Küçük Düşün Büyük Olsun!

selam kızlar.. kumbaraları ne zaman patlatıyoruz mart 1 miydi.. fazla birşey çıkmaz ama bari bu son günlerde eşime attırayım.. çıkanla çeyrek alabilirsem alırım.. dursun köşede..

Kızlar nasılsınız ?

tuce_tuce canım rabbim gönlüne ferahlık versin , askerlerimize de zaferler nasip etsin dualarımız onlarla inşallah sağ sağlim zaferle dönsünler eşlerine analarına...

Bugün saçlarımı kestirmek istiyorum kızlar.. o kadar uzadı ki , kalçalarımdalar... eskisi gibi güzel bakamıyorum.. inceldiler .. sürekli topuz saçlarım.. Dökülüyorlar... Ama uzun saçı da çok seviyorum kestirmeye de kıyamıyorum bi taraftan... uçlarından mı aldırsam yoksa omuzlarıma kadar mı kestirsem diye 2 gündür düşünüyorum bi türlü çıkamadım işin içinden

Ödemeler bi yandan , sıkıntılar bi yerden Kestirirsem sanki acısını saçlarımdan çıkartıcam gibi geliyoo

Selam kızlar nasılsınız?
Umarım hepiniz iyi günler geçiriyorsunuzdur
Bayadır uğrayamadım

Lellimm hayırlı olsun sağ salim kavuşun kuzuyla inşallah

Ben baya yoğunum
Eşim burnunu kırdı ameliyat oldu
Şimdi iyi şükür
Masraf nirvana

Ameliyat 3000 tl
Oğluma mama sandalyesi 450
Oğluma kıyafet alışverişi 380
Market alışverişi 240
Faturalar toplam 500 ü buldu
Daha fazla yazamicimmm :/

Geçmiş olsun Allah sağlık versin de herşey yerine gelir. Bende burnumdan ameliyat olmuştum ay her yerim şişmişti morarmıştım zor oluyor

Geçmiş olsun Allah sağlık versin de herşey yerine gelir. Bende burnumdan ameliyat olmuştum ay her yerim şişmişti morarmıştım zor oluyor
Sağol tuçe sizide Allah kavuştursun
Dualarımızdasınız
Zormuş gerçekten ya morluk şişlik
Yemeği bile zor yiyor

Sağol tuçe sizide Allah kavuştursun
Dualarımızdasınız
Zormuş gerçekten ya morluk şişlik
Yemeği bile zor yiyor
Saol canım ya ılık soğuk tampon yapıyor musunuz doktor söyledi mi

Yapıyoruz canım daha iki gün oldu zamanla iyileşir umarım
Evden çıkmasın biraz ben 20 gün uzanarak yattım . Dışarı çıkınca insanlar korkunç bakıyorlardı bana . Bebeklerin burnuna sıkılan Deniz sularından kullanın burnunun için kurumasın. Ağrısı var mı

Gecmis olsun

Çok geçmiş olsun

Var canım ağrı kesici içiyor
Serum fizyolojikle yıkama yapıyoruz

Var canım ağrı kesici içiyor
Serum fizyolojikle yıkama yapıyoruz
Tmm canım ayakta dolaşınca yüzü şişer dolaştırma soğuktan koru biraz Allah korusun iltihap olur yoksa

Kizlar cok erken ama ben bugun sali pazarina gittim.
Pijama takimi, terlik, corap, ic camasiri aldim.
Ne olur ne olmaz hic temize yoktu zaten evde..
Genelde 20-25 tl takimlar.
15tl vardi ama cok inceydi almadim.

Uzun gecelik ve dugmeli pijama takiminida 3. Ayda falan alicam.

Ben tezcanliyim biraz.

Bir de hersey yolunda giderse insallah hamislik yaza geliyor koca gobusle gezemem pazar carsi ben darlanirim.
Sadece bebek icin en son alis veris yapicam.
Ufak tefek ya da kendi ihtiyaclarim icin alicam hepsini dursun kenarda.

200tl yakin harcadik ama annemde bisiler aldi toplam bukadar harcadik. Birazini zaten annem verdi ben 100tl yakin harcamisim.

2 tkm pijama
5 corap
2 terlik
5 tane alt camasir
1 tane kalin sabahlik aldim.

Bi 100tl daha biriktirip yine gidicem.
Cok guzel toparlayici kulotlar korseli atletler var almaliyim dursun kenarda ilerde lazim olacak.

Hele bebek kiyafetleri kendimizi zor tuttuk annem alalim dedi dur bi dedim cok erken.

Dualarımız askerlerimizle. Hiç sıkıntı etme, sağ salim dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…