende yaptım bu kürleri.
O ay hamile kaldım.
Zelalke takvimin hayırlı olsun.
Eşim oğlum için tiyatroya bilet almış
Dolaptan bezelye yaptım
Boşaltmam lazım dolabı. Çok bezelye dolma biber koymuşum her hafta yapsam bile yaz gelir
selam kızlar.. ya ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum.. yemek de yapamıyorum doğal olarak.. bu sebeble halsiz düşüyorum.. acilen çözüm bulmam gerek yoksa bi yerlerde yığılıp kalacam..
hesabim yok ama canim okudugum kadariyla piyasa saatleri disinda makas araligi cok oluyo falan diyolardiSelam kızlar
İnternetten bankanın cep şubesinden altın hesabıma altın alırken gece gündüz haftaiçi sonu farkediyor mu? Öyle bir şeyler duymuştum sanki
Mesai saatleri içerisinde alım satım yapmak gerekir, diğer saatlerde ve haftasonu, resmi tatillerde fiyatlarda büyük farklar oluyorSelam kızlar
İnternetten bankanın cep şubesinden altın hesabıma altın alırken gece gündüz haftaiçi sonu farkediyor mu? Öyle bir şeyler duymuştum sanki
inşallah canım.. doğru düzgün yemek yemeyen ben akşam canım nasılda mumbar dolması çekti.. adı mumbar mı uzun olandan yani.. eşim yöresel yemek yapan bi lokantadan getirdi ( ev hanımları yapıyor, tertemiz oluyor orası).. nasıl iştahla yedim kendime geldim.. uzun zamandır böyle güzel yemek yememiştim..Ah ah, geçecek bu günler. Hamileliğin en keyifli günlerine kavuşacaksın.
günaydın güzel arkadaslarım
dün aksam yine tatsiz gecti komsuyla tartıstım hala kendime gelemedim ama günümü mahvetmesine izin vermicem inşAllah
güne sizle baslamak istedim
dün aksam kumbara baya dolmustu birazda sinirim yatıssın vakit gecsin diye actım.1 ocakta 40 tl vardı içinde 1 ayda 170 tl olmus masAllahbugun gram alcam inşAllah onla devam etcez kumbaraya kurbana kadar biriktimeyi dusunuyoruz kurban kumbaramız @tr_lelli canım sz patlatınca ben de bu degerlerimi ve ilave kumbarada olanı söyleyeceğim heves edip foto bile çektim sizeee
inşallah canım.. doğru düzgün yemek yemeyen ben akşam canım nasılda mumbar dolması çekti.. adı mumbar mı uzun olandan yani.. eşim yöresel yemek yapan bi lokantadan getirdi ( ev hanımları yapıyor, tertemiz oluyor orası).. nasıl iştahla yedim kendime geldim.. uzun zamandır böyle güzel yemek yememiştim..
Bereketli olsun canimgünaydın güzel arkadaslarım
dün aksam yine tatsiz gecti komsuyla tartıstım hala kendime gelemedim ama günümü mahvetmesine izin vermicem inşAllah
güne sizle baslamak istedim
dün aksam kumbara baya dolmustu birazda sinirim yatıssın vakit gecsin diye actım.1 ocakta 40 tl vardı içinde 1 ayda 170 tl olmus masAllahbugun gram alcam inşAllah onla devam etcez kumbaraya kurbana kadar biriktimeyi dusunuyoruz kurban kumbaramız @tr_lelli canım sz patlatınca ben de bu degerlerimi ve ilave kumbarada olanı söyleyeceğim heves edip foto bile çektim sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?