Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kozmetik konusu konuşulmuş. Ben kozmetige ciddi para harcarim ama dışarıda değil evde sürüyorum sürekli. Farklı. Makyaj teknikleri falan deniyorum öyle kendi kendime. Dışarı da çok nadir yaparım. Sürekli yapmadığım için çok dikkat çekiyor hoşlanmiyorum öyle olunca.

Ama son 2 indirimi kazası belası atlattim l. Elimde 3 fondoten 1 bb krem 1 cc krem olunca dedim ki durdur kendini.
Gerçi 2 fondoten i yariladim.1 tanesi de hediye geldi daha yeni. Bunları bitirmeden yenisini almayacagim. Ziyan olacak yoksa o kadar harcadım degsin bari.

Bugün markete uğradım
Kuru kayısı ve bir tane süt aldım. 8.45 TL verdim. Başka da para harcamadım.
Bankada 350 TL duruyor hala. Ayın onbeşinde kadar 2 cuma pazara çıkılacak. Bir de el harçlığı. 100 TL artsa bile atacağım hemen birikime
Oğlana özel derse başladık bugün. Öğretmen bazı kitaplar istedi. Onları da hafta sonu alırız artık.

Hahah pazar havası çarptı sanırım . Güldürdün kız beni . Ada'mın cevabını merak ediyom ben
Adam gayet sakin benim dedi
Elmacidada ablam odeme yapti bekliyoruz anlamadim niye bekliyoruz adama sonuc ne dedim meger adam.para bozuyormus
Yesilik alirkende dereotu 1 tl digerleri ucu 1 tl dedi adam ben saskin dereotunun ozelligi ne dedim tezgah baskanida abla bizede pahali geliyor dedi.
Ben sevdim pazar isini bundan sonra takilacagim

Eki Görüntüle 1893489 bunlar benim ganimetler kizlar disimden tirnagimdab artirip biriktirdim rabbim bereketini artirsin insallah
Allah bereketini versin canım
yaaaa tr_lelli boyle foto paylaşıyosun sonra bende merak edıp soruyorum nasıl yaptın dıye sonra sana da iş cıkıyo o kadar tarıf yaz falan filan yazma ıstersen ama cok guzel gozukuyo :)
Ask olsun seve seve.
Un,tuz,su,maya (pisideki gibi)
Yumusak hamur yapip mayaliyoruz
Sonra unla acip yagsiz tavada pisiriyoruz.

Bende bugün yazma sattım 100 tl eksi hesabıma attım.. bian önce ekşiyi kapatmaya calisiyorum yoksa faiz isliyo .. Eşim eksiden 200 çekmiş 80 tüp almış 50 tl mazot almış kalani da duruyo bakalim inşalla h başka çekmek zorunda kalmayız eksiden

Allah hep guldursun ins.
Ayicikli kumbaram ayi gibi kocaman at at bir turlu dolmuyor gecen tek gozumu kapattim para attigim delikten baktim daha kuyruguna kadar gelmis paraciklarim
Bir dolsa solenle acilis yapacagim ama doldugu gunleei yakin zamanda goremem gibi
Bu topic hepimizi cimri yapti ruyamda kumbaramin calindigini goruyorum markette para odeyecegim zman cuzdanimin kayboldugunu goruyorum sanirim uykuda bile para hesabi yapiyorum sonumuz hayrola

Benim kumbaramda koskoca bir mavi ayı ne zaman dolacak bilmem henüz dibinden az yukarda
Benimkide kocamn mavi ayi:/
Bu dolsun bir dahaki sefere daha kucuk alacagim.dolmak bilmiyor bir turlu:/
Gerci bu ara biraz haracamam artti ayicigi ihmal ettim ama maasi alinca karnini doyururum ins:)

merhaba arkadaşlar
bu gün benden 0 harcama eşimde 2,5 tl tost yemiş

teşekkür ederim canım en kısa zamanda büyük ihtimal hafta sonu denerim

canım bende önceden direk bölüp rondodan geçirip pişiriyordum güzel oluyordu 2 senedirde soyup doğrayıp pişiriyorum buda güzel oluyor
kapukları inceyse rondodan geçir piratik olur ama değilse soymanı tavsiye ederim

üzülme diyeceğim ama zor bir durum vardır bir hayır diyelim umarım en kısa zamanda yeni bir iş bulursun

ay benimde öyle bir arkadaşım vardı
bende ilk çocuğuma hamile kalmadan bıraktım çok içiyordum şimdi aklıma bile gelmiyor
2010 kasım ayıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…