Canım olduki sıkıştın bozdurmak zorunda kalırsan diye bi dusundum.Hatta diyorum ki 500 liralık altın alayım.
Kalan 135 le geçineyim. Sonuçta elimizde ne kadar para varsa ona güvenip çok harcıyoruz. Az kalırsa elimde az harcarım
Canım zaten özellikle mevkiye bakıyorum çarşı içi olsun kiraya çabuk verilebilsin diye.yoksa başka ilçelerde güzel daireler var. Gidip bankayla konuşcam ödersem ne kadar kar zarar olur. Krediyi kapatıp yeni bir ev kredisi çekmeyi düşünürsek daha iyi daireler bulabilirim.Canım hic düşünme derim.
Benim karşı dairemden çıkanlar 700tl oturuyorlardi.
Babam mutfak dolabını ve muslukları yeniletdi.
Bir de badana boya 1000tl kiraya verdi..
Bazı yani acikcasi bir cok kiracı evi hor kullanıyor kirayada vereceksin o ki 1.sinif malzeme seçme derim.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunBi tane teyze vardi burda bi komşunun k.v öldü kadin..
Kadının adını bilmiyordum hep idare diyorlardı
30 yaşında dul kalmış 2 cocukla.
Hep idare etmis evlenmemiş büyütmüş evermiş çocuklarını torununun torununu gordu kadin.
Adi idare sanardim Ayseymis
Geçen ay beli lastikli pantolonlardan ben de almıştım siyahBen yine istanbul yolcusu..
2,5 yildir otobus sirketine kazandirdiklarimiz ne kdr olmustur acabaaa
Bir ara haftada 4 defa git gel yaptik 2 kisi
Bu haftasonu lcw beli lastikli pantalon alacagim rahatligina alistim elim digerlerine gitmiyor. Birde begenirsem triko patlatirim bu kis sadece 2 kazak 1 pantalon aldim darlandim alisveris istiyorum
Benimde canım inanılmaz istiyor Zeynep ya en çok patos acılı şuan olmalıydıEv halkı uyudu.
Cipsi açtımtuce_tuce son cipsim
Birde patAtes kızartması vardı ekmek arası yaptım.
Artık sağlıklı beslenicem ve günde en az 8 bardak su içicem.
Allah rahmet eğlesin lelli
iste boyle insanlar apartmanda oturmamali.sorsan her yer onlarin gicik oluyorum ya.ortak kullanim alani olan yerde herkes uycak kuralina sanki dersin ozel asansorleri.bizimkinde de kapiyi aciyolar mesela iki saat evden cikan diger kisiyi bekliyolar. e bende mecbur asagida bekliyorum.Bugün çok sinirlendi Kızlar ya. Akşam saat 16:00 da acele acele meyve alıp tatlı yapmak için markete gittim. Geri dönüşte asansör 2. Katta durdu 3 tane filan küçük çocuk tekrar kapattım benim kata bastım. Bu sefer 3. Katta durdu ben tekrar düğmeye bastım kapansın yukarı çıkmak için. Kapıyı zorla açtılar 2 bayan birisi eşimin iş arkadaşının eşi yüz yüze tanışmadık ama bi arkadaş söylemişti onun 3. Katta oturduğunu. 2 kişi birde bebek arabası . Dedim ki kapıyı kapatır mısınız yukarı çıkıcam dedim. Bir tanesi dedi ki bizde aşağı inicez. Bende dedim ki ben zaten 5. Kata bastım isteseniz de inemezsiniz önce 5 e çıkacak. Zorla kapıyı kapattılar bende benim kata çıktım. Arkamdan bağırıyorlardı ses benim kata geldi saygısız birde aynı apartmanda oturuyoruz diye. Ben o an sırf eşler birlikte çalışıyor diye aşağı seslenip birşey demedim ama inanılmaz sinirlendim burada ne suçum var anlamıyorum birde böyle sinirli söylemedim normal söyledim
Bugün çok sinirlendi Kızlar ya. Akşam saat 16:00 da acele acele meyve alıp tatlı yapmak için markete gittim. Geri dönüşte asansör 2. Katta durdu 3 tane filan küçük çocuk tekrar kapattım benim kata bastım. Bu sefer 3. Katta durdu ben tekrar düğmeye bastım kapansın yukarı çıkmak için. Kapıyı zorla açtılar 2 bayan birisi eşimin iş arkadaşının eşi yüz yüze tanışmadık ama bi arkadaş söylemişti onun 3. Katta oturduğunu. 2 kişi birde bebek arabası . Dedim ki kapıyı kapatır mısınız yukarı çıkıcam dedim. Bir tanesi dedi ki bizde aşağı inicez. Bende dedim ki ben zaten 5. Kata bastım isteseniz de inemezsiniz önce 5 e çıkacak. Zorla kapıyı kapattılar bende benim kata çıktım. Arkamdan bağırıyorlardı ses benim kata geldi saygısız birde aynı apartmanda oturuyoruz diye. Ben o an sırf eşler birlikte çalışıyor diye aşağı seslenip birşey demedim ama inanılmaz sinirlendim burada ne suçum var anlamıyorum birde böyle sinirli söylemedim normal söyledim
Ya öyle boş boş bakıyorlardı canım bebek arabası da var sığmayacaktık bir an refleks ile söyledimHiç başta kapıyı kapatırmısınız yukarı çıkacağım demeseydin keşke, sonuçta önce yukarı çıkacak, onlar da görür anlarlardı belki. Onlar kavga etmeye yer aramışlar belli ki
Ben anlamadım o an ne yapmam lazımdı ki ben inecektim o an onlar mı binecektiAsansörde karşılaşıncada sıra önce binenindir sen incen onlar mı incek binselerde asansör önce çıkacaktı boşuna çıkarlardı.
bn asansore hic binmez oldum. 3 katta oturuyrm. Apartmandaki cocuklardan illallah geldi.surekli basip binmiyorlar. Bazen okula giderken 4 5 6 7... butun katlarda durdugunu bilirim. Baktim her sabah ayni tantana artik beklemeden yuruyerek inip cikiyorumBugün çok sinirlendi Kızlar ya. Akşam saat 16:00 da acele acele meyve alıp tatlı yapmak için markete gittim. Geri dönüşte asansör 2. Katta durdu 3 tane filan küçük çocuk tekrar kapattım benim kata bastım. Bu sefer 3. Katta durdu ben tekrar düğmeye bastım kapansın yukarı çıkmak için. Kapıyı zorla açtılar 2 bayan birisi eşimin iş arkadaşının eşi yüz yüze tanışmadık ama bi arkadaş söylemişti onun 3. Katta oturduğunu. 2 kişi birde bebek arabası . Dedim ki kapıyı kapatır mısınız yukarı çıkıcam dedim. Bir tanesi dedi ki bizde aşağı inicez. Bende dedim ki ben zaten 5. Kata bastım isteseniz de inemezsiniz önce 5 e çıkacak. Zorla kapıyı kapattılar bende benim kata çıktım. Arkamdan bağırıyorlardı ses benim kata geldi saygısız birde aynı apartmanda oturuyoruz diye. Ben o an sırf eşler birlikte çalışıyor diye aşağı seslenip birşey demedim ama inanılmaz sinirlendim burada ne suçum var anlamıyorum birde böyle sinirli söylemedim normal söyledim
Herkese aşırı tahammül ettiğimi düşünüyorum artık biliyor musun. Hatta evden çıkmadan temizlik yapmıştım kendi kendime bazı kararlar almıştım. Artık gerektiğine gerektiği dersi vericem çok netim bu konuda . Üst kat mesela gece 12 de çamaşır makinası sesi geliyor uyardım güzellikle olmadı . Artık yakaladığım an msj atıcam bozucam onuiste boyle insanlar apartmanda oturmamali.sorsan her yer onlarin gicik oluyorum ya.ortak kullanim alani olan yerde herkes uycak kuralina sanki dersin ozel asansorleri.bizimkinde de kapiyi aciyolar mesela iki saat evden cikan diger kisiyi bekliyolar. e bende mecbur asagida bekliyorum.
Ben 5 te oturuyorum merdiven boşlukları çok karanlık geliyor bana o yüzden .bn asansore hic binmez oldum. 3 katta oturuyrm. Apartmandaki cocuklardan illallah geldi.surekli basip binmiyorlar. Bazen okula giderken 4 5 6 7... butun katlarda durdugunu bilirim. Baktim her sabah ayni tantana artik beklemeden yuruyerek inip cikiyorum
Onlar öyle yapman gerektiğini düşündü belki deBen anlamadım o an ne yapmam lazımdı ki ben inecektim o an onlar mı binecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?