- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Canım dualarimiz hepsiyle.Allah sabırlar versin sana.Zeynepcim merhaba mesajını gördüm de geldim. Ben annemlerdeyim canım eşim sınırı geçti 10 gün oldu ama biz perişanız sanki yıllar geçmiş gibi çok uzun geldi. Görüşemiyoruz telefon çekmiyor günde 12 saat haber izliyorum . Zor zamanlar çamur yağmur soğuk bir sürü bir sürü sorun sayamıyorum sana . Bol bol dua ediyorum dua topiklerindeyim bu aralar . Evden çıkmıyorum genelde . Annem bazen zorluyor araba kullan beni markete götür vs işte zorla çıkıyorum o zaman. Böyle böyle zaman geçirmeye çalışıyoruz eşimde bende .tr_lelli hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ediyorum canımCanım dualarimiz hepsiyle.Allah sabırlar versin sana.
yanına yogurtlu bise de yapabılırsın canım.yogurtlu havuc,kırmızı biber,kereviz olabılır mesela.etimekli kızartma yapıyorum ben ustune yogurt sarımsak.aklıma gelen yogurtlular bunlarelecda kiz olacagini hissetmistim hayirli evlat olur insallah
tr_lelli seninde kizin olacak gibi geliyor ama bakalim bilecekmiyim
Bu ara harcamali gecti
120 Tl temizlik 80 hali yikamaya verdim.
Hic yikanmamisti 15 16 ay oldu. Esim haliya 7 bardak cay ve yarim kiloya yakin seker dokunce mecbur kaldik, hepsini birden verdim
Mutfak halimin rengi hafif solmus ve yamulmus ince kilim tarzi biseydi azcik uzuldum ama yenisini bi kac ay icinde alicam.
Aklimdaki tum herseyi yaptim
Misafirlerim persembe gelicek borek patates salatasi islak kek tuzlu kurabiye ve cevizli tatli yeterli mi kizlar?
Yetmez derseniz ne ekleyebilirim?
Teşekkür ediyorum canım
Evet öyle oluyor boş çünkü herkes ne derse desin yaşadıklarımız değişmiyor . 2016 da da ırak başika görevine gitmişti tam 1 sene sürdü. Zor Zamanlardı şimdi evliyiz herşey daha zorlaştı. Artık evimizdeki mutlu huzurlu günlerimize dönmek istiyoruz. Eşim telefonda dedi ki yıkadığın temiz kamuflaşlarımı kokluyorum evimizin deterjanımızın kokusunu hissediyorum deri. Böyle diyen insan özlenmez mi onun için korkulmazmı işte . Her şehit haberinde kendimi onların eşlerinin yerine koyup kalbimde hissediyorum bunu da engelleyemiyor . Birde asker sevkiyatı olurken havaalanında Tugayda yolda filan aileleri ile vedalaşıyorlar bizde aynen öyle vedalaştı görüntüler basına düştü haberlerde görüyorum çok yıpratıcı oluyor . Ya haber izlemesem hiç olmuyor öyle sürünüyorumtuce_tuce şimdi sana ne desem boş biliyorum Allah yardımcınız olsun senin eşinin tüm askerlerin ve ailelerinin Allah hepsini korusun inşallah
Aaa evet çok özür diliyorum ya sizi şuan hatırladım afedersiniz . Amin canım ya evet dua ediyoruz Allah herkesi korusun sağlıkla geri dönsünler. Şimdi hava şartları filan çok kötü orada çamur yağmur en fenası ise sis . Sis li havada Allah korusun neler olabileceğini sende biliyorsun işte korkuyoruz o yüzden .Anlıyorum canım seni asker eşi olmak çok gurur verici ama çok zor daha öncede söylemiştim 10 yıl önce güneş harekatında Şırnaktaydık ben hamileydim bırakıp onu gidememistim Şırnakta doğum yapmak zorunda kalmıştım ne hamilelik ne doğum hiçbirşey anlamadım hep gözümün önünde eşim şehit tabutta ben kucağımda bebeğim helikopterdeki görüntü vardı tayine olup döndüğümüzde Cizreyi geçince ağlamaktan sinir krizi geçirmiştim elden dua etmekten bişey gelmiyor işte şuan tüm Türkiye dua ediyor onlara sen kendine iyi bak Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun korusun onları
Allah fırsat vermesin o ş.... 99 ismiyle korusun tüm askerimiziAaa evet çok özür diliyorum ya sizi şuan hatırladım afedersiniz . Amin canım ya evet dua ediyoruz Allah herkesi korusun sağlıkla geri dönsünler. Şimdi hava şartları filan çok kötü orada çamur yağmur en fenası ise sis . Sis li havada Allah korusun neler olabileceğini sende biliyorsun işte korkuyoruz o yüzden .
Aynen öyle canım çok esmaül hüsna okuyoruzAllah fırsat vermesin o ş.... 99 ismiyle korusun tüm askerimizi
ALlah ım sağlık versin koruusun onları inşaallah..Evet öyle oluyor boş çünkü herkes ne derse desin yaşadıklarımız değişmiyor . 2016 da da ırak başika görevine gitmişti tam 1 sene sürdü. Zor Zamanlardı şimdi evliyiz herşey daha zorlaştı. Artık evimizdeki mutlu huzurlu günlerimize dönmek istiyoruz. Eşim telefonda dedi ki yıkadığın temiz kamuflaşlarımı kokluyorum evimizin deterjanımızın kokusunu hissediyorum deri. Böyle diyen insan özlenmez mi onun için korkulmazmı işte . Her şehit haberinde kendimi onların eşlerinin yerine koyup kalbimde hissediyorum bunu da engelleyemiyor . Birde asker sevkiyatı olurken havaalanında Tugayda yolda filan aileleri ile vedalaşıyorlar bizde aynen öyle vedalaştı görüntüler basına düştü haberlerde görüyorum çok yıpratıcı oluyor . Ya haber izlemesem hiç olmuyor öyle sürünüyorum
Helal olsun canım birileri hayatlarından fedakarlık etmese nefes alınmaz . Fedakarlık etmekten eşimde bende gurur duyuyoruz siz dua edin yeterliALlah ım sağlık versin koruusun onları inşaallah..
RAbb im sizede ferahlık versin ..
sizin eşiniz ve onun gibiler sayesinde bizler nefes alabiliyoruz..
haklarını helal etsinler inşaallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?