Amin canim aiyy sorma yillar sonra bakalim nasil olacak oglumda cok cahildim zaten cok net hatirlamiyorum hamilelik vs donemlerimi yani unutmusum bakalim tecrubeli anne olabilcekmiyimLelli hayırlı olsun miniğiniz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, çok sevindim
Ne güzel heyecanlar yaaa!
Canim ben kacirdim galiba ne egitimi?Selam kızlar günaydın.
Unuttunuz benii
Eğitimdeyim kızlar. Sabah 8 geliyorum akşam 5 evdeyim yoğunum. Eve gidip yemek yap bilmem ne 10 da sızıyorum. Ne para birikti ne de birşeyden haberim var. Altın bilr kaç oldu bu arada bilmiyorum. Şubat sonu rahatlıcam. Bu haftada biraz boşum. 3 günden sonra rahatlarım. Dersede hoca gelmedi o arada yazayım dedim.
Yaa cok sevindim,saglıcakla gelsin insssKizlar henuz dr. Gitmedim o sebepden etrafimda kimseye soylemedim.
Keseyi ve kalp atisini gormek duymak istiyorum.
Ama suan gayet iyiyim beklicem biraz panik yapmicam.
Biliyorsunuz bir önceki durumu.
Ama bu ay cift cizgi gordum ben..
Sat ocak 12 gibi (burada bi 10-12 tereddutluyum)
Ama sizinle paylasmadan da olmayacak.
Kendimi tuhaf hissedicem
Umarim bu defa kucagima almaya nasip eder Rabbim..
Bu baby 2018 de gelecek cok kararli
Amin canim aiyy sorma yillar sonra bakalim nasil olacak oglumda cok cahildim zaten cok net hatirlamiyorum hamilelik vs donemlerimi yani unutmusum bakalim tecrubeli anne olabilcekmiyim
Canim ben kacirdim galiba ne egitimi?
Sagol canim Rabbin tüm isteyenlere nasip etsinYaa cok sevindim,saglıcakla gelsin insssBize de dua et cnm,hamiş duası kabul olurmusss
hoşgeldin tekrar canım.. yokluğun belliydi valla.. ben de zor bir gebeliğe adım attım.. bulantılarım çok fazla.. dayanmaya çalışıyorum.. sen neler yapıyorsun..zelalke nasilsin canim uzun zaman oldu gorusmeyeli?
tesekkur ederim canim. Aa cok sevindim. Hayirli ugurlu olsun. Allah tamamina erdirsin insallahhoşgeldin tekrar canım.. yokluğun belliydi valla.. ben de zor bir gebeliğe adım attım.. bulantılarım çok fazla.. dayanmaya çalışıyorum.. sen neler yapıyorsun..
Merhaba hanımlar bugün gezdik biraz 50 lira harcadık
eve dönerken de patates soğan çikolata aldık 5 lira da oraya gitti
hayırlı olsun
Hayırlı olsun inşallah
Ben de iki kız annesiyim, kızımın kız kardeşi olacağını öğrendiğimde çoook sevinmiştim.
elecda hayırlı olsun inşallah. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Kizlar gunaydiiinn
Ya bende baslamak istiyorum artik birikime tekrardan cok ara verdim
Eski arkadaslarima selam olsun buradan
Hepinizi cok ozledim
tr_lelli @Papatya elecda (hayirli ugurlu olsun kiz bebisin canim) @elenaferrante (ismin degismis oncekini ben cok sevmistim) @hawar ve hatirlayamadiklarim beni affedin canim arkadaslarim
Hedefimi yazayim da burada dursun sonra yapamadigimda gozume batmasi icin
Aylik 6.bin biriktirebilmek.
Biraz agir oldu ama hedefim bu
Yapamazsamda en azindan yapmaya calisirim diyorum.
Birde nazarlik koyayimda kendi kendime bu kararimda nazar degdirmeyeyim
Çok teşekkürler hanımlarelecda gözün aydın canım sağlıkla kucağına al
canım çok teşekkür ederim.. en hayırlı zamanda senden de bebiş haberleri alırız inşallah.. dualarımda olacaksın..tesekkur ederim canim. Aa cok sevindim. Hayirli ugurlu olsun. Allah tamamina erdirsin insallah
hep dualarımda olacaksın emin ol..zelalke insallah canim dua et olur mu
canim benim sagolasinhep dualarımda olacaksın emin ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?