İnşallah faydalı olur canım. Kullandıkları zeytinyağı Özem firmasının. Ben o firmanın zeytinyağını da kargo ile alıyorum arada. Ödüllü bir firma soğuk sıkımda. Onu da tavsiye ediyorum.elecda damla lar geldi, mis gibi zeytin yağı kokuyor, çok teşekkür ederim, çok dua ettim sana. İnşallah biraz toparlarım yine eksikliğini hissetmeye başkadım
İnşallah faydalı olur canım. Kullandıkları zeytinyağı Özem firmasının. Ben o firmanın zeytinyağını da kargo ile alıyorum arada. Ödüllü bir firma soğuk sıkımda. Onu da tavsiye ediyorum.
Ben sinbo minik aldim cok memnunum.hee bir de tost makinasına ihtiyacım var minik olanlardan alıp memnun kalan varmı marka olarak ben tefal düşündüm de bayağı pahalı
canım oglun kac yasında bılmıyorum ama benım kardesımle aramda 9yas var.annem emekli olunca dogurdu erken emeklı oldu.ben cok ıstemıstım tek ben yalnızım falan dıyıp,kucukken yas farkı cocuklar arasında ıletısım yonunden cok buyuyo ben mesela hep ablaydım hıc ortak yapabıldgmz bıse yoktu ama ne zaman 14 15yas grubuna gectı kardesım o zaman yas farkımız azaldı smdı bazen aynı yasta gıbıyız kardes gibi kimse olamazInsAllah canim.
Korkutuyorlar gozumu cok :/
ınsanın kendı kendıne cok nazarı degermıs canım masAllahı bol bol soyle felak nas oku sırasıyla oluyor dıyınce nacızane hatırlatım dedımKizlar mutfak dolabina adam 2.500tl istedi.
2000tl diye hesap etmistik biz kafamizda.
Ama babam 2000tl ben vericem 500 siz verin dedi sagolsun.
Ayrica babam bu ara acayip iyi davraniyor anlayamiyoruz pismanlik mi nedir.
O cimri babam gitti yani.
Surekli bize ogluma bisiler aliyor hesap falan yapmiyor..
Dun ogluma 20tl vermis
Cilek almis, lahmacun yaptirmis.
Oglum seviyor diye.
Ayy dualarimiz kabul oldu insallah.
İslah olsun die cok dua edip tesbih cekmistim.
Yani ben bisi istemiyorum ama parasini kimseye yedirmesin uslu edepli agir basli olsun diye dua ediyordum.
Simdiden hesap ediyor bebek olacak sizin masrafiniz olur biz yardim ederiz diyor.
Mutfak olayindan da ucuz mebla ile yirttim yanisi 20gune yapilip takilacak insAllah.
Sonra baska yapilacak isim kalmiyor.
Eksik almaya baslarim.
Hersey sirayla oluyor bakalim
İlgi alanlarımdan biri diyeyim :)evet nerden biliyorsun7.sıradayız. ama her an arayabilirler diye bakıyorum kaç aydır.normalde 7.sırada bile aradıkları oldu ama biizm sıramız arttı sonra düştü. biz rıza ile bırakılan seçtik. kız bebek 0 yaş grubu.
Caydanlik 150tl
Granit tencere (annem alacak)
Granit 3lu omlet tavasi 120tl
Celik tencere 4lü 300tl
Avize 100tl
Tül 75tl
Bu eksiklerimi kredi kartiyla ay ay alicam.
Sonra 6.ayda bebek icin biraz alisveris yaparim.
Kiyafet, bez, biberon vs.
Kendim icin olanlari hallettim sayilir sadece hamis esofmani, pant, ve tshrt alicam.
Lcw baktim dun 150tl alirim 3-4 parca idare ederim.
Ben sinbo minik aldim cok memnunum.
Isimi gorsun yeter maksadiyla almistim.
Tek eksisisi tablalar sokulmuyor ben yagli kagit kullaniyorum.
Ama cabuk isiniyor hemen pisiriyor minnak yerde kaplamiyor.
13 yasinda oglum.canım oglun kac yasında bılmıyorum ama benım kardesımle aramda 9yas var.annem emekli olunca dogurdu erken emeklı oldu.ben cok ıstemıstım tek ben yalnızım falan dıyıp,kucukken yas farkı cocuklar arasında ıletısım yonunden cok buyuyo ben mesela hep ablaydım hıc ortak yapabıldgmz bıse yoktu ama ne zaman 14 15yas grubuna gectı kardesım o zaman yas farkımız azaldı smdı bazen aynı yasta gıbıyız kardes gibi kimse olamazbakım acısındanda hıc dusunme zaten yasın gencecik hem sımdı daha bı guzel bakarsın bu bılıncle emın ol
Minik dedigim 2 tost ekmegi sigiyoryağlı kağıdı nasıl kullanıyorsunki tost makinasında. tefalinki 200 tl en ucuzu. sökülüyor tablaları. başka markada bilmiyorum minik çok bakmadım.
Ben 2 tane caydanlik begendim3 lü omlet tavası bana da lazım nerde o fiyat canım. ve boyutları ne ? çaydanlığı ben 105 tl ye aldım ve memnunum öyle ünlü marka değil ama orta boy hoş bir model. bana çelik kalitesini söyledi altında yazan bir numara var onunla ilgili. markalar oldukça pahalıydı
Ayy baya varmis.Lelli yaş açısından korkma
Kardeş sevgisi başka
Sağlıklı iletişim kurmalarını sağla gerisini oğlun kendi halleder :)
Benim en büyük ablamla en küçüğümüz arasında tammm 20 yaş var :)
Belki aynı yaştayızdırAyy baya varmis.
Ben cocuklarin arasindaki iletisimden korkmuyorum 2 minik kardes gibi oynamayacaklarini biliyorum.
Benim icin diyorlar.
Hani daha erken yasta yapsaydin.
Simdi onuda kurtarmis olurdun.
Uykusuzluk hastalik falan diye diyorlar.
Ben pespese yapip bakamazdim cunku sabirli biri degilim.
O ona vurcakti
O otekine satascakti ben darlanirdim.
Canim ben 33 yasindayim ama erken anne oldumBelki aynı yaştayızdır
Benim daha ilk çocuğum çokda minnak biliyosun
Artık anne olma yaşıda ilerledi
Hiçç söylenenelere kulak asma
İnsanlar artık 30 ların ortalarında evleniyor
Belki aynı yaştayızdır
Benim daha ilk çocuğum çokda minnak biliyosun
Artık anne olma yaşıda ilerledi
Hiçç söylenenelere kulak asma
İnsanlar artık 30 ların ortalarında evleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?