- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
bence de hastaneyı tercıh etmelisin canım,hatta arkadasım cocuk dr u dogum yapacagınız hastnede mutlaka yenıdogan yogun bakımı olsun dıyo.Allah korusun bi durum oldugunda eger hastanede yoksa bebısı baska hastaneye yollamak zorunda kalıyolar ıste bu seferde yer varmı falan durumu oluyomus.bı doktor olarak bunu onerdıAmin canim amin cok cetrefilli bu isler
Bende takintiliyim.
Daha kalp atisini bile duymadik oysa
Ama guvenmek istiyorum
Duyunca rahatlarsın merak etme:)Drna denk gelmek önemli ins gelirsin cnm.Özelle alakası yok.Benim esim mesela tıp fakültesi drlarına güvenir.Sizin gittikleriniz onların öğrencisi,onun yası kaadr adamlar hekimlik yapmış der:)Gercekten bizim Bursada fakülte drları cok iyi.Ama bizee über uzak:)İsten izin al git olmuyor:)Amin canim amin cok cetrefilli bu isler
Bende takintiliyim.
Daha kalp atisini bile duymadik oysa
Ama guvenmek istiyorum
Haklisin canim ben de mantikli dusununce.
Bu kadini tavsiye eden arkadasim mesel hamileyken ben nerede nets halletsem diye dolaniyordu.
Bazi yerlerde cunku direk seni nts almiyorlar doktorun yazmasi onermesi gerekiyor testlerde bile.
Yani o hastaneye tekrar muayine actirman gerekiyor.
Cunku tomigrafide basima geldi
Hastaneye gittim ben tomografi cektircem dedim danisma muayine acmadan olmaz dedi.
Extra muayine odetti bana.
Evet canim bu hastanede kuvez vs var insAllah oyle bir durum olmaz tabi de insan herseyi dusunuyor
Evet canim sen her ihtimali dusun ama onunu kıs tut insallah yaz olacak
Canim benim icin yazdin galiba dimiAlisveris icin e bebek indirimlerini de tavsiye ederim canim, cok guzel indirim oluyor.
Ben trendyoldan evime koku hatta saglik urunleri bile aliyorum kargo zamani bile sasmiyor alinmasi zor seyler kapali paket geliyor, ama sen cok sorun yasadin bsy diyemiyorum.
Tum bebek hediyelerim oradan.
8 tl ye chicco yelek zibin 2,5 tl ye sobee corap 25 tl ye chicco mevsimlik mont 16 tl ye sobee kalin hirka aldim hediyelik.
Denokids leri 10 15 20 tl ye hediyelik alip atiyorum. Genelde iki kat fiyat etiketi geliyor. Valla hep aklima geliyorsun ama keske azicik guvenebilseydin deneseydin..
Canim benim icin yazdin galiba dimi
Trendyoldan alirim en fazla geri yollarim.
Evet 1 defa yanlis urun geldi ama saat almistim o dogru gelmisti.
Bebek icin uygun alicam arastirmaya basladim bile.
2-3 site buldum.
Civil var yakinimda bana uygun geliyor
Bir de her yas beden var degistirme sansimda var.
Canim senin aklina gelim yinede
Gorunce yaz bana olurmu?
Belki gozumden kacar.
ben de büyük bir hevesle koştumtr_lelli minik kızdan haber alacağım diye, çarşambayı mı bekliyoruz o halde :)
hastane en iyisi tabii yenidoğan ünitesi çok önemli hiç ihtiyaç olmasın o ayrı, ama hazırlıklı olmakta fayda var bence de.
Ben normal doğuma girip epidural sezaryen ile çıktım o yüzden anestezisti de önemli bence.
Bütün tetkiklerin ve muayenenin aynı yerde olması büyük rahatlıktır tahmin ediyorum benim doktorum özeldi, doğum için kendi önerdiği hastanelerden bize uygun olanını seçtik, tetkiklerimi de kadın doğum hastanesinde ve özel laboratuvarda yaptırdım çok çok zorlandım bir daha böyle bir sürece girecek olsam kesinlikle tek bir hastane ortamı isterim, ben de yakın zamanda deneyimlemiş biri olarak :)
Uygun ve pamuksa tabiki alirim canim.Tamam canim yazayim o zmn alirim dersen. Sevindim boyle dusunmene.. cunku degisik bi site oha bu nasil gelmis diyosun : D
Gunaydinnn
Ruyamda bebegim dogmus ama sadece yuzunu hatirliyorum beyaz tenli minik bir yatakda battaniyeye sarili uyuyor ama kiz mi erkek mi orasi yok.
Uzerindekinide hatirlamiyorum.
Sadece gozu kapali beyaz yuzu aklimda.
Anneme anne tamam guzel uyuyorda ama emmesi lazim uyandirmam lazim diyorum
Annemde elleme uyusun diyor
Kucagima alirken beybi uyandi bende uyandim :)
Belki bana malum olurdu dedim ama yine goremedim
Oglumda ruyamda erkek olacagini gordum.
Ruyamda ultrasonda soylediler erkek diye sonra 4.ayda erkek dedi zaten dr.
Bunda da boyle ruyalar goruyorum ama sadece surat hepde beyaz tenli uyurken.
Suratindan baska yer yok hafizamda.
Ayni surat olursa gordugumle dogunca sasirmam artik :)
Kizlar bisi sorcam ben yarim dugmeli pijama takimi aldim 2 tane emzirme zor olur dimi?
Tam dugmeli alim mi?
Bir de ben netteki gecelik modellerini sevemedim.
Kisa istemiyorum cunku babam, esimin patronlari esleri falan hastaneye gelirler yasli basli insanlar uzun gecelik alicam sabahlikli.
Cok suslu gupurlu dantelli zaten sevmem almam.
Ama fiyati uygun bisi istiyorum kalin penye etrafimdaki magzalarda yok.
Nettekilerde ya kisa ya ince gibi sanki icim belli olur dokunmadan anlasilmiyor.
Ben ne alicam kafam karisti.
Sali pazarindakiler kocakari geceligi gibiydi
Sahinlerin magzasi var gecelige 300tl dedi.Rüyan hayır olsun. Benim eşim de doğuma 2 ay kala rüyasında kızımızı görmüştü. Yüzü aynı doğmuş öyle demişti.
Kompedan var mı orda çamaşırcı?
Sahinlerin magzasi var gecelige 300tl dedi.
Adi lohusa gecelik olunca direk fiyat ucuyor.
Asla almam
Ben evde uzun gecelik giymem sevmem.
Yani sadece 1 gun hastanede giyecegim.
Canim varda cok yasli isiydi.Şahinler eğer benim bildiğim şahinlerse çok pahalı. Ben oradan almıştım cahilliğime geldi işte.
Dediğin gibi lohusa deyince pahalı oluyor. Daha vaktin var bulursun elbet gönlüne göre. Lohusa için olmayıp normal uygun düğmeli bi pijama gecelik illaki bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?