- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Tadını çıkar kuzum.bu bekleyis cok heycanliymis oglumda pek bisi anlamamistim yasim geregi cahildim.
Bakalim bunda nasil olacak.
Canım iyi olmaya çalışıyorum teşekkür ediyorum. Eşim 1 aydır afrindeydi 2 gün banyo yapmak için çıktılar bende hemen bilet alıp yanına geldim. Şimdi yine yolcu ettim oteldeyim akşama eşimin geri girip girmeyeceği netleşince bilet bakıyorum anneme gidicem.
Saol cnm.tr_lelli Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah kızlar babaya çok düşkün oluyorlar babalarda kızlarına daha küçücükten herşeyi babaya yaptırıveriyorlar vallah
Allahım yar ve yardımcıları olsun canım düşmana fırsat vermesinCanım iyi olmaya çalışıyorum teşekkür ediyorum. Eşim 1 aydır afrindeydi 2 gün banyo yapmak için çıktılar bende hemen bilet alıp yanına geldim. Şimdi yine yolcu ettim oteldeyim akşama eşimin geri girip girmeyeceği netleşince bilet bakıyorum anneme gidicem.
senin stok epey varmış canım yaa :)Günaydin..
Erbaşlari yolladim.
Evi havalandirip toparladim.
Supurme ve yemek fasli var.
Zulam yerinde sayiyor benim ama extra harcama yapmayarak idare ediyorum.
Buzlukdan ve bakliyatlardan pisiriyorum.
Evdeki kahvaltiliklari tuketmeye calisiyoruz.
Deterjan, yag ve küp seker stogum var.
Bana bu seneyi cikartir.
Dogalgaz faturasi bitince onun yerine yine stok yapicam.
Suan 4 paket 7 ve 9 kiloluk deterjan
4 tane sivi yag.
7 tane kupsekerim var.
5kg. Tozseker almistim. (Bunu sadece kek pasta vs kullaniyorum)
Esimde 5kg cay siparisi vermisti trabzondan tadini cok seviyoruz bundan sonra ordan getirtiriz bana sene sonuna kadar fazlasiyla yeter.
3kg. Yakinda yine köy fasulyesi almis satan birinden
Kurufasulye falanda almayiz.
Ay hersey nasil bereketleniyor idare edince.
Gecen hafta buzdolabini silmistim gozume ne az gozuktu bosalmis diyordum doldu yine cok sukur.
Annem aldi esim aldi vs derken ben alisveris yapmadan doldu.
Sorma canim almisim koymusum.Allahım yar ve yardımcıları olsun canım düşmana fırsat vermesin
senin stok epey varmış canım yaa :)
bimden alıyorum yağı 25 yada 26 oda güzel bimin krem temizleyicisi çamaşır suyuda güzel ordan alıyorum:)Sorma canim almisim koymusum.
Kileri temizledik baya ortaya cikti yaglari 6 yapasim var cunku indirim vardi biryag 26tl gordum gecen seyhanlardaydi sanirim.
Deterjan ve yag onemli :)
Evet ya cok gereksiz bir trip.Bizimki anne babasından yardım almadan yaptı herseyi,düğünü vs.Yardım etmediler hic onunkiler.O yüzden takıntılı,okadr zor zamanlar geçirdik istemedim,simdi rahatken hic istemem diyo..Ona da hak veriyorm biyerde:)Eksikleri karşılayamıyoruzda veriyorlar gibi düşünüyorlar. Ne yapayım çok meraklı madem herşeyi kendi yapmaya yapsın.
Geçen kursa giderken annem 50 tl verdi ağzımdan kaçırdım. Annemden aldım param var verme dedim off bir kızdı ertesi gün yatağmın kenarına koymuş para. Sen mi istedin diyor. Yaw ayrıca isterim isterim annem o benm ama inat
Bimden de aliyorum ben begeniyorum hatta 24.90dı bi donem aldim.bimden alıyorum yağı 25 yada 26 oda güzel bimin krem temizleyicisi çamaşır suyuda güzel ordan alıyorum:)
Gecmis olsun canim.Günaydııın :)
Bir kaç gündür grip beni yıktı geçti, dün halime acıyıp iş yerinden erken gönderdiler
Ben bu ay önce 70 dıolar aldım, sonra 30 unu kendime borçlandım, biraz karla sattım ve fatura ödedim. Biraz açıldık, 3 ay 400 tl ödememiz var, en sevmediğim zamanlargeliyor, peşpeşe eşimin annemin ve kayınvalidemin doğum günü anneler günü var.
Aylık 200 tl güne girdim, ben temmuzda alacağım.
Maaşa 6 gün var, benim cebimde 70 TL var zula kısmındada 70 tl var.
KK hedefim yine tuttu, geçen aydan daha az gelecek.
Gecmis olsun canim.
Kendine borc verme olayini tuttum.
Bende bu sabah zulami sevdim :)
Yerine koydum.
Harcamaya kiyamiyorum.
Ihtiyaclarimda var bakalim hangimiz galip gelecek.
Ben daha buyugum senden ben benn Yaşar usta dicim zulama
Canım iyi olmaya çalışıyorum teşekkür ediyorum. Eşim 1 aydır afrindeydi 2 gün banyo yapmak için çıktılar bende hemen bilet alıp yanına geldim. Şimdi yine yolcu ettim oteldeyim akşama eşimin geri girip girmeyeceği netleşince bilet bakıyorum anneme gidicem.
Cok iradeliyim o konudaÇok şükür kısıtlanmadan yaşıyorum ama brz dikkat etmek ufak ayarlar yapmak gerekebiliyor.
Bence listenin başını al, bir kısmı da kalsın.
Ben olsam çoktan bitirmiştim o parayı hayatta tutamam mümkün değil
Bizimde aynı canım. Hiç destek görmedik iğneden ipliğe gücümüz ysttiğince kendimix yaptık. Sıkıntı çekmeye alıştılar herhaldeEvet ya cok gereksiz bir trip.Bizimki anne babasından yardım almadan yaptı herseyi,düğünü vs.Yardım etmediler hic onunkiler.O yüzden takıntılı,okadr zor zamanlar geçirdik istemedim,simdi rahatken hic istemem diyo..Ona da hak veriyorm biyerde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?