Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sabah aklıma geldin. Uzun zamandır Yok nerelerde acaba diye düşündüm.
Hoşegldin yeniden.
Hedefine de ulaşırsın inşallah

Ahh canim sanirim evde test yaptim suanlik
Cift cizgi cok net.
Sata gore 6.hafta ama bilemiyorum.
Beklicem bir sure daha dr. Icin.
Hayırlı olsun inşallah canım....

Bugün gezmelerdeyiz biz. Eeeee gezmek demem para harcamak demek malesef

hosbulduk canim. Bayadir uzaktim birikime artik bi yerlerden baslamak gerekiyor. Gelen gidiyor. Esimin maasina iyilestirme yapildi bende firsat bu firsat diyip artik birikime basliim dedim

Ay hadi inşallah
Sağlıkla gelsin

ayy çok sevindim hayırlı olsun ben de bu lelli eskisi gibi yazmıyor diyordum meğer güzel haberlerin varmış

Arkadaslarimin ve annemin gittigi bir kuafor yani o yuzden yapmazlar diye dusundum ben. Biliyolar yurtdisinda yasadigimi.. bence sisirdi fiyati evet bagdat caddesine yakin.

Canım canım canım tr_lelli

Hayırlısıyla tamamına erdirsin Rabbim, içimizi ferah tutalım, kendimize çok iyi bakalım, sağlıklı sağlıklı beslenelim ve hep en iyisini düşünelim bak ne güzel olacak inşAllah

Bugün hava çok güzeldi biz de dışarı çıktık, bol gezme bol oksijen ama sıfır harcama

Kendime inanamıyorum ben ya, eskiden haftasonu çıkar mutlaka saatlerce gezer gerekli gereksiz alışveriş yapar bir de evde yemek olsa bile çıkmışken yiyelim der dışarıda yerdik. Şimdi hem eğleniyor ve dinleniyoruz hem de bütçeyi sarsmıyoruz.

Çevremdeki herkes bunu başarabilsin istiyorum özellikle geliri iyiyken sadece harcamayı ve paralarının kıymetini bilmedikleri için borç içinde, sıkıntıda olanlara haykırmak istiyorum ama genelde lafı ağzıma tıkıyorlar “10 liradan 20 liradan kar edilmez” “bir daha bu yaşlara gelmicez” “ şimdi gezmeyeceğiz de ne zaman gezeceğiz” cümlelerini ben de kurardım, şimdi de sürekli çevremden duyuyorum.

Üzülüyorum ama ben artık durmuyorum, yola devam!
İnşAllah hedeflerimize sağlıkla sıhhatle ulaşınca belki çevremize de ilham oluruz

Hoşgeldin tekrar canım
Umarım hedefine ulaşırsın

Hadi hayırlısı canım
Umarım güzel haberler alırız senden

Ahh insAllah canim amin
Hoşgeldin tekrar canım
Umarım hedefine ulaşırsın

Hadi hayırlısı canım
Umarım güzel haberler alırız senden
Cok sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…