Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oyy gitti paralar.
Pazardan havuc, kivircik ve 2 bag lahana aldim
Ogluma 2 tane esofman aldim boya gidiyor artik kisa geliyordu evdekiler.
Esofmanlar 20tl.

Sonra english home depomaxx var burda oraya girdim annemle girmez olaydim :)
Neyse hallettik ama aradan cikti.

Ogluma epeydir pelus battaniye bakiyordum istiyordu o yumusacik seyleri pek sever.
60tl tek kisilik aldim.
Bir de ona nevresim tkm aldim o da 43 tl
Aslinda baya uygun.
Orda fiyatlar uygun oluyor ve surekli cesit degisiyor
1 tek kisilik daha tkm alip oglumun ihtiyaclarini bitiricem.
Karttan cektirdim.

Granit tencerelere baktim.
Ben 2 yayvan 1 derin tencere istiyorum 250tl tutuyor.

Bir de omlet seti alicam 3lu o da 120tl.

Tencereleri annem hediye alacak omlet setinide ben alicam.

Suan sadece begendim bu ay alamam.
Bir dahaki aya artik.
Geriye bi celik tencereler kaliyor o daha sonra artik hepsi birden olmuyor.

Benim granitim hic yok.
Celiklerimde markasiz adi bisiler degistirecegimden almak istiyorum.

Kizlar hepinizi kocaman kucakliyorum..Uzun zamandir girmemistim ama yazilanlari bayagi okudum bakalim tamamlayabilirsem tr_lelli bebişin hayurli ugurlu olsun saglikla gelsin.Bende 2. Kizima cok birsey almadim ilkinden o kdr cok sey saklamişim ki acayip işe yaradi 7 ayliga giderken sadece bez aliyorum yazada bir o kadar kiyafeti var ve hediye gelenlerde 2 çocuk daha büyütür ama ben defteri kapattigim için yakinimda yeni dogum yapmiş biri var bi kaç hatira ayirip digerlerini ona veriyorum cok seviniyor giydiriyor..

kumbara işine gelincee..bu ay kumbarayi actik icinden 1250 tl cikti eşim 1 ay daha biriktirip vadeli hesap acalim dedi bakalim yaza kadar ne kadar biriktirebilecegiz.

Aslinda bu 1250 tlnin 250si kömür parasiydi ama bizimkiler 10 torba kömürle 10 çuval odun gondertmişler boyle oluncada para direk zulaya gitti..bu yakacakta havalar soguk gitmezse bize kişi çikattirir inşallah...dahada 5 torba kömürümde vardi.

Bu biriktirmee işi esimin acayip hoşuna gidiyor.Aksam isten gelir gelmez hemen bozuklarini kumbaraya atiyor

Bende lcwdan kendimee 2 kisakolu tşört bi sort esimede 2 tşört sipariş verdim nevresim takimi alacagim diye girdim onlari aldim 90 liraya. Ama ihtiyacimiz vardi yaa hosuma gitmisken aldim. (Kendimi ikna çabasi) nevresim takimi bu ay alabilirsem avm ye gittigimde alacagim alazsam önümüzdeki aya kaldi yine

Saol cnm
Bende bunu sag saglim kucagima alim kapatiyorum defteri.
Zaten cok uzun zaman sonra zar zor karar verdim.
Allah olanlarin omrunu uzun etsin olmayanlara nasip etsin insAllah.

Bebis icin olan kiyafetleri 7.aylara birakirim.
Ama bugun penye yelekler gordum 5tl hem de bi elim gitmedi degil.
Ama kendimi frenliyorum.
Oglumda saklamistim bu dogunca bende hemen evden cikaririm.

Bu hafta market manav alışverişi yapmak istemiyorum
Çarşamba günü arkadaşlar gelicek onlar için gidicem bir tek maya Hindistancevizi almaya.
Yemek listesi yaptım dondurucudan halledicem
Hem artık bitsin şu dondurucu. Mart ayına geldik yarısı duruyor neredeyse.çok yapmışım. Bakliyatlarım seneye de kalıcak.

Kızlar merhaba
Çok değişik bir sorum var size... salon takımım 18 yıllık. Artık değiştirmek istiyorum. Ancak perde ve belki de halı almayacağım. Sadece masa, tv ünitesi, koltuk takımı ve aksesuar.
Bir de yaz dönemi için bize 15-20 bine patlatacak farklı bir kıtada ( hayallerini kuruyoruz uzun zamandır) 15 günlük gezi planı var...

Siz olsanız bu paraya salonumu değiştirirsiniz. Yoksa seyahate mi çıkarsınız?
Ben ki gezmeyi çok seviyorum ama bu sefer kararsızım...

Bir tarafım belki bir daha böyle bir fırsat olmayacak. Oğlunda henüz küçük iken, annen baban sağlıklı iken, en önemlisi biz sağlıklı iken Git gör oraları diyor... salon sonraki yıl da değişir. Zaten oturma odan var. Salonu ne kadar kullanıyorsun ki diyor...

Bir tarafım salonun eski. Değişik bir yer için o kadar paraya değer mi diyor...

Fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...

Bence gez imkanin varken esya herzaman alinir belki ilerde saglik elvermez belki oglun istemez hersene izine gidiyoruz cocuklarin aklinda kalanlar fethiyedeki parasüt istanbuldaki macun bursadaki gezimiz gibi seyler manevi anlamda bize birseyler katan hersey cok hosuma gidiyo galiba büyük kizim evlendi istedekde bizimle gezemiyo artik zaman cok hizli geciyo demem oki gezin caniniz istiyoken saglikliyken .

Aslında ben de tam olarak böyle düşünüyorum. Çocuğumuz bizimle iken onunla daha çok anı biriktirmek istiyorum. Avrupa’nın pek çok yerini gezdik. O geziler 5-7 arası harcamayla bitti. Bu miktar çok olunca İnsan acaba diyor.
Çok şükür evimiz ve arabamız var. Onlarla ilgili kısa vadede yeni planlarımız Yok.
Çok teşekkür ederim yorumuna.

bence de gezıden yana kullanın hakkınızı.esya dedıgın parca parca bıle alınır yeterki saglık olsun bence hazır hevesiniz varken saglıgınız varken gıdın

Ben olsam o geziyi yaparim salon icinde cuzi rakama degisim yaparim.
Neticede insan 20bin tl koltuk yemek odasida alsa zamanla sıkılabiliyo uygunda alsa oyle.
Göz alisinca
Esya arac olmali.
Ben sahsen asla bir koltuk tkm 6-7bin vermem.
Ya da bir tv sehpasina 2bin tl vermem.
1 masaya 3bin tl vermem.

Bu tabiki benim gorusum.

O masasinin Tepesine cikip ziplamiyoruz ki kirilsin.
Alti ustu misafir gelince o da acilip yemek yeniyor.
Ya da tv sehpasi oldum olasi cok rafli vs. seyleri sevmem.
2-3 cekmeceli bir sehpa alinir biter.

Bu evimde cok istediklerimi alip beceremedim ama kafamda planladim.
En az esya ve en az miktarla alisveris candir.

Ya nasil haklisiniz.
Insanin gezip gordukleri yanina kar kaliyor.
Suan oglum buyudu artik her yere gelmek istemiyor.
Kucukken alip goturuluyor.
Hele lise, uni. Falan dusunemiyorum gelmez artik.

bence de gezıden yana kullanın hakkınızı.esya dedıgın parca parca bıle alınır yeterki saglık olsun bence hazır hevesiniz varken saglıgınız varken gıdın
Çok teşekkür ederim canım... benim fikrim de bu yönde ama tutumlu hanımlara sormak istedim.
Ben de zaten salona bu paranın tamamını yatırmam. Salonumu gördün sen. Az çok kafamdaki planı da biliyorsun. Koltuk takıml, bir tane masa, şade bir tv ünitesi ve kitaplık istiyorum. 10 bine çıkarız gibi geliyor ama bilemiyorum tabi ki
Çok teşekkür ederim canım

Biliyorum canim hani onu taksitle vs. Kişa dogruda alabilirsiniz aslinda.

Ya nasil haklisiniz.
Insanin gezip gordukleri yanina kar kaliyor.
Suan oglum buyudu artik her yere gelmek istemiyor.
Kucukken alip goturuluyor.
Hele lise, uni. Falan dusunemiyorum gelmez artik.
Aynen öyle canım. Şimdi eskisi gibi değil. Heryere gelmiyor. İstediğimiz kadar kalmıyor. Şimdi ne kadar çok vakit geçirirsek kardır

Biliyorum canim hani onu taksitle vs. Kişa dogruda alabilirsiniz aslinda.
Yaptığım bir işten 15 civarı para alacağım. Salonu o zamanda alabilirim.
O para geç kalırsa da yaz bitince taksitle alabilirim. Teşekkürler

Tercihimi geziden yana kullanırım
Salon taksitle de değişir. İmkan varken değişik yerler görmek çok daha güzel.

Ya benimkide oyle
Dugun, magza, pazar falan zaten gelmiyor.
Artik uzun yola gelmek de istemiyor.
Sıkılıyormus uzun yol cekemezmis.
Eve biri geliyor tanimadigi biriyse odasindan cikmakda istemiyor.
Ileriki yaslarda daha nasil olacaklar bakalim.

Hesap yapiyorum icinden cikamiyorum.

100tl düz tül yaptircam y.odasina.
Omlet icin granit alicam 3lü 120tl.
Caydanlik alicam 150tl.
Catal kasik seti istiyorum gunluk artik 14 senedir mafoldu kasiklar catallar o da 250tlden asagi yok.
Celik tencerelerim adi bisiydi onlari idare ettim 14yildir.
Artik biktim.

Yok icinden cikamiyorum.
Her ay az az alin diyorum ama ee hastane kontroller testler eksiklerde eklencek.

Ben alamayincada mutsuz oluyorum.
Ya zulamla alicam ya beklicem.
Cok kararsizim.

Benimki de öyle. Bir yere gidecek olsak kaç saat kalacağız kaçta evde olacağız diye diye delirtiyor beni.
Zaman onları bizden daha fazla uzaklaştırmadan daha çok vakit geçirelim

Kızlar teşekkür ederim. Ben de gezi taraftarı idim ama 15-20 bin diyince insan bi duruyor. İçimi rahatlattınız. Çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…