Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar ben suan 5 milyarlik falan altin almak istiyorum agustosta bozdurucam bidahaki ay falanda alirim altin iki binliralik falan fakat sizce artarmi altin 4 5 ay var onumde kar edermiyim yoksa zararmi ederim bilmiyorum ?

Kizlar ben suan 5 milyarlik falan altin almak istiyorum agustosta bozdurucam bidahaki ay falanda alirim altin iki binliralik falan fakat sizce artarmi altin 4 5 ay var onumde kar edermiyim yoksa zararmi ederim bilmiyorum ?
Zarar edersin

Kısa vadede altın kar ettirmez

Ben yine uykusuzum a dostlar.
Oglum iyilesti yuppi falan derken cocugu aldi bi öksuruk.
Hele gece kitliyor resmen.
Sicak havlu koydum gogsune
Tereyag-pekmez yaptim.
Oksuruk surubu verdim
Balli sut verdim.
Dua okudum.
Ya şafi cektim.

O oksuruyor benim icim gidiyor.

Ben mi bakamiyorum sana nasil iyilesemedin diye sesli dusunurken oyle deme ben uzulurum sen bana bakiyosun dedi kuzum.

Annelik yari delilik.

Harbi akil isi degil.

Babasi horul horul uyuyor oglumda oksursede uyuyor ben daha da uyuyamam.

Sabah sabah dogalgaz faturasi yazan adami kalayladim :)
Kusurabakmasin artik.

Uyuyordum yukardan asagi herkesin ziline basti.
Diyafon yok.
Camdan baktim basinda bi sapka sirtinda canta sakalli genc biri.
Saticilara benziyodu su kitap bisiler satan .

Siz ne sebeple zillere basiyorsunuz diye sesimi yukselttim adam dogalgaz fatura dedi.

Bi uyutmadilar yine bezdum.

Günaydınn
Lelli geçmiş olsun canım. Viks varsa sür iyi gelir
Iyi gelirmiki evde yok alirim ama.
Zeytin yagi surcem babannem oyle yapardi.
Ay okula yolladim sinavi var ama aklim kuzumda.
Ben napicam 2. Olunca esimin rahatlgida ayrica olduruyor beni.
Onada sinir oluyorum.

Tum gece uyumadim oglumun oksurugune esim horul horul uyudu.
Dahada sinir oldum.
Sabah laf soyledim bi ton.

Geçmiş olsun canım
Nane limon ve icine karabiber ayıp kaynatmak çok iyi geliyor boğaza.

B3n hep yapıp içerim.

Esin için de ne diyim bilemedim.
Erkekler anneler kadar hassas olmuyorlar sanırım

aaaa geçmiş olsun yaa ben de kaç defa çıkardım onu temizledim. dikkat etmemiştim. bundan sonra dikkat ederim.

selam kızlar nasılsınız.. ben günden güne daha iyi oluyorum şükürler olsun :) haftasonu ailemin yanına gittik.. canım annem bi sürü hazırlık yapmıştı. hava güzeldi yeşilliklere çıktık yürüyüş yaptık, ot topladık :) dönüşte de köy peyniri yoğurdu, turşu koymuş annem. birazda mantı poşelemiş getirdim hepsini:)
geçen gün de kızkardeşim bana güneş kremi siparişi verdi, daha gelmemiş ama bugün yarın o da gelir.. sağolsunlar büyük destek veriyorlar..
annem bebiş için ördüğü şeyleri gösterdi.. 10 çift patik, 5 çift çorap, 7-8 yelek, 3 kapşonlı hırka.. aman dedim anne lütfen abartma bunlar bile çok.. olsun diyor bulunsun ilerde de kullanılır ( 2. çocuk hesabı yapılıyor şimdiden :))
köyde bebek beklediğimi duyan yakınlar bile birşeyler örmeye başlamışlar yaa, adanada bulunan iki tane halam ve amcamın eşi onlar bile birşeyler örüyormuş :) çok sağolsunlar ne çok sevenim varmış valla çok sevindim.. daha bebişin cinsiyeti belli değilken bu kadar hazırlık var..
bebek bereketiyle gelir lafının en iyi örneği sanırım :))
kız kardeşim de bekliyor cinsiyet belli olunca alışverişe başlayacakmış.. sanırım bebiş bana hiiiççç yük olmayacak...
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

kızlar son aylarda çok fazla ipin ucu kaçtı bizde.. yemek yapamama durumumdan dolayı hep dışarda harcadık.. artık yavaş yavaş evde kendimi zorlayacağım.. bulantılarda azaldı sanırım evle ilgilenme vakti geldi.. evin düzeni de yoktu ama olsun bu da bi süreç :) açacağım dediğim kumbaraya hala açmadım.. dolsun istiyorum.. kumbaradan ne çıkarsa çıksın altın alacağım.. maaşlarımız bi yatsa ordan da biraz atarım köşeye..ama maaş gelmeden hesap yapamıyorum..

geçmiş olsun canım, işte boşa dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye :) çabuk geçsin inşallah iyileşsin

evet ya öyle oluyor, bana da yığınla kıyafet verdiler yepisyeni hepsi hala da ayırıyorlar dolap tıkabasa dolu. ne aldın desen hiç bir şey almadım :)

İyi haftalar kızlar
Az harcamalı bir h.sonu geçirdik,cuma ve pazar misafr vardı:)
Cuma 21 tl (misafir çaya gelmişti)
Cumartesi 44 tl tl(gratis ve kahvaltı var)
pzar 14 tl (aksam yemeği misafri)
Difrizimi boşaltım misafir gelince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…