Olaya bak ama beden egitimden dergi hazirlamak ne ya.yaaa artık onlarda ticarete döktü işi desene, bence şikayet et bimere ne bu yaaa insanlar ne durumda diye sormauıp cep doldurma merakındalar demekki. korksunlar biraz şikayet edin de.
Rica ederim canım. Faydalı olduysam ne mutlu bana. Ankara'da eczaneler bu tarz takviyelere %50 oranında kar koyuyor. O yüzden anlaşamalı yerden almak kargo ücretine rağmen daha uyguna geliyor.elecda ocean d3k2 meğer karaborsaymış ya :)
Önce İstanbuldakileri aradım, ilki yok dedi, başka bir tane sipariş verdim. İkinci ay sonu dedi, bilgilerimi bıraktım. Sonra aklıma izmir geldi, sipariş verdim, inşallah sorunsuz ulaşır. Çok teşekkür ederim, hakkını ödeyemem.
Rica ederim canım. Faydalı olduysam ne mutlu bana. Ankara'da eczaneler bu tarz takviyelere %50 oranında kar koyuyor. O yüzden anlaşamalı yerden almak kargo ücretine rağmen daha uyguna geliyor.
Toplu almak mantıklı kesinlikle. Ben de 6 ay kadar önce toplu alım yapmıştım. Daha epey gider gibi duruyor. Omega-3 takviyesi kullanıyor musun?ya inan kargo umrumda değil yaşadığım şehirde bilsem alabilmek için yol ücretim olacak en azından ayağıma geliyor, şimdilik birer kutu aldım ama kışın toplu da alabilirim o zaman kargo da olmaz.
Toplu almak mantıklı kesinlikle. Ben de 6 ay kadar önce toplu alım yapmıştım. Daha epey gider gibi duruyor. Omega-3 takviyesi kullanıyor musun?
Omega-3 takviyesini önemsiyorum ben. Vücut için çok önemli ve dışarıdan alınması zorunlu. Yediklerimiz artık yeterince omega-3 içermediği için takviye etmek lazım.Hayır, aslında bütün bunları kullanmaktan da mutsuzum ama tanı konulunca mecburum toparlanamadım.
Çünkü b12 için gıdaya ağırlık verince çok çabuk toparlamıştım ve şu an düzenli ilaç kullanmıyorum.
Omega-3 takviyesini önemsiyorum ben. Vücut için çok önemli ve dışarıdan alınması zorunlu. Yediklerimiz artık yeterince omega-3 içermediği için takviye etmek lazım.
Ben önleyici faaliyet kapsamında görüyorum bunları. Hastaneye düştün mü çıkması zor iş. O yüzden tedbir alıp riski azaltmakta fayda var.
Bilmem oyle dedi bende anlamadim.Bu aradatr_lelli senin dr neden 3 ay sonra d3 vitamini takviyesine başlayacak anlamadım, çünkü değerin aşırı düşük birde hamilesin çoğunlukla evdesin büyük risk almış biraz daha araştırsan iyi olur gibi geliyor
Bunlari boyle takviye olarak kullanmanin herhangi bir sakincasi yok dimi?Omega-3 takviyesini önemsiyorum ben. Vücut için çok önemli ve dışarıdan alınması zorunlu. Yediklerimiz artık yeterince omega-3 içermediği için takviye etmek lazım.
Ben önleyici faaliyet kapsamında görüyorum bunları. Hastaneye düştün mü çıkması zor iş. O yüzden tedbir alıp riski azaltmakta fayda var.
Bilmem oyle dedi bende anlamadim.
Nettede de 3. Aydan sonra baslaniyor diye okumustum.
Cocukdan sonrada surekli kullanicam artik.
Cunku benim gunes alerjim var.
Yuzumu cok tutamiyorum.
Kizariyor lekeleniyor vs.
Gunes kremsiz cikmiyorum.
Ama kollarimi ve bacaklarimi tutabilirim gunesde.
Dr. Bunuda soylicem
Haklı olabirsinBence doğum şekline şartlanmamak lazım. Normal doğum istiyorum diye kendini şartlandıran birkaç arkadaşım zorunlu sezeryana girince çok kötü etkilendiler. Lohusalıkları normal doğuramadım sendromu ile geçti. Bence akışına bırakmak lazım, elimizde olan bir durum değil çünkü.
Bereketli olsunKızlar günaydın
Harcamalı bir mart ayı geçiriyorum.
Dün altın aldım çeyrek,ay sonu bi çeyrek daha alcam.Kardesimin doğumda yarım takcam.
Bebek mevlüdü için etek aldım bitane 69 tl
Dün market +gratis 56 tl ödedim
kumbaraya 40 tl attım.
Nakit 160 tl var elimde onu da kenara koymalık gram alcam.
Kredi kartından limit düşürme yaptım yine sabah 200 tl.Aslında 500 tl düsürcektim.İçerde taksitli alışveriş var dedi banka 200 tl düşürdü
Saolasın cnm.268 e aldım benBereketli olsun
Düğün sezonu başlıyor
Benimde 4 çeyrek almam lazım
Fiyatlar bu ara yükselişe geçer yine
Ne kadar erken alırsak o kadar iyi
kızlar size bir şey soracağım, sonuçta burası ekonomi sayfası bebeği olan ve olacaklar biberon temizleyici deterjan sizce almak lazımmı ? geçen e-bebekten baktık eşim para tuzağı sonuçta fabrikasyon bişey ne farkı var dedi. tabi başka harcamalara demez de neyse tam emin olamadığım için bişey de demedim. sizce almalımıyım. kararsız kaldım.
Hastanelere benim de hiç güvenim yok zira hem annemin hem babamın hastalıklarında epey bir vaktim hastenelerde geçti.Aslında onu da araştırayım, haklısın, kalp tekledimi işimiz zor. Hastahanelere zerre güvenim yok ztn o apayrı mesele.
Ben tarımsal açıdan iyi bir yerdeyim ve daha doğal beslenebiliyorum, bir çok eksiğine rağmen buradan ayrılmamamın sebebi bu ztn
Canım aslında kullanmamanın bir sürü sakıncası var. Söylediğim sayfaya bir ara göz atmanı tavsiye ederim. Orada bu konu hakkında oldukça detaylı yazılar var.Bunlari boyle takviye olarak kullanmanin herhangi bir sakincasi yok dimi?
Doğum başlı başına zor bir iş ve çok kişisel bir durum diye düşünüyorum. Benimki normal doğumdu, 13 saat sürdü ve çok zordu. Ama başka bir arkadaşım 2 saatte normal doğum yaptı ve çok kolay oldu. Sezeryandan sonra hemen ayaklanan da var, bir ay doğrulamayan da. Ama haklısın, bu işin olması gerekeni normal doğum ve korkuyorum diye sezeryana yönlenmek doğru değil. Milyonlarca yıldır kadınlar nasıl doğuruyorsa biz de o şekilde doğurabiliriz, bir farkımız yok yani.Haklı olabirsin
Bende normal doğum çok istiyordum son anda değişti
Genelde kadınlar anlatılanlardan dolayı sezeryan istiyorlar ya o açıdan dedim ben
Normal doğumda korkulacak hiçbirşey yok bence
Sezeryan kolay gibi gözüksede sonrası aslında çok daha zor
Aynen şimdi ona keşkesiz doğum diyorlarDoğum başlı başına zor bir iş ve çok kişisel bir durum diye düşünüyorum. Benimki normal doğumdu, 13 saat sürdü ve çok zordu. Ama başka bir arkadaşım 2 saatte normal doğum yaptı ve çok kolay oldu. Sezeryandan sonra hemen ayaklanan da var, bir ay doğrulamayan da. Ama haklısın, bu işin olması gerekeni normal doğum ve korkuyorum diye sezeryana yönlenmek doğru değil. Milyonlarca yıldır kadınlar nasıl doğuruyorsa biz de o şekilde doğurabiliriz, bir farkımız yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?