- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.391
- 448
Atarsın cnm ben senden umutluyum seninki daha çok olacak benceAman tanrim bana biseyler oluyorrrr
Ben daha ayicigin kuyrugundayim millet catir catir kumbara patlatiyorrr
Gece gece gidip eksi hesaptan para cektirecek bu goruntuler bana hepsini kumbise atip acasim var
Bol berektli olsun canim ins bende acip foto atabilirim bir gun
aminnnnnWuhuuu paraciklarr paraciklar katlansin hep paraciklar diye bir reklam slogani vardi o geldi aklima
Bereketi bol olsun masallah.
İnsAllah bizde yeniden baslicaz devasa kumbaraya kısın evdeyiz nasilsa.
Yazin evde birakmaya korkuyoduk.
Herkes coook ve hayirli birikimler yaparak diledigi /istedigi seye kavuşsun umarım.
Senin ayıcıgı naapsak.Aman tanrim bana biseyler oluyorrrr
Ben daha ayicigin kuyrugundayim millet catir catir kumbara patlatiyorrr
Gece gece gidip eksi hesaptan para cektirecek bu goruntuler bana hepsini kumbise atip acasim var
Bol berektli olsun canim ins bende acip foto atabilirim bir gun
Ne demek efenimmm hemen gönderiyorumhesap numaramı veriyorum yaz canım:))
amin cnm sağolsempatik_kiz bereketii bol oksun istikrarli haninlarin hali baska oluyor
geçmiş oldun bu arada. bol bol C vitamini almaya çalış ilaçtan daha etkiliUyudum uyandim kemiklerim bile ağrıyo.
Bende ben niye grip olmadim ki Allah Allah bu iste bir terslik var diyodum.
(Kural bu tüm kış ayinin yarisi ben gripliyimdir).
Kendimi karantinaya aldim.
İlac,ıhlamur.
Uyku.
Koku duyumu suanlik kaybettim hükümsüzdür. :)
İlacla önünü kesip yarina daha iyi olmak ümidiyle artık.
Erbaslar elime bakiyo resmen ben yataga dusersem aç kalir bunlar.
Meyve,cerez veremedim uyudum hiiic almamislar bile hazirlicam soycam dogrıcam vercem önlerine.
Bak yas olmadi simdi laf aramizda 28en azından çabalaman takdire şayan:) yaşın kaç? pazara gitmeyi ben de çok severim eğlenceli geliyor bana:)
Valla super fikirde devir degisti icindekileri calmasinlardaSenin ayıcıgı naapsak.
Burnuna kupe takip sokakda oynatsakmi
İcine parada atarlar.
Bak bi dusun derim
Bak yas olmadi simdi laf aramizda 28
Ben hep savurgandim genel tuketici ama burayi fark ettim bir gun millet baktin heaaba alamdigimiz bozuk paralardan servet yalma yolunda hemen bi kosu kumbara kaptim
Ama deneyimsizlik en buyuk kumbarayi almissim dolmuyor bir turlu bide ben hep kagit para attigimdan yer kaplamiyor sanirim dolunca foto aticam buraya
ne 28 yaşında mısın? demek 28 yaşındasın.. merak etme 28 yaşında olduğunu kimseye söylemem:))) şaka bi yana ben de 32 yaşındayım ve bekarken hiç para biriktiremedim ama tabi maddi durumdan dolayı, aileme destek olmaktan. sen sen ol bekarken kenara atmaya çalış yada en azından kendine yatırım yap. mesela bu epilasyon olabilir, dişini yaptırabilirsin vs. gibiBak yas olmadi simdi laf aramizda 28
Ben hep savurgandim genel tuketici ama burayi fark ettim bir gun millet baktin heaaba alamdigimiz bozuk paralardan servet yalma yolunda hemen bi kosu kumbara kaptim
Ama deneyimsizlik en buyuk kumbarayi almissim dolmuyor bir turlu bide ben hep kagit para attigimdan yer kaplamiyor sanirim dolunca foto aticam buraya
Amin cnm sağol. Allah afiyetle yedirsin sanada hazırladıklarını bende hep sabah görürdüm bensiz ne konuşmuşlar ya der içerlerdimgecmıs olsuntr_lelli
oo Allah arttırsınsempatik_kiz
masallah coşmuş buralar
bende yarınkı mısafıre hazırlık yaptım uykum geldı ve yoruldum ama burda muhabbet gırla gıdınce benım uyuyasım gelmıyo
Bozuklar canimcim sigara ve dolmusa gidiyorSenin bozuk paralar nerde birikiyor bacım sorması ayıp,
onları harcıyom deme seni çiğ çiğ yerim
Bak ben cidden servet yaptım bozuklardan
uff evet bı bakıyorum 30978458734985 sayfa yazılmıs oku oku yetişemıyorum tabı bu arada okumazsam da merak edıyorumAmin cnm sağol. Allah afiyetle yedirsin sanada hazırladıklarını bende hep sabah görürdüm bensiz ne konuşmuşlar ya der içerlerdim
sonunda bende dahil oldum, mutluyum
ay ben de biriktirdiğim 200 lirayı bişey sanıyodum senin 800 tl olmuş bile:) bırak dolmasın kumbaran nolcak ki ne güzel birikiyor işte hem ellemezsin de böylece. benim hepiciği bozuk paraydı.Bozuklar canimcim sigara ve dolmusa gidiyor
Kagitlar kumbise ama kumbiste bayagi para var 800 civari sanirim ama dolmuyorrr
Ne yapmayi dusunuyorsun birikimle bir planin varmi
Sssss yerin kulagi var 28 aramizda kalsin okne 28 yaşında mısın? demek 28 yaşındasın.. merak etme 28 yaşında olduğunu kimseye söylemem:))) şaka bi yana ben de 32 yaşındayım ve bekarken hiç para biriktiremedim ama tabi maddi durumdan dolayı, aileme destek olmaktan. sen sen ol bekarken kenara atmaya çalış yada en azından kendine yatırım yap. mesela bu epilasyon olabilir, dişini yaptırabilirsin vs. gibi
Ya bozuklari buyunletmeye utaniyorum o yuzden onlari harciyorum hayirdir nerede dilendin diyecekler gibi geliyoray ben de biriktirdiğim 200 lirayı bişey sanıyodum senin 800 tl olmuş bile:) bırak dolmasın kumbaran nolcak ki ne güzel birikiyor işte hem ellemezsin de böylece. benim hepiciği bozuk paraydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?