Evet canim ogrendigim gun doktorumu aradim ekimde dusugum vardi ya o da hemen folbiole basla dedi.Ben de kilo almaya çok müsaitim, doktorum diyet vermişti. Buğday ekmeği ve her gün bir haşlanmış yumurta şart demişti. Diyetin çok faydasını gördüm önlenemez kilo alışım 5.5 aydan sonra diyete başlamamla 13.5 kiloyla tamamlamamla son buldu :)
Doktora gitmediğini biliyorum lellim de folik asit alıyor musun?
Canim insallah
Bebisinizi hayırlı olsun inşallahYetistim sana ve @elecda ya ayipsin
Tabi henuz dr. Kontrolum var
Kan testi bile yaptirmadim cok rahatim ya noldu biliyorum bi rahatlik var bunda.
Bu gün bizdede kurufasulye pilav varBende de kurufasulye pilav var
Afiyet olsun
Evet canim doktorda bende ona bagladik ama nasip.Bebisinizi hayırlı olsun inşallah
Geçen sefer rontgen çektirmiştiniz yanilmiyorsam o yüzden kuskunuz vardı bu sefer sağlıklı olcak inşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aynen öyle hayırlısı olsun inşallahEvet canim doktorda bende ona bagladik ama nasip.
Amin insallah.
Çok teşekkür ederim canımAllah mutluluğunu daim etsin inşallah canım.
Canım yaaa:) kıyamamKizlar annem cok komik ya ana yuregi iste :)
Hep sey derdi bak bana guvenip cocuk yapma
Bakcaksan yap 1 tanesini buyuttum yeter derdi..
Dun diyoki kizim sen sag saglim al kucagina ben bakarim.
Siz gezmeye gidincede bakarim.
Sen isini yaparsin ben bakarim.
Oynarim onla diyo.
Buyuturum ben onu diyo
Len ben bu kadini napiiim :)
Minnos ya.
Taaam taam dedim cok israr ettin bakabilirsin
Canin oglumda bende yasamadim cok sukurtr_lelli iki hamileliğimde de gr mide bulantısı yaşamadım ve ikisinde de 12 kilo aldım,sanırım umarım sende bulantı yaşamaz ve az kilo alırsın
aaa cok sevındım bugun 2güzel bebiş haberi aldım cok sevındım canım Allahım hayırlısıyla dogmayı nasıp etsın biz isteyenlere de dua et lutfenKizlar henuz dr. Gitmedim o sebepden etrafimda kimseye soylemedim.
Keseyi ve kalp atisini gormek duymak istiyorum.
Ama suan gayet iyiyim beklicem biraz panik yapmicam.
Biliyorsunuz bir önceki durumu.
Ama bu ay cift cizgi gordum ben..
Sat ocak 12 gibi (burada bi 10-12 tereddutluyum)
Ama sizinle paylasmadan da olmayacak.
Kendimi tuhaf hissedicem
Umarim bu defa kucagima almaya nasip eder Rabbim..
Bu baby 2018 de gelecek cok kararli
Amin canimaaa cok sevındım bugun 2güzel bebiş haberi aldım cok sevındım canım Allahım hayırlısıyla dogmayı nasıp etsın biz isteyenlere de dua et lutfen
Sagol canimLelli hayirli olsun
Ben bugun mutfak masasi aldim evlendigimden beri bostu yarin gelecek cok mutluyum heyecanliyim.
Zeynepcim merhaba mesajını gördüm de geldim. Ben annemlerdeyim canım eşim sınırı geçti 10 gün oldu ama biz perişanız sanki yıllar geçmiş gibi çok uzun geldi. Görüşemiyoruz telefon çekmiyor günde 12 saat haber izliyorum . Zor zamanlar çamur yağmur soğuk bir sürü bir sürü sorun sayamıyorum sana . Bol bol dua ediyorum dua topiklerindeyim bu aralar . Evden çıkmıyorum genelde . Annem bazen zorluyor araba kullan beni markete götür vs işte zorla çıkıyorum o zaman. Böyle böyle zaman geçirmeye çalışıyoruz eşimde bende .Lelli bebiş mi var. Son yazıdan yazdım
Tuce gelişmelerden alıntı yap beni girebilirsem okurum canım merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?