- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
Takip etcen canımCanim bisi sorcam.
Diyelim asilarini saglik ocaginda yaptiriyorum o rota vs dedigin asilari yapmiyorlarsa ayı gelince yonlendiriyorlarmi?
Bizmi takip edicez.
Canimm dusuncelerin icin cok saol.hayırlı olsun canım bak temız kalbımden hıssettın demekkı o saatlerde,bıde goruyorum masAllah hep dılınde tesbıhler nazar degmesin
Canim asi icin dikkate alicam sagolasin.Lellicim ben cevap vereyim mi :)
Sağlık ocağı her aşıyı yapıyor ama rota gibi ücretli aşıları sen dışarıdan alıyorsun -onlar söylüyorlar- onlar enjeksiyonu yapıyorlar. Zaten çocuk doktoru aşı takvimi de veriyor ya, sıkıntı olmuyor canım benim :*
Bir de ben çatlaklar için bio oil kullandım başlangıçta 4 ay filan, sonrasında dalin’in aleoaveralı bir bebe yağı var açıklamasında hamile çatlakları için de uygundur gibi bir açıklaması olan, mor kapaklı ondan aldım, daha uygun diye ve hakkaten göbeğim hiç çatlamadı ki inanılmaz büyüktü göbeğim ya ikiz mi ya da oğlan mı diyorlardı küçük bi kız çıktı oysa :) benim basenlerim gençlikten çatlak mesela cildim çok müsait annem de çok çatlamış ama bence bu dalin olan çok işe yaradı ve hem büyük boy hem uygun fiyatlı sevdim ben bi bak istersen.
Canim yaaa tabiki saglikla eli ayagi duzgun gelsin ama kiz istiyoruz ozellikle esim hep kizim diye seviyor simdiden.tr_lelli ay bir de hayırlı olsun bebek uğuruyla gelecek ben kız hissediyorum hayırlı haberleri bekliyoruz :)
babyloading87 canım benim, ilk iğne bu değil mi hayırlı gelsin inşallah hiççgerek kalmaz herhangi bir operasyona hemencecik olur sağlıkla :)
Canim ben finish likit kullaniyorum yillardirkızlar bir şey sorcam ben fairy’nin tabletlerinden kullanıyorum bulaşık makinesine sıvı deterjana geçmek istiyorum ama kafama bir şey takıldı. Sıvı deterjanda ekstra tuz ve parlatıcı ekliyor musunuz? bir de hangi marka kullanıyorsunuz?
Oglumda hep saglik ocagina yaptirdim ozel asi falan yaptirmadim hatirlamiyorum.Takip etcen canım
Aylık kontrolleri olacak dr için özele götürdüm ben. Devlet hastanesinde de pek önemsemezler böyle şeyleri diye. dr u söylüyordu 4.. Ayda başlıyor olması lazım ama unuttum ben sen bak yine. Bir de özel bir aşısı daha vardı. Dr ayı gelmeden söylüyordu işte 4. Ay bu aşı var şunları sağlıkocağı yapacak diğerini biz yapıcaz. Şu ayda 2. Rotayı vurucaz diye bilgi veriyor. Sağlıkocağı sadece doğum zamanı kulak testi ve kalça çıkığı testini istiyor görmek onuda özelde yaptırıyorsun evrağı not alıyor onlar. Başka hiçbirşeye karışmıyor ve haber vermiyor. Yani bizim burdakiler gevşek ister yaptırrr ister yaptırmaa
Eki Görüntüle 2115386
yedirenk79 kızlar benim kullandığım model bu kendi sitesinde bulamadım
Tabi anne çantaları gibi ayrı bez kısmı biberon kısmı vs yok ama çok elzem değil bence işimi görüyor
https://www.flo.com.tr/sirt-cantasi-modelleri.html Buraya bakın bi
tr_lelli kuzu oyun halısı ve pusete tutumlu anneden bak bence
İstanbul kullanıcısı cok fazla elden alma şansın olur kargo olsa bile az tutuyor
katı meyve sıkacagına ben de cok heves etmıstım gorumcem hedıye aldı canım homend ın,ozellıkleri de guzel ama 3 4defa anca kullandık tezgahta cok yer kaplıyo dıye balkonda duruyo. cocugum olsa onun ıcın usunmez cıkartırım ama kolay temızlenmesi vs ozellıklerıne bakarak al canımGunaydinnn
Ayy karla uyandik ne guzel ozlemisim.
Bugun a101e gidicem katimeyve sıkacagi gelecekmis annem alalim lazim olacak sana diyor o alacak bana.
Oglumun resim odevi icin eksikleri var onlarida hallederiz cikmisken kirtasiyede.
Ya bu evin bu yanini seviyorum hakmar, a101 , kirtasiye,firin,bakkal mahallenin basindalar.
Hemen 5dk hallediyoruz yakin olmasi fena iyi oluyor.
Kumbarayi patlatalim ozaman bugun.
Bisi cikmaz benden ama ihtiyaclarim icin harcicam zaten.
Bir kac parca eksigim kaldi bir turlu alamadim.
Y.odasina tül yaptircam.
Avize alicam.
Uygun nehirin catal bicak takimini istiyorum.
Granit tencere takimi bakiyorum.
Boyle eksiklerim var.
Sirayla tamamlicam.
Begenemiyorum bir de buluyorum hosuma gitmiyor.
Nettende almaya korkuyorum cizik falan yollarlar diye.
Bakalim napicam.
Eki Görüntüle 2115386
yedirenk79 kızlar benim kullandığım model bu kendi sitesinde bulamadım
Tabi anne çantaları gibi ayrı bez kısmı biberon kısmı vs yok ama çok elzem değil bence işimi görüyor
https://www.flo.com.tr/sirt-cantasi-modelleri.html Buraya bakın bi
tr_lelli kuzu oyun halısı ve pusete tutumlu anneden bak bence
İstanbul kullanıcısı cok fazla elden alma şansın olur kargo olsa bile az tutuyor
günaydınn isimlerini yazsan yasakmı acaba canım bzde faydalarnırdıkGünaydın
tr_lelli hayırlı olsun canım eşinin iş durumunun netleşmesine sevindim
Allah kimseyi çaresiz bırakmaz çok şükür
Yeni ay yeni başlangıçlar
Hepimize sağlık huzur bereket getirsin inşallah
Bu arada dün ig yeni sayfalar keşfettim
Para birim ve tasarruf ile ilgili günlük yazıyorlar
İşte haftada 100 lira ile harcamalarını sınırlandırıyorlar falan
Sanırım algıda seçicilik de var
Buluyorum bir şekilde
Aiyy bugun buraya yazdigim saatlerde esimi aramislar firmadan gelin imza atalim sozlesme icin.
Icimde kelebekler uctu yeminle.
İ
Esimde yarin goruselim demis patronlarin cenazeleri varmis
Esimde 2 sene diil 4 sene sozlesme isticem sunucam ben kabul ederler etmezler her 2 yilda bir diken uzerindeyiz dedi.
Aman sus dedim 2 sene daha devam etsinde
Cocuk liseye yerlesir
Bebe bezden cikar
Kredimiz biter.
Allah cok buyuk nasil yollar aciyor.
Allah rizkimizi veriyor cok sukur.
3 gundur dusunuyordum kara kara esime bile cemkiriyordum napicaz diye.
Nezaman basima bise gelse Rabbim kapilarini sonsuz acti hep icime gonlume gore verdi.
Allah herkesinde gönlune gore versin.
Riziki veren hüdadir kula minnet eylemem de en sevdigim sozdur.
Evet inşallah cnm.Haftaya aile tanışması yapılacak bakalım bu haftasonu da elti adayımla tanışacağım oturmaya gideceğiz kardeşigile bakalım inş eltiyi severim :)
kızlar bir şey sorcam ben fairy’nin tabletlerinden kullanıyorum bulaşık makinesine sıvı deterjana geçmek istiyorum ama kafama bir şey takıldı. Sıvı deterjanda ekstra tuz ve parlatıcı ekliyor musunuz? bir de hangi marka kullanıyorsunuz?
Günaydın
tr_lelli hayırlı olsun canım eşinin iş durumunun netleşmesine sevindim
Allah kimseyi çaresiz bırakmaz çok şükür
Yeni ay yeni başlangıçlar
Hepimize sağlık huzur bereket getirsin inşallah
Bu arada dün ig yeni sayfalar keşfettim
Para birim ve tasarruf ile ilgili günlük yazıyorlar
İşte haftada 100 lira ile harcamalarını sınırlandırıyorlar falan
Sanırım algıda seçicilik de var
Buluyorum bir şekilde
ben bebek pişik kremi sudo krem aldım bir de en büyük boyunu almışım. size bir şey soracaktım bir şey soracaktım. biberon temizleme deterjanı varya e-bebek de geçen eşimle gittik alacaktım bana dedi para tuzağı o o da kimyasal üretiliyor sonuçta dedi. sizce biberon temizliğinde ne kullanayım tavsilerinizi bekliyorum
günaydınn isimlerini yazsan yasakmı acaba canım bzde faydalarnırdık
Herkese günaydın
Bugün ayın 1 i ve yeni bir tasarruf ayına başladık.
Bizim bu aralar epey harcamamız olacak.
Haftasonu kendime spor ayakkabısı aldım. Bir taneydi o da eskimişti. Söylemesi ayıp 450 tl verdim, nakit aldım. Şimdilik pişman değilim.
Eşimle telefonlarımızı değiştirsek diyoruz. İkimizinki de iphone 5s, 3,5 yıl oldu alalı, acayip takılıyor. İki tane iphone 7 alalım diyoruz. Birisini fatura üzerinden 24 ay taksitle, birisini peşin. Peşin olanı da babamdan alcaz parayı, elimizdeki telefonları satıp ara ara 1000 er lira babama geri ödeyelim dedik. 2-3 ay telefon borcu ödeyeceğiz.
Ayrıca kıza yatak yaptıracağız. Montessori yatak dediklerinden. Yatak da almak lazım. Onu da mart ayı içinde yaptıralım diyoruz. Biriktirdiğimiz paradan yaparız onu nakit.
Yazın kaynımın düğünü var, tatilimiz var, eşimin ataması şehir değiştirmemiz var. Allahtan temmuzda 1400 tl kredimizin son taksidi
Bebek rızkı ile bereketi ile geliyor
Ay hadi bakalım. Güzel geçer inşallah herşey
Ben de fairy tablet kullanıyorum. Eskiden pril sıvı kullanmıştım bir dönem. Parlatıcısız olmuyordu.
Hangi sayfalar bana sa söyler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?