- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
tsk ederim canim cunlenin kesesini bereket versin rabbimAllah
bereket versin Can'ım
Adam gayet sakin benim dediHahah pazar havası çarptı sanırım . Güldürdün kız beni . Ada'mın cevabını merak ediyom ben
Allah bereketini versin canımEki Görüntüle 1893489 bunlar benim ganimetler kizlar disimden tirnagimdab artirip biriktirdim rabbim bereketini artirsin insallah
Ask olsun seve seve.yaaaatr_lelli boyle foto paylaşıyosun sonra bende merak edıp soruyorum nasıl yaptın dıye sonra sana da iş cıkıyo o kadar tarıf yaz falan filan yazma ıstersen ama cok guzel gozukuyo :)
Guzel birikim yapmissin allah bereket versin dolsun tassin fotosunu cekerken kadrajlara sigmasinEki Görüntüle 1893489 bunlar benim ganimetler kizlar disimden tirnagimdab artirip biriktirdim rabbim bereketini artirsin insallah
Bende yarın paylasim ganimetlerimi..Eki Görüntüle 1893489 bunlar benim ganimetler kizlar disimden tirnagimdab artirip biriktirdim rabbim bereketini artirsin insallah
Lutfen simdi paylas cok hosuma gittiBende yarın paylasim ganimetlerimi..
Yarın söz paylaşıcam cnm şu anda nobetteyim sabah gideceğim eveLutfen simdi paylas cok hosuma gitti
Benim.kumbara ambar gibi dolmak bilmiyorki paylasayimayicikli kumbaramin daha kuyruguna kadar doldu daha kocaman karni var
tişikkür ederımAllah bereketini versin canım
Ask olsun seve seve.
Un,tuz,su,maya (pisideki gibi)
Yumusak hamur yapip mayaliyoruz
Sonra unla acip yagsiz tavada pisiriyoruz.
Allah hep guldursun ins.ipeqbojuqu karnı çok mu Kocaman ayıcığın...
Çok güldüm akşam akşam. Allah da seni güldürsün.
Dayanamadım 100 TL yi attım birikime. Ayyy bana ne oluyor böyle yemeden içmeden sürekli para biriktirmek geliyor içimden
Lutfen simdi paylas cok hosuma gitti
Benim.kumbara ambar gibi dolmak bilmiyorki paylasayimayicikli kumbaramin daha kuyruguna kadar doldu daha kocaman karni var
Benimkide kocamn mavi ayi:/Benim kumbaramda koskoca bir mavi ayı ne zaman dolacak bilmem henüz dibinden az yukarda
tsk ederim cumleninkinin berejetini artirsin insallahAllah bereketini versin canım
Ask olsun seve seve.
Un,tuz,su,maya (pisideki gibi)
Yumusak hamur yapip mayaliyoruz
Sonra unla acip yagsiz tavada pisiriyoruz.
sabirsizlikla bekliyoruz motive olalimBende yarın paylasim ganimetlerimi..
tsk ederim insallahh aminnnn seninkide dplsun bir an pnce insallahhhGuzel birikim yapmissin allah bereket versin dolsun tassin fotosunu cekerken kadrajlara sigmasin
hawar benim krep tarifim. Biz çok severek yiyoruz.
1 sb un
Yarın çay kaşığı tuz
2 yumurta
1 sb süt
1 sb su
Bir de bunun peynirlisi var.
1 sb un
2 yumurta
1.5 sb süt
Bu hamurun içine peynir ve maydanoz ekliyorum. Krep gibi pişiriyorum. Krebi de krep tavasında yapıyorum ben.
Kızlar bu sene benim ikinci konserve yapısım olacak.
Geçen sene 45 kiloyu soyup doğrayarak yapmıştım. Ama çok zorlandım bu sene 30 kilo aldık.
Yarısını yine doğrayarak yapayım kalan yarısınıda blendırdan geçireyim diyorum.
Bi komşumuz kabuklu olarak 4e böl o şekilde pişir, pişirdikten sonra blendırdan geçir böyle güzel oluyor dedi. Baktım kabuklar belli değil. Fena durmuyordu yani.
Digeri ise çiğken kabuklu olarak blendırdan geçir sonra pişir tadı daha iyi olur dedi.
Siz nasıl yapıyorsunuz ya da şöyle sorayım gerçekten tat farkı olur mu
Merhaba kızlar ben bu aralar giremedim
Pek . Çalıştığım iş yerinin bi ismi kapanıyor. Ben de işten çıkariliyorum ne yazık ki... tazminatını alıcam bi 15 gün daha çalışıp. 3 yılı geçmiştim burada. Tek maaşa hoşgeldik
ay benimde öyle bir arkadaşım vardıbenimkilerde tutar inşallahbir hafta sonra sonuç belli olacak. sigaraya başlamam ya bi daha umarım hazır bırakmışken. ama bir arkadaşım var dokuz ay hamileliği boyunce tek hayali doğurup sigarasını yeniden tüttürmekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?