Küçük Düşün Büyük Olsun!

Lelli bende istikbal var içi elyaf hazır yorgan valla ev çok soğuk oluyor yatak odası özellikle kombi yansada fayda etmez o annemin yaptırdığı yün yorganı kullanıyorum üşüyorum elyaflılarla ben

Kızlar slm napıosnz
Ay simdi bi drla görüştüm Bursa da iyimis haziran gibi tüp bebeğe gecelim diyorz biz.Muayene ücreti 500 tlmis ben sok:skandal:Az pahalı dedilerde bukadr beklemiyordum.Herhalde tüp için 10-15 ister.:KK14:Allahım yıkıldm suan..Hadi tedaviyi bisekilde hallederim de ,altınlarla filan.2 kere muayeneye gitsm ayda evi barkı kapamam lazım m oof off:bicak:
Yaaa inşallah gerek kalmaz.
InsAllah olur hamiş kalirsin

Ben yarin sabahda cinko dvit falan icin dahiliyeye gidicem
Randevum var..

Kumbara yerinde sayiyo
Cüzdan boş.
Almak istediklerim var.

Bazen böyle herşey üzerime geliyomus gibi oluyor.

Bu gün ne zamandır ertelediğim göz Dr gittim gözlük yazdı ve ameliyat olman lazım dedi üniversite hastanesini önerdi oradan randevu alabilirsem gideyim dedim
Eşimde bir Prof bulmuş ama herşeyi özelde yapıyormuş bakalım hayırlısı diyeyim

Ordan arkadaşa gittik tatlı aldım çocuklar için 25 tl 10 tl de markete verdim meyve suyu aldım
Oturduk sohpet ettik bir şeyler yedik iyi oldu işten güçten uzun zamandır görüşmemiştik
Geçmiş olsun canım

inşallah canım.. doğru düzgün yemek yemeyen ben akşam canım nasılda mumbar dolması çekti.. adı mumbar mı uzun olandan yani.. eşim yöresel yemek yapan bi lokantadan getirdi ( ev hanımları yapıyor, tertemiz oluyor orası).. nasıl iştahla yedim kendime geldim.. uzun zamandır böyle güzel yemek yememiştim..
Afiyet olsun :)

Randevum var..

Kumbara yerinde sayiyo
Cüzdan boş.
Almak istediklerim var.

Anlıyorum seni canım bazen oluyor bende de
Çabuk toparlan,
Herşey güzel olacak

Randevum var..

Kumbara yerinde sayiyo
Cüzdan boş.
Almak istediklerim var.

Bende ayın 1ni hiç sevmem töbe yarabbim:)5ne hem yakın hem uzak:)5 de pazartesi bu ay,h.sonu maas yatmaz demek bu piii gitti canımm h.sonu keyfi:)
Bunlar hep ay tutulmasından cnm oluyormus:bicak:

Maaşımı aldim ödemelerinin yarısını yaptım yarisi gününu bekliyor . Elimde şimdilik 400 tl kaldi . Ay icersinde prim alriiz ama miktari supriz oluyor .

Kv lerle güne girmiştim aradi bu ay kimse almadi ben alicam dedi . Benim günümü . Bu ayda gun parasi gelir elime .

Bizim ev isi göç isini konusmak icin kaynim gelecekti yarin sabah geliyormus . Gorumcem aradi abin gelecek artik mutfağı konuşturursuh diye :) hafta sonu na kadar bizde insallah .

O aklımda yani hic aklima gelmemişti ama sen yazınca aklima yer etti.
Sagol canim.
Rica ederim canım kaliteli pamuklu kumaştan diktir süper oluyor . Benimki öyle valla çok memnunum. Yastıklarımda öyle örnek vereyim sana mesela gece duş aldım yattım saçlarım ıslak oluyor hep. Öyle yatınca yastık ıslanıyor ve yüzü sarılaşıyor. Böyle ikinci bir yüz taktık hep yastığın kendi yüzü hiç kirlenmiyor çıkartıp yıkamak zorunda olmuyorsun

Kumbaraya hiç bişiy atamadım kaç gündür. Şu maaş vakti gelmedi gitti. Kredi kartı 600 tl geldi. Bir daha taksitleri bu kadar uzun tutmak istemiyorum.
Süt aldım 20 tl tuttu. Kutusu 3 tl di sütaşın.

Ay Kızlar eşimin ekibi kurban kesecekmiş onun iiçin para toplamışlar . Eşimde cebindeki parayı vermiş. İnşallah Allah kabul eder kan atsın dedik. Operasyonda şehit olan arkadaşları için galiba. Az bir miktar toplamışlar ekip kalabalık olunca ama olsun çorbada tuzumuz olsun sevindim. Elimizde 135 tl paramız kaldı ay ayın 15 ine kadar yetiştirmem lazım inşallah yeter ya. Öyle büyük eksikler Yok evde ama geriliyorum yinede. Neyse bugün arkadaşım geldi çok sohbet ettik iyi geldi bana. Doğalgaz faturamız şuan 85 tl bakalım Pazartesi gelir faturamız kaç tl gelecek galiba 95 tl ile fatura kesilir

Ay Kızlar eşimin ekibi kurban kesecekmiş onun iiçin para toplamışlar . Eşimde cebindeki parayı vermiş. İnşallah Allah kabul eder kan atsın dedik. Operasyonda şehit olan arkadaşları için galiba. Az bir miktar toplamışlar ekip kalabalık olunca ama olsun çorbada tuzumuz olsun sevindim. Elimizde 135 tl paramız kaldı ay ayın 15 ine kadar yetiştirmem lazım inşallah yeter ya. Öyle büyük eksikler Yok evde ama geriliyorum yinede. Neyse bugün arkadaşım geldi çok sohbet ettik iyi geldi bana. Doğalgaz faturamız şuan 85 tl bakalım Pazartesi gelir faturamız kaç tl gelecek galiba 95 tl ile fatura kesilir
Allah kabul eylesin
Size bereketiyle dönsün

Anlıyorum seni canım bazen oluyor bende de
Çabuk toparlan,
Herşey güzel olacak
Canım hic bir zaman şüküsüz biri olmadım.
Ama bazen kendimi cok çaresiz hissediyorum.
Sanki hic bisi istediğim gibi olmuyor gibi.

Oysa aslında oluyor ama sırası var biliyorum zamanı var.

Sanki çok büyük bisiymis gibi kendi kendime kurup abartiyorum.

Vesveseleniyorum iste.

Allah ferahlık versin.

Canım hic bir zaman şüküsüz biri olmadım.
Ama bazen kendimi cok çaresiz hissediyorum.
Sanki hic bisi istediğim gibi olmuyor gibi.

Oysa aslında oluyor ama sırası var biliyorum zamanı var.

Sanki çok büyük bisiymis gibi kendi kendime kurup abartiyorum.

Vesveseleniyorum iste.

Allah ferahlık versin.
Amin canım vesvese şeytandandır derler
Bir şey daha var yanlış anlamazsan kimse de yanlış anlamasın, guslettiginiz yere bevletmeyiniz sözü var, o da vesveseye sıkıntıya neden olurmuş

Bu gün Dr gidecektik ama bir abi vardı vefat etmiş öyle olunca eşim oraya gitti bizde randevuyu yarına erteledik

Bu gün poğaça ve kek yaptım birazını yemek için ayırdım birazını dondurucuya koydum kızımın beslenmesi için çok iyi oluyor

Evi süpürdüm sildim camlardan niyetlendim baktım hava kapalı vazgeçtim ama silmem lazım

Back
X