Küçük Düşün Büyük Olsun!

Atarsın cnm ben senden umutluyum seninki daha çok olacak bence

aminnnnn

Senin ayıcıgı naapsak.
Burnuna kupe takip sokakda oynatsakmi
İcine parada atarlar.
Bak bi dusun derim

geçmiş oldun bu arada. bol bol C vitamini almaya çalış ilaçtan daha etkili

en azından çabalaman takdire şayan:) yaşın kaç? pazara gitmeyi ben de çok severim eğlenceli geliyor bana:)
Bak yas olmadi simdi laf aramizda 28
Ben hep savurgandim genel tuketici ama burayi fark ettim bir gun millet baktin heaaba alamdigimiz bozuk paralardan servet yalma yolunda hemen bi kosu kumbara kaptim
Ama deneyimsizlik en buyuk kumbarayi almissim dolmuyor bir turlu bide ben hep kagit para attigimdan yer kaplamiyor sanirim dolunca foto aticam buraya

Senin bozuk paralar nerde birikiyor bacım sorması ayıp,
onları harcıyom deme seni çiğ çiğ yerim
Bak ben cidden servet yaptım bozuklardan

ne 28 yaşında mısın? demek 28 yaşındasın.. merak etme 28 yaşında olduğunu kimseye söylemem:))) şaka bi yana ben de 32 yaşındayım ve bekarken hiç para biriktiremedim ama tabi maddi durumdan dolayı, aileme destek olmaktan. sen sen ol bekarken kenara atmaya çalış yada en azından kendine yatırım yap. mesela bu epilasyon olabilir, dişini yaptırabilirsin vs. gibi

Amin cnm sağol. Allah afiyetle yedirsin sanada hazırladıklarını bende hep sabah görürdüm bensiz ne konuşmuşlar ya der içerlerdim
sonunda bende dahil oldum, mutluyum

Senin bozuk paralar nerde birikiyor bacım sorması ayıp,
onları harcıyom deme seni çiğ çiğ yerim
Bak ben cidden servet yaptım bozuklardan
Bozuklar canimcim sigara ve dolmusa gidiyor
Kagitlar kumbise ama kumbiste bayagi para var 800 civari sanirim ama dolmuyorrr
Ne yapmayi dusunuyorsun birikimle bir planin varmi

Amin cnm sağol. Allah afiyetle yedirsin sanada hazırladıklarını bende hep sabah görürdüm bensiz ne konuşmuşlar ya der içerlerdim
sonunda bende dahil oldum, mutluyum
uff evet bı bakıyorum 30978458734985 sayfa yazılmıs oku oku yetişemıyorum tabı bu arada okumazsam da merak edıyorum

Bozuklar canimcim sigara ve dolmusa gidiyor
Kagitlar kumbise ama kumbiste bayagi para var 800 civari sanirim ama dolmuyorrr
Ne yapmayi dusunuyorsun birikimle bir planin varmi
ay ben de biriktirdiğim 200 lirayı bişey sanıyodum senin 800 tl olmuş bile:) bırak dolmasın kumbaran nolcak ki ne güzel birikiyor işte hem ellemezsin de böylece. benim hepiciği bozuk paraydı.

Sssss yerin kulagi var 28 aramizda kalsin ok evde kalma yolunda emin adimlarla ilerledigimi caktirma
Bende birikim yapip ailem dahil kimseye soylememeyi dusunuyorum buda aramizda kalsin yalniz ne cok sir paylastim seninle
Annem ve babam gelirleri fena degil asiri savurganlar baskarina bisey gelse kenarda biseyleri yok babam alisveris delisi dizginleyemiyoruz adami sanatci gibi kiyafet aliyor ben genc kizim onun kadar kiyafetim yok
Annemde ona yakin.
Bende oyleydim burada akkilandim.anneme kizyorum arada kk dan ogrenip beni terbiye ediyorsun diyor

ay ben de biriktirdiğim 200 lirayı bişey sanıyodum senin 800 tl olmuş bile:) bırak dolmasın kumbaran nolcak ki ne güzel birikiyor işte hem ellemezsin de böylece. benim hepiciği bozuk paraydı.
Ya bozuklari buyunletmeye utaniyorum o yuzden onlari harciyorum hayirdir nerede dilendin diyecekler gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…