duamızdasınız.....canım...ayaklarına taş blie değimesin inşaallahHelal olsun canım birileri hayatlarından fedakarlık etmese nefes alınmaz . Fedakarlık etmekten eşimde bende gurur duyuyoruz siz dua edin yeterli
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ediyoruzduamızdasınız.....canım...ayaklarına taş blie değimesin inşaallah
Geçmiş olsun Allah sağlık versin de herşey yerine gelir. Bende burnumdan ameliyat olmuştum ay her yerim şişmişti morarmıştım zor oluyorSelam kızlar nasılsınız?
Umarım hepiniz iyi günler geçiriyorsunuzdur
Bayadır uğrayamadım
Lellimm hayırlı olsun sağ salim kavuşun kuzuyla inşallah
Ben baya yoğunum
Eşim burnunu kırdı ameliyat oldu
Şimdi iyi şükür
Masraf nirvana
Ameliyat 3000 tl
Oğluma mama sandalyesi 450
Oğluma kıyafet alışverişi 380
Market alışverişi 240
Faturalar toplam 500 ü buldu
Daha fazla yazamicimmm :/
Amin inşallahtuce_tuce Allah hayırlısıyla sağ salim kavuştursun
Sağol tuçe sizide Allah kavuştursunGeçmiş olsun Allah sağlık versin de herşey yerine gelir. Bende burnumdan ameliyat olmuştum ay her yerim şişmişti morarmıştım zor oluyor
Saol canım ya ılık soğuk tampon yapıyor musunuz doktor söyledi miSağol tuçe sizide Allah kavuştursun
Dualarımızdasınız
Zormuş gerçekten ya morluk şişlik
Yemeği bile zor yiyor
Yapıyoruz canım daha iki gün oldu zamanla iyileşir umarımSaol canım ya ılık soğuk tampon yapıyor musunuz doktor söyledi mi
Evden çıkmasın biraz ben 20 gün uzanarak yattım . Dışarı çıkınca insanlar korkunç bakıyorlardı bana . Bebeklerin burnuna sıkılan Deniz sularından kullanın burnunun için kurumasın. Ağrısı var mıYapıyoruz canım daha iki gün oldu zamanla iyileşir umarım
Gecmis olsunSelam kızlar nasılsınız?
Bayadır uğrayamadım
Ben baya yoğunum
Şimdi iyi şükür
Masraf nirvana
Ameliyat 3000 tl
Market alışverişi 240
Çok geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız?
Bayadır uğrayamadım
Ben baya yoğunum
Şimdi iyi şükür
Masraf nirvana
Ameliyat 3000 tl
Market alışverişi 240
Var canım ağrı kesici içiyorEvden çıkmasın biraz ben 20 gün uzanarak yattım . Dışarı çıkınca insanlar korkunç bakıyorlardı bana . Bebeklerin burnuna sıkılan Deniz sularından kullanın burnunun için kurumasın. Ağrısı var mı
Tmm canım ayakta dolaşınca yüzü şişer dolaştırma soğuktan koru biraz Allah korusun iltihap olur yoksaVar canım ağrı kesici içiyor
Serum fizyolojikle yıkama yapıyoruz
Tesekkur ederimterelelli...Allah tamamına erdirsin...
Evet öyle oluyor boş çünkü herkes ne derse desin yaşadıklarımız değişmiyor . 2016 da da ırak başika görevine gitmişti tam 1 sene sürdü. Zor Zamanlardı şimdi evliyiz herşey daha zorlaştı. Artık evimizdeki mutlu huzurlu günlerimize dönmek istiyoruz. Eşim telefonda dedi ki yıkadığın temiz kamuflaşlarımı kokluyorum evimizin deterjanımızın kokusunu hissediyorum deri. Böyle diyen insan özlenmez mi onun için korkulmazmı işte . Her şehit haberinde kendimi onların eşlerinin yerine koyup kalbimde hissediyorum bunu da engelleyemiyor . Birde asker sevkiyatı olurken havaalanında Tugayda yolda filan aileleri ile vedalaşıyorlar bizde aynen öyle vedalaştı görüntüler basına düştü haberlerde görüyorum çok yıpratıcı oluyor . Ya haber izlemesem hiç olmuyor öyle sürünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?