- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
hayırlı olsun herşey gönlünce olsunSelam kızlar birazdan beni istemeye geliyorlar sözümüz var :) hazırız bekliyoruz
Zarar edersinKizlar ben suan 5 milyarlik falan altin almak istiyorum agustosta bozdurucam bidahaki ay falanda alirim altin iki binliralik falan fakat sizce artarmi altin 4 5 ay var onumde kar edermiyim yoksa zararmi ederim bilmiyorum ?
Kısa vadede altın kar ettirmezKizlar ben suan 5 milyarlik falan altin almak istiyorum agustosta bozdurucam bidahaki ay falanda alirim altin iki binliralik falan fakat sizce artarmi altin 4 5 ay var onumde kar edermiyim yoksa zararmi ederim bilmiyorum ?
Iyi gelirmiki evde yok alirim ama.Günaydınn
Lelli geçmiş olsun canım. Viks varsa sür iyi gelir
Iyi gelirmiki evde yok alirim ama.
Zeytin yagi surcem babannem oyle yapardi.
Ay okula yolladim sinavi var ama aklim kuzumda.
Ben napicam 2. Olunca esimin rahatlgida ayrica olduruyor beni.
Onada sinir oluyorum.
Tum gece uyumadim oglumun oksurugune esim horul horul uyudu.
Dahada sinir oldum.
Sabah laf soyledim bi ton.
Sağol canım hoşbulduk.
Elimi kestim kızlar.
Bulaşık makinasının iç kısmı var ya süzgeçli siz siz olun silmeye kalkmayın. Keskin bişiy varmış içinde. Eşim tahinli bir tabak koymuş yıkamadan bende görmeden çalıştırdım. Anlamıyorum makina kirli tüm bulaşıklar yağlı buğulu aaa dedim niye böyle çıkmış hepsini tek tek yıkadım elimde tabağı görünce anladım içindeli yuvarlak şeyi açtım süzgeç kısmı çok kirli olmuş buraya kadar bulaşmış derken hoopp parmağım boydan boya gitti. Dikiş atılması gerekiyor dedi eşim ama gitmedim 2 gündür kapanmaya başladı ama bişiy değdimi acıyor iz kalcak ama şükür bununla atlattık Ne acayip keskin bişiymiş hiç anlamadım
Ben yine uykusuzum a dostlar.
Oglum iyilesti yuppi falan derken cocugu aldi bi öksuruk.
Hele gece kitliyor resmen.
Sicak havlu koydum gogsune
Tereyag-pekmez yaptim.
Oksuruk surubu verdim
Balli sut verdim.
Dua okudum.
Ya şafi cektim.
O oksuruyor benim icim gidiyor.
Ben mi bakamiyorum sana nasil iyilesemedin diye sesli dusunurken oyle deme ben uzulurum sen bana bakiyosun dedi kuzum.
Annelik yari delilik.
Harbi akil isi degil.
Babasi horul horul uyuyor oglumda oksursede uyuyor ben daha da uyuyamam.
Hadi hayırlı olsun. Her şey gönlünce olsun.
Ben sosyal medyayı bıraktım. Facebook instagram kapattım.
hayırlı olsun herşey gönlünce olsun
ay ne güzel heyecanlar
selam kızlar nasılsınız.. ben günden güne daha iyi oluyorum şükürler olsun :) haftasonu ailemin yanına gittik.. canım annem bi sürü hazırlık yapmıştı. hava güzeldi yeşilliklere çıktık yürüyüş yaptık, ot topladık :) dönüşte de köy peyniri yoğurdu, turşu koymuş annem. birazda mantı poşelemiş getirdim hepsini:)
geçen gün de kızkardeşim bana güneş kremi siparişi verdi, daha gelmemiş ama bugün yarın o da gelir.. sağolsunlar büyük destek veriyorlar..
annem bebiş için ördüğü şeyleri gösterdi.. 10 çift patik, 5 çift çorap, 7-8 yelek, 3 kapşonlı hırka.. aman dedim anne lütfen abartma bunlar bile çok.. olsun diyor bulunsun ilerde de kullanılır ( 2. çocuk hesabı yapılıyor şimdiden :))
köyde bebek beklediğimi duyan yakınlar bile birşeyler örmeye başlamışlar yaa, adanada bulunan iki tane halam ve amcamın eşi onlar bile birşeyler örüyormuş :) çok sağolsunlar ne çok sevenim varmış valla çok sevindim.. daha bebişin cinsiyeti belli değilken bu kadar hazırlık var..
bebek bereketiyle gelir lafının en iyi örneği sanırım :))
kız kardeşim de bekliyor cinsiyet belli olunca alışverişe başlayacakmış.. sanırım bebiş bana hiiiççç yük olmayacak...
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sapol canım.aaaa geçmiş olsun yaa ben de kaç defa çıkardım onu temizledim. dikkat etmemiştim. bundan sonra dikkat ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?