Canim hayirli olsun nasil gecti?
Annemdeyim canım bekliyoruz işte . Aynı anlayacağın buraya pek gelmiyorum öyle evde bir birikim vs hiç birşey olmadığı içinCanım yapıyorum.üstünede bant yapıştırıyorum ıslanmasın diye. Bandaj ıslanınca yara daha açılıyor
Bugün karı yatırdık. Maaşa kadar beklicez artık harcama yapmak istemiyorum
tuce_tuce canım seni hiç göremedim. Nasılsın
Oyuncak ve mama sandelyem var. Puset ve bebek arabasi almam lazim. Senin attigin linkteki arabayi bebek iyice oturmaya baslayinca kullaniyoruz. Ondan önce bebegin rahat uyumasi icin, yatak aparati var. Genelde Kombi bebek arabasi oluyor, artik oturma zamani gelince aparatini degistiriyorsun.haYirlisi bakalim Insallah Hersey yolunda giderse 6 ayliktan sonra almaya baslarim.Saol cnm.
Bende bebek arabasi chicco gozume kestirdim bir tane.
Sadece 3.5kilocukmus.
Baston araba.
Ben oyle basit birsey bakiyorum zaten.
Bende de bi heves oldu bunda oglumda cok bisiden anlamiyordum.
Daha cok erken ama ben egitici oyuncaklar, hayvan sesleri cikaran halilar, sesli kitaplar falan bakiyorum.
Oyun halisi fiyatlarina bakiyorum.
Alicam sanirim bunlari.
Yani oyun halisi.
Mama sandalyesi.
Egitici oyunlar
Puset
Bebek arabasi.
Sirayla alicam artik cok acilmadan.
Gecmis olsun canim, Ayy El kesigi cok fena , biz kadinlarin eli isten kurzulmuyor haliyle aciya aciya iyilesiyor.Canım yapıyorum.üstünede bant yapıştırıyorum ıslanmasın diye. Bandaj ıslanınca yara daha açılıyor
Bugün karı yatırdık. Maaşa kadar beklicez artık harcama yapmak istemiyorum
tuce_tuce canım seni hiç göremedim. Nasılsın
Kis bebegi ya ben nisana kadar araba kullanmam diye dusundumOyuncak ve mama sandelyem var. Puset ve bebek arabasi almam lazim. Senin attigin linkteki arabayi bebek iyice oturmaya baslayinca kullaniyoruz. Ondan önce bebegin rahat uyumasi icin, yatak aparati var. Genelde Kombi bebek arabasi oluyor, artik oturma zamani gelince aparatini degistiriyorsun.haYirlisi bakalim Insallah Hersey yolunda giderse 6 ayliktan sonra almaya baslarim.
Saol cnm senin kuzuyuda gecmis olsunKızlar nasılsınız
Kaç gündür bakamıyorum dün market alışverişi yaptık 71 multinet +97 lira da nakit alışveriş yaptık. Bozukları kumbaralara atıyorum sürekli bakalım ne çıkacak yaza kadar.. şimdilik tahminimce 400 ü geçti..
benim bu ay kredi kartım 450 civarı gelecek ve bitiyor bu ay sıfırlıyorum borcu.. Eşimin de 110 dönem içi var o şekilde kesilir o da...ama Ödemeler var bu ay vergiler , veraset işlemleri vs bir sürü iş... Eşim 1 ay daha bekleyelim dedi.. ama 1 ay daha beklersem hem günlük faizi artacak , hem de annemden kalanları üstüme almıyorum diye cezasını ödemek zorunda kalacağız... 5 aylık 5000 tl kredi için başvurduk akşam , bugün eşimi aramışlar , bende gidip imza atıcam yarın , o da bir ara uğrarsa bankaya ... geçer hesaba... 300 tl fazladan ödeme yapacağız 5 ay için.. Aman olsun tüm işlemler bir anda bitecek... kredi kartına tek çekim yaptırıp sonradan faizle taksitlendirmektense yada birisinden istemektense böylesi daha mantıklı geldi bana... kredi kartından nakit avans tarzı çekseydik çok daha fazla faiz istiyorlardı...
Çarşamba akşamı annemin 52 sini okuyacağız Allah nasip ederse... perşembe günü falan öderim vergileri... ondan sonra Alllah nasip ederse kafam rahat olacak...
beren_naz Hakkınızda hayırlıs olsun inş Cnm... )
Z zynpzeynep çok geçmiş olsun ToprağımGeçende az kalsın bende aynı yerde kesiyordum parmağımı Sıyırdı şükür ki
tr_lelli geçmiş olsun oğluna canım... benim fıstığımda bu gün öksürdü bir kaç defa birazdan tülbent içinde kesik soğan koyacağım başına...
Anladım canım merak ettim nasıl olduğunu.Annemdeyim canım bekliyoruz işte . Aynı anlayacağın buraya pek gelmiyorum öyle evde bir birikim vs hiç birşey olmadığı için
Ya canım annemlerdeyim ya öyle sadece oturuyorum en son cuma günü dışarı çıkmıştım . Haberleri takip edip telefona yaşıyorumtuce birikim olmasa da gel canım yaz bize de
Ay çok teşekkür ediyorum canım benim bende sizi özledim konuyu takip ettiğim için bildirim düşüyor bakıyorum mesajlara hep
çok geçmiş olsun canım.. ben de iki hafta önce öyle olmuştum.. ilaç kullanmadığım için uzun sürdü atlatmam.. ballı süt içmeye çalış.. iyi gelir..Ogluma uzulurken o toparlandi ben fena grip oldum.
Ilacda icemiyorum.
Portakal sıktim.
Ihlamur kaynattim.
Bol limonlu corba ictim
Ilac buyuk nimetmis ne kadar ilac kullanilmaya karsi olunsada onu anladim.
Hemen toparliyor ilaclar
Tum kemiklerim agriyor.
Nefes alamiyorum.
Zar zor kahvalti verip yolladim erbaslari.
Ama mutfak odalar hepsinin kapisini cektim.
Dun hic bisim yoktu ne olduysa aksam birden oldu.
Bi usume bi burun akintisi bi hapsuruk.
royem
zelalke dikkat edin kizlar.
Butun kemiklerim agriyor cok lanet bisi .çok geçmiş olsun canım.. ben de iki hafta önce öyle olmuştum.. ilaç kullanmadığım için uzun sürdü atlatmam.. ballı süt içmeye çalış.. iyi gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?