- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.430
- 598
- 38
10.haftadan sonra sanırım rahatlıyor cnm.Kardesimde öyle olmuştu,2.yi bekliyor suan yine 10 dan sonra rahatladı.Her bünye farklı tabi..Ama sanıyırm artık yavaş yavaş düzene girer.Bi arkadaşım 4 ay kustu,4 aydan sonra yemekleri az az yiyebildi ama sadece colaylakızlar birşey soracağım size.. biliyorsunuz çok fazla bulantılarım var, afedersiniz sürekli kusmalar falan.. kokulara da hassasım. bir aydan fazladır evde yemek pişmedi, kv arada yemeğe çağırırı ki evleri yemek kokunca orda yediklerimi de atıyorum malesef.. iş yerinde az da olsa kahvaltı yapmaya çalışıyorum, öğle yemeğini de arada ekmek arası domates veya yine kahvaltılıkları koyup yiyorum.. ama akşam yemekleri tam işkence.. o sebeble dışarda yiyoruz sürekli.. ne bilim mesela bi lahmacuncu var oranın lahmacunu kokmuyor ve salataları olduğu için orda yiyebiliyoum, ayran salata az da olsa lahmacun.. fast food yiyorum.. içim hiç rahat değil hiç sağlıklı yiyecekler olmadığını biliyorum tabiki, ama açlıktan ve halsiz düşmekten bi nevi böyle kurtuluyorum..
istisnasız kv de yediğim her yemeği atmışımdır.. çorba bile gözümde karardı..
ne kadar mantıksız bi durum değil mi.. kafama da çok takılıyor bu.. ne diyosunuz ne yapabilirim yaaa...
kızlar dün buraya yazmıştım eşimin maaşı yatacak ne kadar yatacağını bilemiyoruz.. mesaileri olduğu için.. açıkçası biz 3000 ini bulmaz diye bekliyordur ama şükürler olsun 3532 tl yatmış.. çok sevindik:) en azından ordan biraz kalır bize.. kumbarayı açamadım henüz akşam eve gidince niyetliyim. eşime dedim bi çeyrek parası çıksa çok mutlu olurum, iki tane bile çıkar iddaya girerim dedi :) iki tane çıkmazsa da ben tamamlarım merak etme dedi.. acaba haberim olmadan eşim atıyormuydu diye düşündüm.. bu durumda 2 çeyrek alabileceğim:)
kızlar birşey soracağım size.. biliyorsunuz çok fazla bulantılarım var, afedersiniz sürekli kusmalar falan.. kokulara da hassasım. bir aydan fazladır evde yemek pişmedi, kv arada yemeğe çağırırı ki evleri yemek kokunca orda yediklerimi de atıyorum malesef.. iş yerinde az da olsa kahvaltı yapmaya çalışıyorum, öğle yemeğini de arada ekmek arası domates veya yine kahvaltılıkları koyup yiyorum.. ama akşam yemekleri tam işkence.. o sebeble dışarda yiyoruz sürekli.. ne bilim mesela bi lahmacuncu var oranın lahmacunu kokmuyor ve salataları olduğu için orda yiyebiliyoum, ayran salata az da olsa lahmacun.. fast food yiyorum.. içim hiç rahat değil hiç sağlıklı yiyecekler olmadığını biliyorum tabiki, ama açlıktan ve halsiz düşmekten bi nevi böyle kurtuluyorum..
ne kadar mantıksız bi durum değil mi.. kafama da çok takılıyor bu.. ne diyosunuz ne yapabilirim yaaa...
Canım dr senden sadece kan istemez zaten hamileliği ultrasonda görünce 4 5 test daha ister o yüzden bekle orda yaparlarKizlar bisi sorcam size.
Ben evde yaptigim testle hamis oldugumu ogrendim.
Kan testi yaptirmadim.
Cumarteside dr. Gidicem sekreterine randevu alirken kan idrar testi vs bisi istiyormu dr. Hnm dedim.
O gerek gorurse ister suanlik gerek yok ama elinizde varsa testiniz getirin dedi.
Ben kan testi yaptirnadim yaptirsammi sizce?
Saglik ocagi 3 gunde veriyor.
Devletde ayni gun vermiyor.
Ozel poliklinik 40tl istedi.
Yani ultrasonda bakicak cumartesi gerek gorurse istermi?
Yaptirmasam mi?
Çok kalın süngerli değil ama sertde değil rahatsız etmiyorbu arada çantanın kola asma kısımları nasıl süngerli kalınmı ?
Canım yaz dicektim ama yazmışsın zaten bakıcam hemen.Günaydın
tr_lelli hayırlı olsun canım eşinin iş durumunun netleşmesine sevindim
Allah kimseyi çaresiz bırakmaz çok şükür
Yeni ay yeni başlangıçlar
Hepimize sağlık huzur bereket getirsin inşallah
Bu arada dün ig yeni sayfalar keşfettim
Para birim ve tasarruf ile ilgili günlük yazıyorlar
İşte haftada 100 lira ile harcamalarını sınırlandırıyorlar falan
Sanırım algıda seçicilik de var
Buluyorum bir şekilde
Aşı kartı var canım hep takip et hiç güvenme. Benim oğlumun aşısı bitti geçen eşimi arayıp aşıya çağırmışlar. Çok ilgisizler. Aradım ne aşısı bu aşı fln yok bitti dedim yaa yanlış oldu o zaman dedi ebe. Bilmesem kuzu kuzu götürvem oğlumu yapcaklar gerisini düşün.Canim onceden asi karti oluyordu bir dahaki asiyida not dusuyorlardi su zaman gelceksin diye o ozel asilarin zamanlarini ben takip ederim artik.
Belki soylemezler falan.
ben de hemen takibe aldım inceliyorum şimdi çok iyi oldu teşekkürlertasarrufdeneyleri , proje1501, parayla_saadet_olmaz ilk bulduklarım
Ama çokça var bu tarz sayfalar
ben sevdim
Canım oğluş emiyor o yüzden mama masrafımız Yok çok şükür, zaten 1 yaşını geçti aldığı ek gıda da artıyor. Çoklu paketlerden alıyorum bezi 2 ayda bir molfix 60 lira civarı. İlk 6 ay prima premium care kullandım, sonra daha uygun diye molfixe geçtim gayet memnunuz, ıslak mendil 6 ay ini baby kullandım, şimdi e bebek in saf su ve pamuktan yapılmış ıslak mendilleri var fiyatı da uygun onu kullanıyorum. Bizim Kuzunun masrafı nispeten daha az.bende tam onu soruyordum.. aylık bez mama giderleri ne kadar olur acaba diye:)
evet kuruyemiş yiyorum. ayran içiyorum.. bugün öğle yemeğinde yoğurtlu makarna yapıp yedim iş yerinde.. problem akşam yemekleri onu da düzene koysam iyi olacakta zaman lazım ... rabbim en kısa zamanda sana da yaşatsın bu arada.. en kısa zamanda müjdeli haberin gelir inşallah dualarım seninle :)10.haftadan sonra sanırım rahatlıyor cnm.Kardesimde öyle olmuştu,2.yi bekliyor suan yine 10 dan sonra rahatladı.Her bünye farklı tabi..Ama sanıyırm artık yavaş yavaş düzene girer.Bi arkadaşım 4 ay kustu,4 aydan sonra yemekleri az az yiyebildi ama sadece colaylaYemek yemem için cola içmem lazım diyordu Dr uyla ne kavgalar ettiler.Artık bilemiyorz sartlamamı yoksa gerçekten yiyemiyormuydu ama bazı zararlılar hamilelikte kurtarıcı oluyor en azından kuruyemiş,fındık,badem yemeye calıs derim.Drn zaten yönlendirmiştir.Sağlıcakla al ins kucağına cnm
ama hamburger de yiyorum hele ki o patatesi tuzlu ve güzel geliyor ki sormalahmacun saglıklı bence :)
hamburger kızartma dışında istediğini ye bence.
ben de mineralli sulardan içiyorum.. bastırıyor biraz..zelalke evde yapabilsem iyi olur tabi ama elinde değil üzülme
Lahmacun bencede sağlıklı :)
Ben bir iki ayımı sadece meyve yiyerek geçirmiştim bebek besleniyordur merak etme sen
Oğlum 4 kiloya yakın doğdu
Benim bulantımı limonlu ayva kesiyordu
Fırında patatesde bastırıyor
Birde kemik ağrıların varsa bu akminanın falan mineralli suları varya o çok iyi geliyor
Ben sade içememiştim hergün ayran yapıp içiyordum
saolasın kuzumm inssevet kuruyemiş yiyorum. ayran içiyorum.. bugün öğle yemeğinde yoğurtlu makarna yapıp yedim iş yerinde.. problem akşam yemekleri onu da düzene koysam iyi olacakta zaman lazım ... rabbim en kısa zamanda sana da yaşatsın bu arada.. en kısa zamanda müjdeli haberin gelir inşallah dualarım seninle :)
ama hamburger de yiyorum hele ki o patatesi tuzlu ve güzel geliyor ki sorma
ben de mineralli sulardan içiyorum.. bastırıyor biraz..
hepinize çok teşekkürler kızlar..
Canim yogurt ayran falan tuketiyormussun bunlar bile yeterli bebege sen merak etme vucutda oyle bir duzenek var ki Rabbim besliyor onu vitaminlerimizle.kızlar birşey soracağım size.. biliyorsunuz çok fazla bulantılarım var, afedersiniz sürekli kusmalar falan.. kokulara da hassasım. bir aydan fazladır evde yemek pişmedi, kv arada yemeğe çağırırı ki evleri yemek kokunca orda yediklerimi de atıyorum malesef.. iş yerinde az da olsa kahvaltı yapmaya çalışıyorum, öğle yemeğini de arada ekmek arası domates veya yine kahvaltılıkları koyup yiyorum.. ama akşam yemekleri tam işkence.. o sebeble dışarda yiyoruz sürekli.. ne bilim mesela bi lahmacuncu var oranın lahmacunu kokmuyor ve salataları olduğu için orda yiyebiliyoum, ayran salata az da olsa lahmacun.. fast food yiyorum.. içim hiç rahat değil hiç sağlıklı yiyecekler olmadığını biliyorum tabiki, ama açlıktan ve halsiz düşmekten bi nevi böyle kurtuluyorum..
Bende extra extra para harcamim diye boyle dusundum.Canım dr senden sadece kan istemez zaten hamileliği ultrasonda görünce 4 5 test daha ister o yüzden bekle orda yaparlar
Kizlar bisi dicem.
Bana bu dr. Bi arkadasim onerdi
Dusukde gitmistim.
Kadini sevdin samimi sicak kanli aciklayici konusan bi dr.
Yine buna randevu aldim ama bu dr. Tavsiye eden arkadasim yuzunden dr. Birakasim var baslamadan.
Kadin beni ariyor gittin mi?
Naptin?
Randevu aldindin mi?
Niye gitmiyosun?
Nekadar usengecsin falan diyor.
Git hemen beni ara diyor
Yani saanki kadindan pirim aliyor
Yani ben nezaman gitmek istedigimi onami sorcam anlamadim.
Oldu ki param yok misal sanki o vercek.
Ben rahatsiz olmaya basladim.
Ben esimle gidicem o sebepden hafta sobu tercih ettim dedim.
Ben gidip geliyordum tek basima (arbalari yok) nolcak ki hafta ic git diyor.
Amaci ne anlayamiyorum.
Neden esimle gitme imkanim var 2 vesait semte kendim gidip gelim ki?
O eylulde dogum yapti hani hamile falanda diil.
Neden bukadar israr anlayamadim.
Ve rahatsiz olmaya basladim.
Kalbinide kirmak istemiyorum napsam bilemedim.
Her randevumda aricak mi beni anlayamadim.
Senin kizin olacak oyle hissediyorum ama senin gibi usengec bir kiz olcak diyip guluyo bir de telefonda.
Evet ben fellik fellik dolmuslarda ordan oraya gezemiyorum usengecim diyesim geldi.
Yani takmim dedim ama aramaya devam ederse 9 ay boyle bende sarteller atacak.
Memnun kaldigimi biliyorBen de bir arkadaşıma kendi doktorumu tavsiye etmiştim. İlk gidişinde ben de çok merak etmiştim memnun kaldı mı acaba diye. Hani ben tavsiye ettim ya memnun kalmasa üzülürüm diye aklım arkadaşımda kalmıştı.
Arkadaşın da belki böyle iyi niyetli düşünüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?