- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.426
- 598
- 38
tesekkur ederımtasarrufdeneyleri , proje1501, parayla_saadet_olmaz ilk bulduklarım
Ama çokça var bu tarz sayfalar
ben sevdim
tasarruf deneylerini bende takip ediyorm cnm.Gercekten cok ise yarayan seyler paylasıyr.O listeleri falan cok hos:)tasarrufdeneyleri , proje1501, parayla_saadet_olmaz ilk bulduklarım
Ama çokça var bu tarz sayfalar
ben sevdim
Ben baby&me kullanmıştım.ben bebek pişik kremi sudo krem aldım bir de en büyük boyunu almışım. size bir şey soracaktım bir şey soracaktım. biberon temizleme deterjanı varya e-bebek de geçen eşimle gittik alacaktım bana dedi para tuzağı o o da kimyasal üretiliyor sonuçta dedi. sizce biberon temizliğinde ne kullanayım tavsilerinizi bekliyorum
Gözünüz aydın caNımm bebis bereketiyle geliyıor isteAiyy bugun buraya yazdigim saatlerde esimi aramislar firmadan gelin imza atalim sozlesme icin demisler.
Icimde kelebekler uctu yeminle.
Esimde yarin goruselim demis patronlarin cenazeleri varmis
Esimde 2 sene diil 4 sene sozlesme isticem sunucam ben kabul ederler etmezler her 2 yilda bir diken uzerindeyiz dedi.
Aman sus dedim 2 sene daha devam etsinde
Cocuk liseye yerlesir
Bebe bezden cikar
Kredimiz biter.
Allah cok buyuk nasil yollar aciyor.
Allah rizkimizi veriyor cok sukur.
3 gundur dusunuyordum kara kara esime bile cemkiriyordum napicaz diye.
Nezaman basima bise gelse Rabbim kapilarini sonsuz acti hep icime gonlume gore verdi.
Allah herkesinde gönlune gore versin.
Riziki veren hüdadir kula minnet eylemem de en sevdigim sozdur.
Saolasın cnm inssHayırlısı ile tutar inş cnm
Canim onceden asi karti oluyordu bir dahaki asiyida not dusuyorlardi su zaman gelceksin diye o ozel asilarin zamanlarini ben takip ederim artik.tr_lelli canım bence aşıları sen de takip et. Bizim sağlık ocağı hemşiresi aşıdan önce hatırlatırdı arardı saolsun(Devletin yaptırdığı aşılarda). Ama doktor ilgisizdi. Özel aşılarla ilgili de bilgi vermediler hiç.Ben hep kendim takip ettim sordum. Rota var(150tl idi o zaman 1 tanesi) özel olarak 2 doz yaptırdım aşıyı alınca orda yapıyorlar .Özel olarak bir de menenjit aşısı var(182 tl) onu özelde doktoru var ona yaptırdım.Özel doktoru olacaksa kontroller için o da bilgi verir .
Canim onceden asi karti oluyordu bir dahaki asiyida not dusuyorlardi su zaman gelceksin diye o ozel asilarin zamanlarini ben takip ederim artik.
Belki soylemezler falan.
Canım her ay götürmüyorsun zaten ilk 2 ayda bir 4. Aya kadar sonra 3 ayda bir 6. Aya kadar 6. Aydan sonra 8. Ayda 1 yaşında götürdüm 1 yaşında kan testi yapılıyor. Sonra göz muayenesi oluyor.Oglumda hep saglik ocagina yaptirdim ozel asi falan yaptirmadim hatirlamiyorum.
Ama bunda saglik ocagi ayrica ozel doktorada zaman zaman gotururum kontrol amacli.
Kizlar bisi sorcam size.
Ben evde yaptigim testle hamis oldugumu ogrendim.
Kan testi yaptirmadim.
Cumarteside dr. Gidicem sekreterine randevu alirken kan idrar testi vs bisi istiyormu dr. Hnm dedim.
O gerek gorurse ister suanlik gerek yok ama elinizde varsa testiniz getirin dedi.
Ben kan testi yaptirnadim yaptirsammi sizce?
Saglik ocagi 3 gunde veriyor.
Devletde ayni gun vermiyor.
Ozel poliklinik 40tl istedi.
Yani ultrasonda bakicak cumartesi gerek gorurse istermi?
Yaptirmasam mi?
bence yaptır hazır gıt cnım.benım arkdasmdan her ay tam kan tahlılı ıstıyodu dr.muayene tarıhınden 2 3gun önce saglık ocagından yaptırıp onu goturuyodu tahlıl parası vermıyodu dr onermıs hatta bıda masraf olmasn dıye tahlıl 70lira bizim hastenedeKizlar bisi sorcam size.
Ben evde yaptigim testle hamis oldugumu ogrendim.
Kan testi yaptirmadim.
Cumarteside dr. Gidicem sekreterine randevu alirken kan idrar testi vs bisi istiyormu dr. Hnm dedim.
O gerek gorurse ister suanlik gerek yok ama elinizde varsa testiniz getirin dedi.
Ben kan testi yaptirnadim yaptirsammi sizce?
Saglik ocagi 3 gunde veriyor.
Devletde ayni gun vermiyor.
Ozel poliklinik 40tl istedi.
Yani ultrasonda bakicak cumartesi gerek gorurse istermi?
Yaptirmasam mi?
evet canım ocaktaydı. eşim arkadaşından borç alıp halletmişti. borç olduğu için bu ayın masrafına o varmış gibi ekledim :)Allah gönlüne göre olsun bebek konusunda
Mtv ocakta değil miydi?
Kalp atışlarını da duyarsın hem. Hadi inşallah
kızlar dün buraya yazmıştım eşimin maaşı yatacak ne kadar yatacağını bilemiyoruz.. mesaileri olduğu için.. açıkçası biz 3000 ini bulmaz diye bekliyordur ama şükürler olsun 3532 tl yatmış.. çok sevindik:) en azından ordan biraz kalır bize.. kumbarayı açamadım henüz akşam eve gidince niyetliyim. eşime dedim bi çeyrek parası çıksa çok mutlu olurum, iki tane bile çıkar iddaya girerim dedi :) iki tane çıkmazsa da ben tamamlarım merak etme dedi.. acaba haberim olmadan eşim atıyormuydu diye düşündüm.. bu durumda 2 çeyrek alabileceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?