Küçük Düşün Büyük Olsun!

10.haftadan sonra sanırım rahatlıyor cnm.Kardesimde öyle olmuştu,2.yi bekliyor suan yine 10 dan sonra rahatladı.Her bünye farklı tabi..Ama sanıyırm artık yavaş yavaş düzene girer.Bi arkadaşım 4 ay kustu,4 aydan sonra yemekleri az az yiyebildi ama sadece colayla Yemek yemem için cola içmem lazım diyorduDr uyla ne kavgalar ettiler.Artık bilemiyorz sartlamamı yoksa gerçekten yiyemiyormuydu ama bazı zararlılar hamilelikte kurtarıcı oluyor en azından kuruyemiş,fındık,badem yemeye calıs derim.Drn zaten yönlendirmiştir.Sağlıcakla al ins kucağına cnm

Yapabilir valla, benim eşimde bana geçen öyle jest yaptı ilk kezzzz şok oldum

lahmacun saglıklı bence :)
hamburger kızartma dışında istediğini ye bence.

Canım dr senden sadece kan istemez zaten hamileliği ultrasonda görünce 4 5 test daha ister o yüzden bekle orda yaparlar

bu arada çantanın kola asma kısımları nasıl süngerli kalınmı ?
Çok kalın süngerli değil ama sertde değil rahatsız etmiyor
Ben nıke outlet mağazasından almıştım ama şuan sitesinde gözükmüyor
Flo internet mağazasında var hala sanırım eski sezon olduğu için

zelalke evde yapabilsem iyi olur tabi ama elinde değil üzülme
Lahmacun bencede sağlıklı :)
Ben bir iki ayımı sadece meyve yiyerek geçirmiştim bebek besleniyordur merak etme sen
Oğlum 4 kiloya yakın doğdu
Benim bulantımı limonlu ayva kesiyordu
Fırında patatesde bastırıyor
Birde kemik ağrıların varsa bu akminanın falan mineralli suları varya o çok iyi geliyor
Ben sade içememiştim hergün ayran yapıp içiyordum

Ben çok çamaşır yıkıyor çok ütü yapıyorum.

Ama karar verdim bundan sonra sadece cumartesi pazar çamaşır yıkayıp ütü yapacağım. Ara günlerde yıkamamaya çalışacağım. Bir de atletlerimize varana kadar ütü yapıyordum. Artık onu da bırakcam. Hem elektrik ve sudan tasarruf ederim, hem evim tozlanmaz hem de emeğime yazık

Canım yaz dicektim ama yazmışsın zaten bakıcam hemen.

Canim onceden asi karti oluyordu bir dahaki asiyida not dusuyorlardi su zaman gelceksin diye o ozel asilarin zamanlarini ben takip ederim artik.
Belki soylemezler falan.
Aşı kartı var canım hep takip et hiç güvenme. Benim oğlumun aşısı bitti geçen eşimi arayıp aşıya çağırmışlar. Çok ilgisizler. Aradım ne aşısı bu aşı fln yok bitti dedim yaa yanlış oldu o zaman dedi ebe. Bilmesem kuzu kuzu götürvem oğlumu yapcaklar gerisini düşün.

merhaba hanımlar bol bol bebiş konuşmuşsunuz bayadır yazamadım
bu aralar stresli bir dönemdeyim iş yerimde 1 aya rahatlarım inşallah

dün migrostan 10 liralık abur cubur alımına 5 money hediyeydi ben de aldım zaten yeniyor sürekli bari indirimli olsun
bugün 5 money tanımlanmış karta onu da başka alışverişte kullanırım
migrosun bazı kampanyaları böyle iyi oluyor

bugün pazara, yerel markete ve bime uğrayacağım

bende tam onu soruyordum.. aylık bez mama giderleri ne kadar olur acaba diye:)
Canım oğluş emiyor o yüzden mama masrafımız Yok çok şükür, zaten 1 yaşını geçti aldığı ek gıda da artıyor. Çoklu paketlerden alıyorum bezi 2 ayda bir molfix 60 lira civarı. İlk 6 ay prima premium care kullandım, sonra daha uygun diye molfixe geçtim gayet memnunuz, ıslak mendil 6 ay ini baby kullandım, şimdi e bebek in saf su ve pamuktan yapılmış ıslak mendilleri var fiyatı da uygun onu kullanıyorum. Bizim Kuzunun masrafı nispeten daha az.

evet kuruyemiş yiyorum. ayran içiyorum.. bugün öğle yemeğinde yoğurtlu makarna yapıp yedim iş yerinde.. problem akşam yemekleri onu da düzene koysam iyi olacakta zaman lazım ... rabbim en kısa zamanda sana da yaşatsın bu arada.. en kısa zamanda müjdeli haberin gelir inşallah dualarım seninle :)

lahmacun saglıklı bence :)
hamburger kızartma dışında istediğini ye bence.
ama hamburger de yiyorum hele ki o patatesi tuzlu ve güzel geliyor ki sorma

ben de mineralli sulardan içiyorum.. bastırıyor biraz..

hepinize çok teşekkürler kızlar..

saolasın kuzumm inss

Canim yogurt ayran falan tuketiyormussun bunlar bile yeterli bebege sen merak etme vucutda oyle bir duzenek var ki Rabbim besliyor onu vitaminlerimizle.
Yararli olanlari aliyordur zaten.
Zaten daha cok minnaklar :)
Insallah gecer bir an once
Canım dr senden sadece kan istemez zaten hamileliği ultrasonda görünce 4 5 test daha ister o yüzden bekle orda yaparlar
Bende extra extra para harcamim diye boyle dusundum.
Hani zaten ultrasonda gorecek ne nedir nekadarlik.
Ne testi istiyorsa ben ona gore yaptiririm.
Zaten arkadasin dedigine gore boyle surekli test bisiler isteyen bir dr. Degilmis.
Hani gerekli gormedigi seyi istemez dedi.

Kizlar bisi dicem.
Bana bu dr. Bi arkadasim onerdi
Dusukde gitmistim.
Kadini sevdim samimi sicak kanli aciklayici konusan bi dr.

Yine ona randevu aldim ama bu dr. Tavsiye eden arkadasim yuzunden dr. Birakasim var baslamadan.

Kadin beni ariyor gittin mi?
Naptin?
Randevu aldindin mi?
Niye gitmiyosun?
Nekadar usengecsin falan diyor.
Git hemen beni ara diyor

Yani sanki dr.dan pirim aliyor.

Yani ben nezaman gitmek istedigimi onami sorcam anlamadim.
Oldu ki param yok misal sanki o vercek.

Ben rahatsiz olmaya basladim.
Ben esimle gidicem o sebepden hafta sonu tercih ettim dedim.
Ben gidip geliyordum tek basima (arbalari yok) nolcak ki hafta ic git diyor.
Amaci ne anlayamiyorum.

Neden esimle gitme imkanim var 2 vesait semte kendim gidip gelim ki?

O eylulde dogum yapti hani hamile falanda diil.

Neden bukadar israr anlayamadim.
Ve rahatsiz olmaya basladim.
Kalbinide kirmak istemiyorum napsam bilemedim.

Her randevumda aricak mi beni anlayamadim.

Senin kizin olacak oyle hissediyorum ama senin gibi usengec bir kiz olcak diyip guluyo bir de telefonda.

Evet ben fellik fellik dolmuslarda ordan oraya gezemiyorum usengecim diyesim geldi.

Yani takmim dedim ama aramaya devam ederse 9 ay boyle bende sarteller atacak.

Ben de bir arkadaşıma kendi doktorumu tavsiye etmiştim. İlk gidişinde ben de çok merak etmiştim memnun kaldı mı acaba diye. Hani ben tavsiye ettim ya memnun kalmasa üzülürüm diye aklım arkadaşımda kalmıştı.

Arkadaşın da belki böyle iyi niyetli düşünüyordur

Memnun kaldigimi biliyor
Daha once gittim ya
Memnun kaldigimdan tekrar randevu aldim.
Ama bana surekli ne bekliyosun randevu alsana nasil duruyosun yani erkenden randevu alip napim ki vakti zamani geldi aldim.
Bana tuhaf geldi ben bukadar arayip randevu alsana diye kimseye baski yapmazdim sahsen.

Haftaya açıcam kumbaramı
Birde 200 alcam eşimden
Lelli boşver canım takma merak etmiştir düşüncesiz konuşmuş.sıkıldıysan bir süre açma telini uyuyordum de.

Çok fena sıkmam lazım kemerleri
Acayip açıldık bu ara
Kursum bitiyor şükür hergün yol parası sarstı
3 gün ordan yedim sonra evden götürdüm. Sonraki gün baktım herkes evden getirmiş özelikle evliler
Yemek parası cebime kaldı 45 tl param var. Yarın veda yemeği verelim dediler. Eşim git sende diyor ama gidermiyim bilmiyorum pahallı bir yere gideceklermiş bir bahane ile sıvışabilirim
Oğlumun ihtiyaçları var doğum günü için kitap boya puzzle alıcaz bunlara kullanırım parayı diyorum
Birde indirimden oğluma bot aldık
40 tl düşmüş sezon başı 90 a almıştım
Büyük beden aldım ki seneye giyn bu sene aldığım ufaldı.
Yazlıkda bir ayakkabı aldım o da indirimfeydi flo dan 67 tl ayakkabı 29 a düşmüş aldım bu sene yazlık ayakkabısı vardı ama yedek aldım.
Bu ara dondurucudan yiyoruz. Hem yemek yapmaya vaktim yok.hemde artık bitirmek istiyorum. Çok mu yapmışım nedir bilmiyorum
600 gibi birşey tutuyor aylık mutfak masrafı 3 aydır takipteyim su ekmek pazar kasap süt yumurta. İyiki doldurmuşum dondurucuyu demek doldurmasam 1000 tutacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…