Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hormon iğneleri var evlat edinen anneler için
Bazı şartları vardı tam hatırlamıyorum ama bebeğin 6 aydan küçük olması vs gibi
İğnelerden sonra sık emzirme ile süt gelmeye başlıyor

aynen ben de öyle duydum. zaten geneli 2-3 aylık oluyor verilen bebeklerin. sık emzirmeyle bebk sabredermi ben sabredermiyim bilmiyorum tabi bakalım.

evet orayı arayıp bilgi de alınabiliryormuş. ama aramadım hiç.

günaydın

ben de dün para harcadım harcamadan duramadım :))))) 2 tane kavanoz aldım çay un koymaya kavanozum yoktu. 5 tl iki kahvaltılık küçük tabaklardan aldım 10 tl bugün de bakalım mutfak gereçleri satan yere gitmeye niyetim var ama ihtiyacım olanları alıyorum fazla masraf yok.

Aiyy bazen nasil bir cilginlik yaptim Allahim diyorum.
Zor olacak, hersey zamaninda guzel falan diyolla.
Beni neler bekliyor merak ediyorum.

Yoook yok çok güzel yaptın :) Senin zaten şimdi zamanın arkadaşım oğluşunu erken yapmışın sen, altından da güzelce kalkarsın hayırlısıyla

Ya kızlar ne zamandır ayaklı bir elektrikli süpürge arıyorum ama istediklerim çok pahalı ucuz olanlar da içime sinmiyor. En sonunda gidip hem hiç ses çıkarmayan hem de ıslak zeminde bir toz bile bırakmayan yüzyılın icadııııı bir faraş aldım

sadece 20₺

tuce_tuce nasılsın görüşemedik uzun zaman oldu

Benim için geleneksel hediye alma günleri başladı

Eşime levi's kot pantalon alacağım, benim kocam öyle herşeyi giymiyor

Üzerine de mavi jeans tshirt aldım, sezon başı diye sanırım fiyatlar uygun ve bol çeşit, kendime de 2 adet alıp kenara attım.

Bir adet sesli Kuran-ı Kerim cepte

3 adet daha hediye bulmam gerekiyor.

Parfüm olabilir.

Tost makinesi, nevresim yada kıyafet te olabilir.

2 annenin de anneler günü ve doğum günü peşpeşe. Ayrı almak içime sinmez, ama karar vermek çok zor.

Birde çanta beğendim, en son geçen yıl şubat ayında aldığım çantayı kullanıyorum. Alayım değilmi, aynı renk ama derisi duruşu farklı alayım nolur alayım

aynen ben de öyle duydum. zaten geneli 2-3 aylık oluyor verilen bebeklerin. sık emzirmeyle bebk sabredermi ben sabredermiyim bilmiyorum tabi bakalım.
Bebek sabreder canım zaten o refleksle doğuyorlar
Senin sabırlı olman lazım sürekli denemen
Eninde sonunda tutar
Ondan sonra sık vermek önemli

evet orayı arayıp bilgi de alınabiliryormuş. ama aramadım hiç.
Bence şimdiden arayıp görüşebilirsin
Belki randevu sistemi falan vardır
Türkiyede bu konuda en iyi onlar diye biliyorum
Kuzu ne zaman gelecek bellimi

Birde çanta beğendim, en son geçen yıl şubat ayında aldığım çantayı kullanıyorum. Alayım değilmi, aynı renk ama derisi duruşu farklı alayım nolur alayım
O kadar hediye alıyorum kendimede bi çanta alin nolcak derdim ben
Ama sen deme alma
Almayalım
Tüketim tüketimi getirir sonu gelmiyor sonra
Ay sonu naptım ben ya dememek için tut kendini

ben Ankarada değilim canım, ancak telefonla destek alabilirim. kuzu aylardır gelecek de gelemedi, güya kasım diyrodum sonra hadi ocak dedik hala nisan olacak yok. sıralar yavaş ilerliyor sanırım bebek çok yoktur.

kızlar ben de yeğenimin doğum günü 1 mayısta 2 yaşına girecek. nıke den spor ayakkabı alayım diyorum bildiğiniz site ya da mağaza varmı uygun fiyata ?

hee bir de tost makinasına ihtiyacım var minik olanlardan alıp memnun kalan varmı marka olarak ben tefal düşündüm de bayağı pahalı

ben Ankarada değilim canım, ancak telefonla destek alabilirim. kuzu aylardır gelecek de gelemedi, güya kasım diyrodum sonra hadi ocak dedik hala nisan olacak yok. sıralar yavaş ilerliyor sanırım bebek çok yoktur.
Terk, rıza yaş grubu cinsiyet şehir hepsi çok değiştiriyor sıralamayı dimi
Kaçıncı sıradasınız
Hayırlı zamanda gelir inşallah bebeğin

O kadar hediye alıyorum kendimede bi çanta alin nolcak derdim ben
Ama sen deme alma
Almayalım
Tüketim tüketimi getirir sonu gelmiyor sonra
Ay sonu naptım ben ya dememek için tut kendini

Evet haklısın almayalım
Ne kaliteli çantaymış, bozulmadı gitti, hala taş gibi

Terk, rıza yaş grubu cinsiyet şehir hepsi çok değiştiriyor sıralamayı dimi
Kaçıncı sıradasınız
Hayırlı zamanda gelir inşallah bebeğin

evet nerden biliyorsun 7.sıradayız. ama her an arayabilirler diye bakıyorum kaç aydır.normalde 7.sırada bile aradıkları oldu ama biizm sıramız arttı sonra düştü. biz rıza ile bırakılan seçtik. kız bebek 0 yaş grubu.

elecda damla lar geldi, mis gibi zeytin yağı kokuyor, çok teşekkür ederim, çok dua ettim sana. İnşallah biraz toparlarım yine eksikliğini hissetmeye başkadım

çok değiştirmeyi seviyorsan ucuz al sıkılınca değiştir. valla deli gibi alışveriş yapasım var nedense. :)))

yoook onu hiç sevmem ama bu ay ztn aldım 2 tshirt, 1 ince yağmurluk.
Başka bişey almicam yoksa 140 TL kk borcu mutluluğu 6 gün sürmüş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…