Küçük Düşün Büyük Olsun!

Guslettiğimiz yere ne yapmıcaz kelime değişmiş anlayamadım.
Allah kabul etsin tuce

Benmi pis ciplerden nasıl kurtulcam 32 yaşındayım çocuk gibi canım istiyor
Oğluma almıyorum yanında yemiyorum
Ama ben bunlardan kurtulamıyorum 6 7 ay almıyorum sonra elim gidiyor yine. Bırakmak istiyorum şu paketli ürünleri

Allah kabul etsin tuce

Ama ben bunlardan kurtulamıyorum 6 7 ay almıyorum sonra elim gidiyor yine. Bırakmak istiyorum şu paketli ürünleri
Saol canım benim. Bende gusül işini anlamadım . Ayrıca off cipse bayılıyorum tek vazgeçemediğim şey bu vallahi

Merhaba kizlar nasilsiniz

Yaa yun yorgan en sagliksi ama agir olmuyormu ben ölürum onun altinda
Pamuk kullanan varmi bende kendimize pamuk yorgan istiyorum.

Yün yorganı yorgancılarda inçe şekilde yaptırabilirsin esila . Annem bana öyle yaptırdı çok ince değil orta seviyede

Benimde orta seviye. Ve ben asla elyafla uyuyamam. Alıştım yün yorgana elyaf üstümde yorgan yok gibi his veriyor.
Tuce gel beraber yememe kararı alalım. Tek başıma başaramıyorum arkadaş ol. Aklıma gelirsin alırken bırakırıp paketi
Bisküvi falan da yemek istemiyorum. Çikolataya söz veremem adet olacağım zaman günde 3 4 paket karam yediğim oluyor.

Benimde orta seviye. Ve ben asla elyafla uyuyamam. Alıştım yün yorgana elyaf üstümde yorgan yok gibi his veriyor.
Tuce gel beraber yememe kararı alalım. Tek başıma başaramıyorum arkadaş ol. Aklıma gelirsin alırken bırakırıp paketi
Bisküvi falan da yemek istemiyorum. Çikolataya söz veremem adet olacağım zaman günde 3 4 paket karam yediğim oluyor.
Olur valla seve seve arkadaş olurum sana ama ben çikolata yemiyorum hiç öyle canım istemez:halay: en çok doritos ve patosun acılısını alıyorum eşimde ruffles sadece . Eve gelince yoğurtlu sos yapıyorum allahım şahane oluyor ya zeyneppppp:oha:o_O

Kızlar anda gecenin 1 i ... evi sildim supurdum bir makine camasir yikadim yemeğim hazir olsun diye simdiden yaptım abim bizim eve geliş saatimizde gelir .
Mercimek çorbası yaptım
Kozlenmis patlıcan biber kavurudm .
Düdüklude kuru fasulye yaptım ama fasulye tam islatmadan koydum galiba pisince rengi siyah oldu :(
Oyle masaya gelmez diye etli patetes yaptım simdi onu bekliyorum pissin diye

gece

:KK51:Ayyy herkese günaydınlar hayırlı cumalar .üst komşuyu artık öldürücem gecenin 12 sinde hala tak tak ses çamaşır makinası çalışır bıktım usandım artık haddini bildiricem karar verdim :KK47::sinirli:

Allah kabul etsin tuce

Ben bu ay abur cubur almadim.
Hem oglum kilo aldi hemde ben kilo alıyorum evde olunca dayanamiyorum.
Nektarda para tutuyorlarmış daha iyi anladim.

Pamukta yıkayınca toplanır diye hic bakmadim ona.
Yünü ince yapiyorlar isteğe göre yaptirabiliyorsun.

Günaydın hanımlar
hayırlı cumalar

geçen gün 3 markete birden gittim
30lu yumurta, döner,meyvesuyu,salam,ayran,2şer kavanoz tahin pekmez (fiyatları sürekli artıyor artmamış haliyle yakalayınca stok yapayım dedim) ,salatalık, patates, kıvırcık, cherry domates,pil,ıvır zıvır aldım 60 lira ödedim bunlar beni baya idare eder

pirinç almam lazım evde kalmadı ama fiyatlar da çok çıktı indirim yapan da yok her zaman aldığım market ayda bir indirim yapardı markalı pirinçlerde ama o da yapmıyor artık

gunaydin kizlar bise daniscam size benim icin sogan dogramak tam bi iskence blenderdan gecirincede pure gbi oluyo bide aci suyu cikiyo soganlik hali kalmiyo.bi tanidikta gormustum hazir dogranmis buzlukta saklanan soganlar varmis.sizin fikriniz nedir?ben taze olsn diye oyle almak istemiyorum ama en azndan bi 10 gun yetecek dograyip dondurucuda saklasak nolur? cok koku yaparmi? sagliksiz olurmu? nedir fikriniz?

Ay Kızlar eşimin ekibi kurban kesecekmiş onun iiçin para toplamışlar . Eşimde cebindeki parayı vermiş. İnşallah Allah kabul eder kan atsın dedik. Operasyonda şehit olan arkadaşları için galiba. Az bir miktar toplamışlar ekip kalabalık olunca ama olsun çorbada tuzumuz olsun sevindim. Elimizde 135 tl paramız kaldı ay ayın 15 ine kadar yetiştirmem lazım inşallah yeter ya. Öyle büyük eksikler Yok evde ama geriliyorum yinede. Neyse bugün arkadaşım geldi çok sohbet ettik iyi geldi bana. Doğalgaz faturamız şuan 85 tl bakalım Pazartesi gelir faturamız kaç tl gelecek galiba 95 tl ile fatura kesilir
Allahh kabul etsin cnm:dua:

gunaydin kizlar bise daniscam size benim icin sogan dogramak tam bi iskence blenderdan gecirincede pure gbi oluyo bide aci suyu cikiyo soganlik hali kalmiyo.bi tanidikta gormustum hazir dogranmis buzlukta saklanan soganlar varmis.sizin fikriniz nedir?ben taze olsn diye oyle almak istemiyorum ama en azndan bi 10 gun yetecek dograyip dondurucuda saklasak nolur? cok koku yaparmi? sagliksiz olurmu? nedir fikriniz?
valla ben evlendim evleneli soğanı robottan geçiyorum difrize atıyorum cnm.Blendr püre yapar ama normal robootta çekersen hic sıkıntı olmuyor.Su,acıma vs.En nefrett ettğim sey soğan doğramak.Daha soyarken ağlamaya baslıyorm..Superfreshin dogranms soğanı var aynen.Bende sıkısınca aldım bikac kez.Valla sağlıksız gelmiyor bana içine koruyucu atmıyorm sonuçta,kendi suyuyla donuyo:KK23:

valla ben evlendim evleneli soğanı robottan geçiyorum difrize atıyorum cnm.Blendr püre yapar ama normal robootta çekersen hic sıkıntı olmuyor.Su,acıma vs.En nefrett ettğim sey soğan doğramak.Daha soyarken ağlamaya baslıyorm..Superfreshin dogranms soğanı var aynen.Bende sıkısınca aldım bikac kez.Valla sağlıksız gelmiyor bana içine koruyucu atmıyorm sonuçta,kendi suyuyla donuyo:KK23:
blender dedigim altinda bicakli olan normal robot canim.basligini ortak kullaniyosun benimkinde bi cok islevi var senin dediginde o sanirimo_O ama iste benimki tamamen eziyo cok az bastgm halde su gibi kaliyo.o yuzden onla yapamiyorum obur turlude bi sogana bile sakir sakir agliyorum:KK43:

Dolapta yagda sakladıklarını veya brz kavurup öldürüp sakladıklarını da duymuştum, en azından hafta içi için yapılabilir

birkaç poşete iç içe koysan koku olmaz herhalde
robotlar pire haline getiriyor hızından dolayı bir de ipli el robotları var ipini çekiyorsun o kuvvetle bıçaklar dönüyor
bende yok ama onu kullananlar çok memnun daha iri doğruyor sanırım

blender dedigim altinda bicakli olan normal robot canim.basligini ortak kullaniyosun benimkinde bi cok islevi var senin dediginde o sanirimo_O ama iste benimki tamamen eziyo cok az bastgm halde su gibi kaliyo.o yuzden onla yapamiyorum obur turlude bi sogana bile sakir sakir agliyorum:KK43:
humm anladım cnm.Ben de arzumun robotu var büyük,gayt memnunum aman püre bile yapsa ben takmam okadr:=)=)yemeğin içinde erir nasılsa diye:)Ben cok takıntılıyım bu mutfak konularında ya:(Hala bulaşık eldivensiz is yapamıyrum,soğan doğramaktan nefret ediyorm koci sosyetik diyo bana evde o yüzden:skandal:

Aynen ya ben de soğan konusunda çok muzdaribim. Soğanı görsem ağlamaya başlıyorum o derece. Ben de hep düşündüm fazla fazla doğrayıp buzluğa atmayı ama hiç hayata geçiremedim

Allah kabul etsin tuce

Bevletmek yani idrar yapmak yıkanırken
Idrarimizi yapmayacağız yani

Back
X