Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canim hayirli olsun nasil gecti?

Teşekkür ederim canım çok güzeldi çok eğlenceliydi.Herşeyin en güzelini kalitelisini aldım baya açıldım ama değdi

Bence nişana gerek yoktu söz de nişan gibi oldu ama erkek tarafı nişan olsun istediler artık 1 ay sonra da nişan yapacağız salonda masraf masraf ilerliyoruz ama olsun ağzımız tatlı olsun da para kazanılır.

Annemdeyim canım bekliyoruz işte . Aynı anlayacağın buraya pek gelmiyorum öyle evde bir birikim vs hiç birşey olmadığı için

Oyuncak ve mama sandelyem var. Puset ve bebek arabasi almam lazim. Senin attigin linkteki arabayi bebek iyice oturmaya baslayinca kullaniyoruz. Ondan önce bebegin rahat uyumasi icin, yatak aparati var. Genelde Kombi bebek arabasi oluyor, artik oturma zamani gelince aparatini degistiriyorsun.haYirlisi bakalim Insallah Hersey yolunda giderse 6 ayliktan sonra almaya baslarim.

Gecmis olsun canim, Ayy El kesigi cok fena , biz kadinlarin eli isten kurzulmuyor haliyle aciya aciya iyilesiyor.

Kızlar nasılsınız

Kaç gündür bakamıyorum dün market alışverişi yaptık 71 multinet +97 lira da nakit alışveriş yaptık. Bozukları kumbaralara atıyorum sürekli bakalım ne çıkacak yaza kadar.. şimdilik tahminimce 400 ü geçti..

benim bu ay kredi kartım 450 civarı gelecek ve bitiyor bu ay sıfırlıyorum borcu.. Eşimin de 110 dönem içi var o şekilde kesilir o da... ama Ödemeler var bu ay vergiler , veraset işlemleri vs bir sürü iş... Eşim 1 ay daha bekleyelim dedi.. ama 1 ay daha beklersem hem günlük faizi artacak , hem de annemden kalanları üstüme almıyorum diye cezasını ödemek zorunda kalacağız... 5 aylık 5000 tl kredi için başvurduk akşam , bugün eşimi aramışlar , bende gidip imza atıcam yarın , o da bir ara uğrarsa bankaya ... geçer hesaba... 300 tl fazladan ödeme yapacağız 5 ay için.. Aman olsun tüm işlemler bir anda bitecek... kredi kartına tek çekim yaptırıp sonradan faizle taksitlendirmektense yada birisinden istemektense böylesi daha mantıklı geldi bana... kredi kartından nakit avans tarzı çekseydik çok daha fazla faiz istiyorlardı...

Çarşamba akşamı annemin 52 sini okuyacağız Allah nasip ederse... perşembe günü falan öderim vergileri... ondan sonra Alllah nasip ederse kafam rahat olacak...

beren_naz Hakkınızda hayırlıs olsun inş Cnm... )

Z zynpzeynep çok geçmiş olsun Toprağım Geçende az kalsın bende aynı yerde kesiyordum parmağımı Sıyırdı şükür ki

tr_lelli geçmiş olsun oğluna canım... benim fıstığımda bu gün öksürdü bir kaç defa birazdan tülbent içinde kesik soğan koyacağım başına...

Kis bebegi ya ben nisana kadar araba kullanmam diye dusundum
Sonra oturur zaten

Saol cnm senin kuzuyuda gecmis olsun

Günaydın hanımlar,

bu hafta yemek listem genelde buzluktan ve bakliyattan oluşuyor, sadece dün 35₺ market alışverişi yaptım meyve ve eşime aburcubur aldım.

yakın geçmişime bakınca ne kadar dikkat ettiğimi görüyor ve mutlu oluyorum ya :)

gelirimiz ve giderlerimiz başa baş gittiği için bir birikimim olamıyor şu an için fakat giderleri minimuma indirmek bile büyük yatırım gerçekten, borçtan azaltıyorsun.

bugün menüde erişteli yeşil mercimek ve salata var yanına başka ne yapılabilir acebaaaa ya

bir de bugün resmen örgü örme isteğiyle uyandım, ara vermiştim ne zamandır işe başlamadan bir kaç bluz hazırlamış olacağım kısmetse

evet tuce_tuce özletme kendini, aklımız sen de
Ay çok teşekkür ediyorum canım benim bende sizi özledim konuyu takip ettiğim için bildirim düşüyor bakıyorum mesajlara hep bizim ev kapalı elektrik su doğalgaz filan ödemiyoruz birkaç aydır . Zaten Doğu maaşımız filan yatmadı hafif bir perişanlık söz konusu oldu ama atlatıyoruz inşallah

Selam kızlar.
Gnaydın. Bugün temizlik yapıcam
Yarın arkadaşım gelecekmiş. Oğlu var oğlumla yakın yaşları güzel oynuyorlar mutlu oluyorum bende.
Ne rüzgar vardı dün çamaşırlık uçacak sandım yataktan kalkıp almaya da üşendim neyse ki uçmadı.
Bugün kadınbudu köfte sebzeli bulgur var bizde dünden kalanda barbunya.
Yarın için dereotlu poğaça yaparım.
Kredi kartı yüklü geldi. Sezon sonu alışverişi yaptık 3 bot 2 spor ayakkabı 1 mont ve bisiklet ile baya abanmışız. Onu kapamaya uğraşıuoruz.d.gazım en son 125 geldi bundan sonra bu miktar üstüne çıkmaz. Bu yıl en çok 160 görmüş olduk.

Ogluma uzulurken o toparlandi ben fena grip oldum.
Ilacda icemiyorum.
Portakal sıktim.
Ihlamur kaynattim.
Bol limonlu corba ictim

Ilac buyuk nimetmis ne kadar ilac kullanilmaya karsi olunsada onu anladim.
Hemen toparliyor ilaclar
Tum kemiklerim agriyor.

Nefes alamiyorum.

Zar zor kahvalti verip yolladim erbaslari.
Ama mutfak odalar hepsinin kapisini cektim.
Dun hic bisim yoktu ne olduysa aksam birden oldu.

Bi usume bi burun akintisi bi hapsuruk.
royem
zelalke dikkat edin kizlar.

çok geçmiş olsun canım.. ben de iki hafta önce öyle olmuştum.. ilaç kullanmadığım için uzun sürdü atlatmam.. ballı süt içmeye çalış.. iyi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…