- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Kizlar ya kafam cok karisti esim suan ozel miayinhaneye gitmeme sicak bakmiyor.
Sen surekli hastanemi geziceksin testlerin icin sonuclarini gostermek icin muayinhane zamanini bekliceksin, son zamanlar sık cagiriyorlar ya nts falan sen onlari orda burda yaptircaksin sonucu dr. Nasil ulastiracaksin o an nts falan acil bi durum olsa dr. Bulcanda hastaneye gelcekde vs vs
Kafami bulandirdi.
Maddiyatla alakasi yok bu arada cunku hastanedeki dr.larda 10tl asagi neredeyse aynilar yani.
Testlerin hastanede yapilir dr. Takip eder son zamanlar sık gittiginde doktorla hastane ortaminda olursun diyor.
Aman ya diger kadinida 1 defa gordum zaten eski dr. Falan diil.
Sizce ben napim.
Aslinda su yonden hakli acil bisi olsa hastane ortami neticede.
Ya da sezeryan olcak zaten devletde de olsa yontem ayni diil mi zaten bayil kes ayilt.
Benim testlerimi yapsin takip etsin bana yeter dr. Cok kanka olacak degilim neticede ben sevmem ne dr.lara ne ogretmenlere yalakalik yapanlari mıc mıc olanlari.
Olmamda zaten
Benim dogumumu yaptirsin dogru duzgun gerisi teferruat.
Ozele gidecektim esim caydirdi.özel muaynaneye mi gidecektin, hastane daha iyi sanki sadece yoğunluk oluyor kadın doğum bölümünde.
Ben de kesinlikle esinizle aynı fikirdeim.Hastane ortamı en iyisi.Söyle söyleyeyim benim kardeşim buay kısmetse doğum yapcak.Gittiği dr özel mauyene.Bende aynı dra gidiyordum.Dogum için sen hastaneden bi fiyat alıyorsun dr a söylüyorsun.Su fiyat hoop bi saat sonra hasta ne arıyor.Sizin dr dısarddan gelcekmis(ki bunu fiyatı alırken sende söylüyorsn tabiki hastaneye)o yüzden o fiyat değil bu fiyat diyorlar.Günahını almıyım ama drlar kendi parasını düşünüyor.Onu gec misal seni anlaşmalı hastanesine yönlendiriyor test vs için.Drun yönlendirmiş kabul etmiyorlar,hoop bi muayene parası da hastane drna.Biz aylardır kardeşimde yasıyorz bunu.Sen bi hastane begeniyorsn,dr istemiyorsa o hastaneye gelmek hemen arıyor fiytı arttırıyor.Sen de diyosnki madem drun dediği de aynı ben onunkine gideyim.Sırf bu yüzden dr değiştirip hastaneye geçtik bizde.Asılama için:Kizlar ya kafam cok karisti esim suan ozel miayinhaneye gitmeme sicak bakmiyor.
Sen surekli hastanemi geziceksin testlerin icin sonuclarini gostermek icin muayinhane zamanini bekliceksin, son zamanlar sık cagiriyorlar ya nts falan sen onlari orda burda yaptircaksin sonucu dr. Nasil ulastiracaksin o an nts falan acil bi durum olsa dr. Bulcanda hastaneye gelcekde vs vs
Kafami bulandirdi.
Maddiyatla alakasi yok bu arada cunku hastanedeki dr.larda 10tl asagi neredeyse aynilar yani.
Testlerin hastanede yapilir dr. Takip eder son zamanlar sık gittiginde doktorla hastane ortaminda olursun diyor.
Aman ya diger kadinida 1 defa gordum zaten eski dr. Falan diil.
Sizce ben napim.
Aslinda su yonden hakli acil bisi olsa hastane ortami neticede.
Ya da sezeryan olcak zaten devletde de olsa yontem ayni diil mi zaten bayil kes ayilt.
Benim testlerimi yapsin takip etsin bana yeter dr. Cok kanka olacak degilim neticede ben sevmem ne dr.lara ne ogretmenlere yalakalik yapanlari mıc mıc olanlari.
Olmamda zaten
Benim dogumumu yaptirsin dogru duzgun gerisi teferruat.
Benimde kafama sunlar takildi.Ben de kesinlikle esinizle aynı fikirdeim.Hastane ortamı en iyisi.Söyle söyleyeyim benim kardeşim buay kısmetse doğum yapcak.Gittiği dr özel mauyene.Bende aynı dra gidiyordum.Dogum için sen hastaneden bi fiyat alıyorsun dr a söylüyorsun.Su fiyat hoop bi saat sonra hasta ne arıyor.Sizin dr dısarddan gelcekmis(ki bunu fiyatı alırken sende söylüyorsn tabiki hastaneye)o yüzden o fiyat değil bu fiyat diyorlar.Günahını almıyım ama drlar kendi parasını düşünüyor.Onu gec misal seni anlaşmalı hastanesine yönlendiriyor test vs için.Drun yönlendirmiş kabul etmiyorlar,hoop bi muayene parası da hastane drna.Biz aylardır kardeşimde yasıyorz bunu.Sen bi hastane begeniyorsn,dr istemiyorsa o hastaneye gelmek hemen arıyor fiytı arttırıyor.Sen de diyosnki madem drun dediği de aynı ben onunkine gideyim.Sırf bu yüzden dr değiştirip hastaneye geçtik bizde.Asılama için:
Hakkınızda hayırlısı bacım..
Gercekten cok saçma bi uygulama var.Yani öyle 300-500 olsa bi derece de arada dag gibi fark oluyor.Bir de dediğin gibiacil durumda sen git benn gelirim oraya olayı var,dr belki doğumda belki o an hastası var bırakıp çıkamaz,e yol trf vs sen bekliyorsn acilde drun gelcekte ilgilencek:/Benimde kafama sunlar takildi.
Arkadasim bu hastane ortamindaki dr. Dogum yapti.
Gercekden maddiyatini suan dusunmuyorum yavrum saglikla gelsinde ama hani kiyas yapcam arkadasim 1.500tl dogum yapti o ozel dr. 3000tl istiyor.
Arkadasim mmuayineye diye gitti son ayi nts bebegin sancisi cikmis dr. Beklemeyelim doguma alalim seni bugun demis.
Misal ozel dr. Olsaydi nolcakti.
Dr. Aricakti izah etcekdi dr. Hastaneye gececekti arkadasim oraya gececekdi vs vs.
Dusununce ne sacma.
Ben karnim burnumda zaten korku stres dr. Hastaneylemi ugrascam bir de.
Boyle ornekler kafami karistirdi.
Zaten bende panik atak var duser bayilirim o an panikden.
Doktorumada soylicem zaten panik atagimi falan.
Bu dr. da anadolu yakasinda cok hastasi olan bir doktor.
Yogun hastasi var.
Ayy tabi insan herseyi dusunuyor.Gercekten cok saçma bi uygulama var.Yani öyle 300-500 olsa bi derece de arada dag gibi fark oluyor.Bir de dediğin gibiacil durumda sen git benn gelirim oraya olayı var,dr belki doğumda belki o an hastası var bırakıp çıkamaz,e yol trf vs sen bekliyorsn acilde drun gelcekte ilgilencek:/
Ozele gidecektim esim caydirdi.
Hastane ortami olsun diyor
Olsun yogunluk hafta ici gider beklerim kantinde vs.
Annem olur yanimda.
Boyle sanki zor olcak hele son zamanlar karnim burnumda hastane hastane nts aricam sonuclari doktora ulastircan artik whatsapdan mi atiliyo yaninami gidiliyo pek bilmiyorumda.
Esim caydirdi beni
Saol canim seninde gorusun icin.Lelli hastaneye git cnm eşin doğru söylüyor
İleride çok sık çağıracak dr hemen hastanede bakıcak.
Haklisin canim ben de mantikli dusununce.tr_lelli bence de kesinlikle hastane olmalı. Özel muayenehane pek çok açıdan dezavantajlı
Evet canim bu hastanede kuvez vs var insAllah oyle bir durum olmaz tabi de insan herseyi dusunuyorLelli bencede hastahane olmali ben aksini dusunemiyorum bile hatta kapsamli bir haatahane olmali bencede dogru karar vermissin..
Aynen canım sağlıcakla gelsin insssAyy tabi insan herseyi dusunuyor.
Her hamilelik hani son gune kadar normal olacak diye bisi de yok.
Sanci olabilir erken vs.
Insanin aklina hersey geliyor
Amin canim amin cok cetrefilli bu islerAynen canım sağlıcakla gelsin insss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?