- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O aklımda yani hic aklima gelmemişti ama sen yazınca aklima yer etti.Bak beyaz yüz diktireceksin bebişim onu yıkayacaksın 2 kat diktir sende![]()
Yaaa inşallah gerek kalmaz.Kızlar slm napıosnz
Ay simdi bi drla görüştüm Bursa da iyimis haziran gibi tüp bebeğe gecelim diyorz biz.Muayene ücreti 500 tlmis ben sokAz pahalı dedilerde bukadr beklemiyordum.Herhalde tüp için 10-15 ister.
Allahım yıkıldm suan..Hadi tedaviyi bisekilde hallederim de ,altınlarla filan.2 kere muayeneye gitsm ayda evi barkı kapamam lazım m oof off
![]()
Geçmiş olsun canımBu gün ne zamandır ertelediğim göz Dr gittim gözlük yazdı ve ameliyat olman lazım dedi üniversite hastanesini önerdi oradan randevu alabilirsem gideyim dedim
Eşimde bir Prof bulmuş ama herşeyi özelde yapıyormuş bakalım hayırlısı diyeyim
Ordan arkadaşa gittik tatlı aldım çocuklar için 25 tl 10 tl de markete verdim meyve suyu aldım
Oturduk sohpet ettik bir şeyler yedik iyi oldu işten güçten uzun zamandır görüşmemiştik
Afiyet olsun :)inşallah canım.. doğru düzgün yemek yemeyen ben akşam canım nasılda mumbar dolması çekti.. adı mumbar mı uzun olandan yani.. eşim yöresel yemek yapan bi lokantadan getirdi ( ev hanımları yapıyor, tertemiz oluyor orası).. nasıl iştahla yedim kendime geldim.. uzun zamandır böyle güzel yemek yememiştim..
Anlıyorum seni canım bazen oluyor bende deBen yarin sabahda cinko dvit falan icin dahiliyeye gidicem
Randevum var..
Kumbara yerinde sayiyo
Cüzdan boş.
Almak istediklerim var.
Bazen böyle herşey üzerime geliyomus gibi oluyor.
İnss canıımm AminnYaaa inşallah gerek kalmaz.
InsAllah olur hamiş kalirsin
Bende ayın 1ni hiç sevmem töbe yarabbim:)5ne hem yakın hem uzak:)5 de pazartesi bu ay,h.sonu maas yatmaz demek bu piii gitti canımm h.sonu keyfi:)Ben yarin sabahda cinko dvit falan icin dahiliyeye gidicem
Randevum var..
Kumbara yerinde sayiyo
Cüzdan boş.
Almak istediklerim var.
Bazen böyle herşey üzerime geliyomus gibi oluyor.
Rica ederim canım kaliteli pamuklu kumaştan diktir süper oluyor . Benimki öyle valla çok memnunum. Yastıklarımda öyle örnek vereyim sana mesela gece duş aldım yattım saçlarım ıslak oluyor hep. Öyle yatınca yastık ıslanıyor ve yüzü sarılaşıyor. Böyle ikinci bir yüz taktık hep yastığın kendi yüzü hiç kirlenmiyor çıkartıp yıkamak zorunda olmuyorsunO aklımda yani hic aklima gelmemişti ama sen yazınca aklima yer etti.
Sagol canim.
Allah kabul eylesinAy Kızlar eşimin ekibi kurban kesecekmiş onun iiçin para toplamışlar . Eşimde cebindeki parayı vermiş. İnşallah Allah kabul eder kan atsın dedik. Operasyonda şehit olan arkadaşları için galiba. Az bir miktar toplamışlar ekip kalabalık olunca ama olsun çorbada tuzumuz olsun sevindim. Elimizde 135 tl paramız kaldı ay ayın 15 ine kadar yetiştirmem lazım inşallah yeter ya. Öyle büyük eksikler Yok evde ama geriliyorum yinede. Neyse bugün arkadaşım geldi çok sohbet ettik iyi geldi bana. Doğalgaz faturamız şuan 85 tl bakalım Pazartesi gelir faturamız kaç tl gelecek galiba 95 tl ile fatura kesilir
Canım hic bir zaman şüküsüz biri olmadım.Anlıyorum seni canım bazen oluyor bende de
Çabuk toparlan,
Herşey güzel olacak
Amin canımAllah kabul eylesin
Size bereketiyle dönsün
Amin canım vesvese şeytandandır derlerCanım hic bir zaman şüküsüz biri olmadım.
Ama bazen kendimi cok çaresiz hissediyorum.
Sanki hic bisi istediğim gibi olmuyor gibi.
Oysa aslında oluyor ama sırası var biliyorum zamanı var.
Sanki çok büyük bisiymis gibi kendi kendime kurup abartiyorum.
Vesveseleniyorum iste.
Allah ferahlık versin.
O aklımda yani hic aklima gelmemişti ama sen yazınca aklima yer etti.
Sagol canim.
Geçmiş olsun canım