Hos geldin.kumbaranida al yanina:)kızlar merhaba bu başlığı tesadüfen gördüm paylaştıklarınız çok güzel ya ben de aranıza katılmak istiyorum beni de alın beni de
kumbaram zaten var kii:) geçen ay 200 lira biriktirmiştim. güya onla altın alacaktım. gidip harcadım manyak gibiHos geldin.kumbaranida al yanina:)
Aaa bak bu olmadikumbaram zaten var kii:) geçen ay 200 lira biriktirmiştim. güya onla altın alacaktım. gidip harcadım manyak gibi
taam şimdi içinde 5- 6 lira bişey var kocam gelsin ceplerini boşaltayim ben onun:))Aaa bak bu olmadi
Kumbisi acinca onu hemen altin doviz bir sekilde dgelendirmelisin bu topicin kuralidir
Neyse simdi kumbisi acinca buraya foto atmayi unutmaen sevdigim an.
Ve 1. Kural kocise kumbaradan birikimden bahsetmek yoktaam şimdi içinde 5- 6 lira bişey var kocam gelsin ceplerini boşaltayim ben onun:))
yok kız haberi var hatta bana destek oluyor işten gelince bozukları kendiliğinden atar:) bide maaşı olduğu gibi bana verir bende durur. benim sorunum çocuk da olmamasına rağmen parayı zar zor biriktiriyor olmam. inan o kadar çaba sarfediyorum ki tasarruf etmek için. iş bulsam da eşime destek olsam. üzülüyorum böyle oluncaVe 1. Kural kocise kumbaradan birikimden bahsetmek yok
Senin hep ekstra masraflarin olsun cocuk varsa okuldna istesinler,pazar cok masrafliymis olsun hopp zulaya paraciklar
Bol birikimler gazan mubarek,kumbisin bereketli olsun
Ins bulurusn is.ama cidden hayat pahali asgari ucretle ev gecindirenler orta olcekli bir ulkeyi yonetebilir benim gozumdeyok kız haberi var hatta bana destek oluyor işten gelince bozukları kendiliğinden atar:) bide maaşı olduğu gibi bana verir bende durur. benim sorunum çocuk da olmamasına rağmen parayı zar zor biriktiriyor olmam. inan o kadar çaba sarfediyorum ki tasarruf etmek için. iş bulsam da eşime destek olsam. üzülüyorum böyle olunca
Hay hay seve seve hoşgeldinnn.kızlar merhaba bu başlığı tesadüfen gördüm paylaştıklarınız çok güzel ya ben de aranıza katılmak istiyorum beni de alın beni de
Hay sen cok yasa emi.Hos geldin.kumbaranida al yanina:)
sen bekarsın galiba öyle mi? şu pazar deneyimini anlattığın yazıya çok güldüm. tezgah başkanı demişsin yaIns bulurusn is.ama cidden hayat pahali asgari ucretle ev gecindirenler orta olcekli bir ulkeyi yonetebilir benim gozumde
Bak bizim evde tum sebze mutfak ihtiyacini babam alir.annem market alisverisini karsilar sadece.temel gidalarin cogunu faturalari babam halleder kirada yok annem emekli maasi 1300 ay sonunu getiremiyor.nereye harcadim bend ebilmiyorum diyor.ama cidden iki posetle eve donuyosun en az 50 tl buhar oluyor.
Esinle para konusnda uyumun iyimis.genelde kadinlarin zulasi olur
Evet bekarim.sen bekarsın galiba öyle mi? şu pazar deneyimini anlattığın yazıya çok güldüm. tezgah başkanı demişsin yaiyi o da dememiş domates ve soğandan sorumlu pazar bakanıyım diye:))
Aman tanrim bana biseyler oluyorrrrKumbara alışkanlığını bu birikim topikleri sayesinde kazanmıştım.tr_lelli itiraf ediyorum senin damacanayı görünce heves etmiştim ve bu sayede iki kumbara biriktirdim. Birinden 1600 TL civarı birindende 900 TL Eki Görüntüle 1893594 Eki Görüntüle 1893595 civarı çıkmıştı. Şuan 3. kumbarayı yarıladım. Ama ona kağıt para atamadım bu yüzden içinde en fazla 300-350 civarı vardır.
en azından çabalaman takdire şayan:) yaşın kaç? pazara gitmeyi ben de çok severim eğlenceli geliyor bana:)Evet bekarim.
Pazar olayini cok sevdim uzun zmandir ilk defa gittim tezgah baskani olayina bende cok guldum ablam durtuyor sus kiz adam yanlis anlayacak diye agzimdan oyle cikti
Benim boyle bilmis bilmis konustugima bakma kac zmandir bir kumbarayi dolduramadim
Ama onumuzdeki aydan cok umutluyum
Wuhuuu paraciklarr paraciklar katlansin hep paraciklar diye bir reklam slogani vardi o geldi aklimaKumbara alışkanlığını bu birikim topikleri sayesinde kazanmıştım.tr_lelli itiraf ediyorum senin damacanayı görünce heves etmiştim ve bu sayede iki kumbara biriktirdim. Birinden 1600 TL civarı birindende 900 TL Eki Görüntüle 1893594 Eki Görüntüle 1893595 civarı çıkmıştı. Şuan 3. kumbarayı yarıladım. Ama ona kağıt para atamadım bu yüzden içinde en fazla 300-350 civarı vardır.
hesap numaramı veriyorum yaz canım:))Kumbara alışkanlığını bu birikim topikleri sayesinde kazanmıştım.tr_lelli itiraf ediyorum senin damacanayı görünce heves etmiştim ve bu sayede iki kumbara biriktirdim. Birinden 1600 TL civarı birindende 900 TL Eki Görüntüle 1893594 Eki Görüntüle 1893595 civarı çıkmıştı. Şuan 3. kumbarayı yarıladım. Ama ona kağıt para atamadım bu yüzden içinde en fazla 300-350 civarı vardır.
cok gecmis olsun buyukcsalgin var kimi girsem grip bide okula giden cocugun olunca haliyle hastaliktakacinilmaz oluyorUyudum uyandim kemiklerim bile ağrıyo.
Bende ben niye grip olmadim ki Allah Allah bu iste bir terslik var diyodum.
(Kural bu tüm kış ayinin yarisi ben gripliyimdir).
Kendimi karantinaya aldim.
İlac,ıhlamur.
Uyku.
Koku duyumu suanlik kaybettim hükümsüzdür. :)
İlacla önünü kesip yarina daha iyi olmak ümidiyle artık.
Erbaslar elime bakiyo resmen ben yataga dusersem aç kalir bunlar.
Meyve,cerez veremedim uyudum hiiic almamislar bile hazirlicam soycam dogrıcam vercem önlerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?