Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar ya yok yere sinirim zıpladı.
Bugün eşimin doğıumgünü, fakat bir sürü saçma sebep ve eşimin kabullenmesi sonucu 15 gün ayrıyız, bugünde görüşmedik. Durumu biliyorsunuz ztn, iş için ayrı şehirlerdeyiz.
Görümcem bu ara bana bayrak açıyor salağa yatıyorum da azıtmaya başladı. Doğum günü için eşim, o, küçük kardeş ve amca kızının olduğu bizim sözde çekilen bir foto paylaşmış. Altına gelen yorumlarda blie amca kızını eşimin eşi/ ben sanmışlar. Gücüme gitti. Yorumlarda da bize dair hiç bişey yok. Farklı bir paylaşım sitesinde eşimle ben var, arkada o çıkmış, ama yine yorumlar o ve abisi ..
Tövbe tövbe yaa
Benle başedemezler asla suya götürür sebebini unuttururum.
Ama buda çok saçma geldi tam kızcam bi gülme geliyor.
Görümce benden büyük, kilo problemi var, apar topar şehir değiştirip iş yeri açtı, battı ama aile desteği ile hala açık, hala yanlış kararlar veriyor, yaşadığı ilçede mutsuz ve bekar. Eşimden de 1,5 yaş küçük.

Kaprisli, tripli ve çekilmezdir ama severim ve iş zora geldimi, ciddiye bindimi hep destekçim oldu, bende hatrı vardır ama bu ne arkadaş bi de senle mi uğraşcam git ötede oyna

Eşime yorum yapanlardan birini kim diye sordum, eski komşu/ ilk okul ögretmeniymiş, kadın büşrayı senin eşin sanmış ... sayesinde, ona teşekkürlerimi ayrıca ileticem dedim, hiç tık yok Tehlikeyi fark etti ölü taklidi yapıyo bence

Canım Ben almadım normal deterjanla yıkıyorum belirli aralıklarla da kaynar suda bekletiyorum, hem belki biberon bile almayacak

canım benim konum biraz farklı biz evlat ediniyoruz. evlat edinip emzirenler de var onu deneyeceğim ama olur da sütüm gelmesse zaten ilk zamanlar mecburen biberon kullanacağım. normal deterjan için kimyasal falan diyorlar sıkıntı yaşamadıysan ben de normal deterjanla yıkayayım. kaynar su kimyasallığı yok ediyormuki

Bugün ben de ilk alışverişimi yaptım oğluş için o çiftlikten, çok bişey almadım ama başlangıç olsun

Canım ne güzel bi iş yapmışsınız, hayırlı olsun. Yani inşallah sıkıntı yoktur, kaynatmak çözüm diye düşünüyorum

Canım ne güzel bi iş yapmışsınız, hayırlı olsun. Yani inşallah sıkıntı yoktur, kaynatmak çözüm diye düşünüyorum

almıyorum o zaman, valla bir gelse bir gelse kasımda gelir derken martta bitiyor ahhh ahhh beklemekten sabrım kalmadı artık, herşeyi hazır kendisi yok :)

almıyorum o zaman, valla bir gelse bir gelse kasımda gelir derken martta bitiyor ahhh ahhh beklemekten sabrım kalmadı artık, herşeyi hazır kendisi yok :)
hayırlı olsn canım Allahım hayrınızı mubarek etsın ıkı cıhanda güldürsün yuzunuzu cok sevap
bişey sorucan emzırebılen de oluyo yazmıssın nasıl oluyo o merak ettım

Bende emzirme konusunu merak ettim acikcasi.
yedirenk79
Hormon iğneleri var evlat edinen anneler için
Bazı şartları vardı tam hatırlamıyorum ama bebeğin 6 aydan küçük olması vs gibi
İğnelerden sonra sık emzirme ile süt gelmeye başlıyor

Bilmiyordum ilk defa duydum

Bilmiyordum ilk defa duydum
Aslında gazi üniversitesine bağlı evlat edinen yada sütü kesilen annelere doğru emzirme ,süt destekleyici beslenme ve başka aracı yöntemleri öğreten uygulayan ayrı bir birim var
Bu konuda çok çalışmalar yapıyorlar

Hormon ignelerini bilmiyorum ama en az 6 ay sürekli emzirme yapilirsa süt olusabiliyormus. Yurddisinda böyle bi konu hakkinda birseyler izlemistim.

Napiyonuz?

Nevresim soktum ben yikaniyor.
Biraz temizlik yapim saldım dip köşe falan toparlamak lazim.
Günaydin canlar :)
Biz daha yataktayiz, Birazdan kalkip kizimi Yuva icin hazirlicam. Bugün iyi gibiyim sanki, kalkinca bas dönmelerim basliyor. Bakalim birseyler yapabilsem iyi olurdu, ev aldi basini gidiyor.

Selamlar
Dün 47 lira kredi kartı borcu ödedim.
75 liralık da market alışverişi yaptım.
Bugün de altın kaç lira bilmiyorum ama biraz altın alasım var.

Nakit hesabımıza 1000 lira attım. Babama 2500 lira borcumuz var. Tamamladık ama bi ara vereceğiz, şimdilik duruyor kenarda

Yaz tatili için de planlar yapmaya başladık. Ege turu gibi bir tatil planlıyoruz. Almamız gereken bazı ihtiyaçlarımız var. Soğutuculu çanta, powerbank, bir kaç yazlık kıyafet gibi, bunları son ana sıkıştırmadan yavaş yavaş alalım dedik. Çok giderimiz olacak çok.

hayırlı olsn canım Allahım hayrınızı mubarek etsın ıkı cıhanda güldürsün yuzunuzu cok sevap
bişey sorucan emzırebılen de oluyo yazmıssın nasıl oluyo o merak ettım

ilaçla başlayanda var, ama ben hormon ilacı kullanmayı düşünmüyorum zaten yeterince hormon ilacı kullandım tedavide. önemli olan sabır diyorlar, yani ağlasa da sabırla emzirmek. bir de bir alet var onu biberona takıyormuşuz göğüse yapıştırıyormuşuz emmesini sağlamak için zamanla süt geliyormuş. tabi herkesten gelmeyebilir bakalım deneyince göreceğim. sabredebilirsem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…