- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Yeni geldim canım biraz iyiyim kendimi toparlamaya çalışıyorum . Dua ediyoruz bakalım bekliyoruz aylarca sürecek bir serüvene başladık
Allah yardımcınız olsun bizim olduğumuz yerden de taburun doktoru çağrılmış bizimkilere daha emir falan yok ama heran herşey olabiliyor Allah hepsini korusun inşallahYeni geldim canım biraz iyiyim kendimi toparlamaya çalışıyorum . Dua ediyoruz bakalım bekliyoruz aylarca sürecek bir serüvene başladık
Bu akşam giriliyo helikopter düştü çok şehirimiz var ne yazıkkiAllah yardımcınız olsun bizim olduğumuz yerden de taburun doktoru çağrılmış bizimkilere daha emir falan yok ama heran herşey olabiliyor Allah hepsini korusun inşallah
Çok zor bir gece guruplara haberlere bakıyoruz hep canları yandı anaların babaların eşlerin Allahım yardım etsin fırsat vermesin bu ş....Bu akşam giriliyo helikopter düştü çok şehirimiz var ne yazıkki
Çok zor bir gece guruplara haberlere bakıyoruz hep canları yandı anaların babaların eşlerin Allahım yardım etsin fırsat vermesin bu ş....
Amin amin aminAmin canım inşallah Rabbim yardımcıları olsun Askerlerimizi analarına,babalarına,kardeşlerine eş ve çocuklarına bağışlasın.Sağ sağlim gelmelerini nasip etsin inşallah
İşte çok zor tarifi Yok .Çok zor bir gece guruplara haberlere bakıyoruz hep canları yandı anaların babaların eşlerin Allahım yardım etsin fırsat vermesin bu ş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?