- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.311
- 798
"Sağlıklı yaşıyoruz" Facebook'ta ve instagram'de bulabilirsin.
Ben istesemde pespese yapamazdim.Bence hiiç takma . Senin yaşında daha ilk çocuğunu kucağına alanlar var mesela ben :) . Ne güzel ilk çocuğun büyümüş.Annen yanında yorulduğun yerde yardım eder dinlendirir seni. Uykusuzluk tabiki oluyor ama insan alışıyor zamanla. Peşpeşe daha zor bence anne açısından. İlgini de bölmüş oluyorsun 2 minik olunca .Ben de pek sabırlı değilimdir.
Hava kapalı böyle olunca banada bir ağırlık çöküyor
Saat kaç oldu kahvaltı yapmak dışında hiçbirşey yapmadım
Akşama ne pişirsem diye vakit geçiriyorum
Canim hem ayri hem kusmusunuz ben anlamadim.Merhaba
Bana ve eşime bugün ayrıca dua edebilirmisiniz
Şu an ayrılık aşamasındayız. Bir sorunumuz yoktu, ailelerle de sorun yok
Fakat bir arkadaşı yüzünden çıkan kıvılcım ortalıgı yaktı kavurdu.
Haklı haksız yok iki tane yıkılmış insan var. Beni anlamıyor. Mesafeler uçurum oldu okyanus oldu
Ztn olduramadık, yuva kurmayı beceremedik, bir araya gelemedik.
Varmış bi hayır..
Canim hem ayri hem kusmusunuz ben anlamadim.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Is durumundan ayri oldugunuzu biliyordumda aranizin limonu oldugunu bilmiyordumİş tayin durumundan ztn farklı şehirlerdeydik ya, şu an küs değiliz ama halimiz hiç açıcı değil sona gidiyoruz.
canım siz çok iyiydiniz.. hemen öyle son falan deme lütfen.. düzelir inşallah..İş tayin durumundan ztn farklı şehirlerdeydik ya, şu an küs değiliz ama halimiz hiç açıcı değil sona gidiyoruz.
O zaman çorbanın yanına güzel bi salata yapben ne yesem akşama diye düşünüyorum acele bişey yapmam lazım. çorbam var da. kavurduğum kıyma vardı çıkarmıştım buzluktan. bir de kerevizim var ne yapacağımı bilemedim. saat 8 e doğru evde oluyorum.diyet olunca çabuk yapıp yemem lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?