Canım hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsunSagolun kizlar Allah razi olsun.
Insallah kucagimada almak nasip olur
Cok tesekkur ederimCanım hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun
Malesef.
Hem seviniyorum paylasmak istiyorum hem de aman sus lelli diyorum.
Hayirlisi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin canim.
Bekliyorum sabirla.
Hanımlar merhaba,
%90 olasılıkla 2. kızımız geliyor
Amin canımHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah mutluluğunu daim etsin inşallah canım.Kızlar beklediğim primim yattı 923 tl kmh a 800 borcum vardı onu kapattım.Kk taksitlerim bitsin bir daha harcamayacağım.2 ay sonraki primi bundan fazla alacağım inş. Kenara ayırmayı düşünüyorum.Size bahsetmiştim evlenip şehir dışına gitme durumum vardı.O kişiyi reddettim duygularımdan emin değildim hem de başka şehire gitmek şube değiştirmek pozisyon değiştirmek ailemden de uzak olmak istemedim.Sonrasında birkaç hafta sonra ortak bir tanıdığımız beni biriyle tanıştırdı.Memur kendisi çocuğu beğendim o da beni beğendi hatta bağlanmış bana.Niyetimiz ciddi haftasonu ailesiyle tanışacağım bikaç haftadır görüşüyoruz.Aileler de duydu.Hatta uzaktan da akrabam çıktı :) Kısmetse eylül gibi düğün düşünüyoruz.Benim çeyizler var uzun zamandır var nerdeyse modası geçeçek malum 33 yaşındayım :) O da 37 yaşında.O da heyecanlı ben de.Şimdi bu çocuğun da güzel bir cip'i var evi de varmış ama erkek kardeşi ile yan yana imiş daireler.Eltiyle yan yana oturma fikri bana iyi gelmedi.Uzak olmakta fayda var.İki seçeceğimiz var o evi satıp üstüne kredi çekip annemlere ve onun ailesine yakın siteden ev almak ama düğün de yapacağımız için borçlanacağız.Benim araba kredim var o da arabasını satmak istemiyor 128000 ne almış.Ben de satmayı düşünmüyorum şimdilik.Ben de 48000 ne aldım.Belki ileride ben satarım arabamı o işe arabayla gitmiyor ben kullanırım onun arabasını.Diğer seçenek de kiraya çıkacağız şimdilik o evinden 550 kira alıyormuş üstüne koyup bir süre kirada oturmak düğün borçları bitince de kredi ile ev almak.Galiba bu yolu seçeceğiz.Bu günlerde evdi evlilikti eşyaydı bi heyecanlar heyecanlar yaşımız da var baya :)) Allahtan bir engel çıkmazsa niyetimiz bu yönde inşallah olur da mutlu oluruz.Sizinle paylaşmak istedim :)
Amin canim saolHayırlı olsuntr_lelli Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?