Canım Ben almadım normal deterjanla yıkıyorum belirli aralıklarla da kaynar suda bekletiyorum, hem belki biberon bile almayacak
Hastanelere benim de hiç güvenim yok zira hem annemin hem babamın hastalıklarında epey bir vaktim hastenelerde geçti.
Doğal beslenme çok önemli gerçekten. Ben de yaklaşık 5 yıldır bir çiftlikten haftalık kargo ile alışveriş yapıyorum.
Canım ne güzel bi iş yapmışsınız, hayırlı olsun. Yani inşallah sıkıntı yoktur, kaynatmak çözüm diye düşünüyorumcanım benim konum biraz farklı biz evlat ediniyoruz. evlat edinip emzirenler de var onu deneyeceğim ama olur da sütüm gelmesse zaten ilk zamanlar mecburen biberon kullanacağım. normal deterjan için kimyasal falan diyorlar sıkıntı yaşamadıysan ben de normal deterjanla yıkayayım. kaynar su kimyasallığı yok ediyormuki
Canım ne güzel bi iş yapmışsınız, hayırlı olsun. Yani inşallah sıkıntı yoktur, kaynatmak çözüm diye düşünüyorum
hayırlı olsn canım Allahım hayrınızı mubarek etsın ıkı cıhanda güldürsün yuzunuzu cok sevapalmıyorum o zaman, valla bir gelse bir gelse kasımda gelir derken martta bitiyor ahhh ahhh beklemekten sabrım kalmadı artık, herşeyi hazır kendisi yok :)
Bende emzirme konusunu merak ettim acikcasi.hayırlı olsn canım Allahım hayrınızı mubarek etsın ıkı cıhanda güldürsün yuzunuzu cok sevap
bişey sorucan emzırebılen de oluyo yazmıssın nasıl oluyo o merak ettım
Hormon iğneleri var evlat edinen anneler için
Bilmiyordum ilk defa duydumHormon iğneleri var evlat edinen anneler için
Bazı şartları vardı tam hatırlamıyorum ama bebeğin 6 aydan küçük olması vs gibi
İğnelerden sonra sık emzirme ile süt gelmeye başlıyor
Aslında gazi üniversitesine bağlı evlat edinen yada sütü kesilen annelere doğru emzirme ,süt destekleyici beslenme ve başka aracı yöntemleri öğreten uygulayan ayrı bir birim varBilmiyordum ilk defa duydum
Hayırlı olsun canım. Ben çok memnunım ordan. Umarım sen de beğenirsin.Bugün ben de ilk alışverişimi yaptım oğluş için o çiftlikten, çok bişey almadım ama başlangıç olsun
Hormon ignelerini bilmiyorum ama en az 6 ay sürekli emzirme yapilirsa süt olusabiliyormus. Yurddisinda böyle bi konu hakkinda birseyler izlemistim.Hormon iğneleri var evlat edinen anneler için
Bazı şartları vardı tam hatırlamıyorum ama bebeğin 6 aydan küçük olması vs gibi
İğnelerden sonra sık emzirme ile süt gelmeye başlıyor
Napiyonuz?
Nevresim soktum ben yikaniyor.
Biraz temizlik yapim saldım dip köşe falan toparlamak lazim.
Aiyy bazen nasil bir cilginlik yaptim Allahim diyorum.Ben de koyuları attım şimdi kıza kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum hunim kafamda :)
Günaydin canlar :)Napiyonuz?
Nevresim soktum ben yikaniyor.
Biraz temizlik yapim saldım dip köşe falan toparlamak lazim.
hayırlı olsn canım Allahım hayrınızı mubarek etsın ıkı cıhanda güldürsün yuzunuzu cok sevap
bişey sorucan emzırebılen de oluyo yazmıssın nasıl oluyo o merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?