selam kızlar nasılsınız.. ben günden güne daha iyi oluyorum şükürler olsun :) haftasonu ailemin yanına gittik.. canım annem bi sürü hazırlık yapmıştı. hava güzeldi yeşilliklere çıktık yürüyüş yaptık, ot topladık :) dönüşte de köy peyniri yoğurdu, turşu koymuş annem. birazda mantı poşelemiş getirdim hepsini:)
geçen gün de kızkardeşim bana güneş kremi siparişi verdi, daha gelmemiş ama bugün yarın o da gelir.. sağolsunlar büyük destek veriyorlar..
annem bebiş için ördüğü şeyleri gösterdi.. 10 çift patik, 5 çift çorap, 7-8 yelek, 3 kapşonlı hırka.. aman dedim anne lütfen abartma bunlar bile çok.. olsun diyor bulunsun ilerde de kullanılır ( 2. çocuk hesabı yapılıyor şimdiden :))
köyde bebek beklediğimi duyan yakınlar bile birşeyler örmeye başlamışlar yaa, adanada bulunan iki tane halam ve amcamın eşi onlar bile birşeyler örüyormuş :) çok sağolsunlar ne çok sevenim varmış valla çok sevindim.. daha bebişin cinsiyeti belli değilken bu kadar hazırlık var..
bebek bereketiyle gelir lafının en iyi örneği sanırım :))
kız kardeşim de bekliyor cinsiyet belli olunca alışverişe başlayacakmış.. sanırım bebiş bana hiiiççç yük olmayacak...
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Malesef oyle bugunde ee aksam dedin de goturmedim mi diyor telefonda.geçmiş olsun canım, işte boşa dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye :) çabuk geçsin inşallah iyileşsin
çok geçmiş olsun canım.. nasıl daha iyi mi yavruu..Malesef oyle bugunde ee aksam dedin de goturmedim mi diyor telefonda.
Cocugu goruyor herseyi ben soylicem ben halledicem ben ben ben.
Bazen bunaliyorum.
Ya da ben daha cok hassasim ince dusunuyorum o rahat bilemedim.
Saol kuzuçok geçmiş olsun canım.. nasıl daha iyi mi yavruu..
ah canım ne zor zamanlar çok iyi biliyorum.. benim korkum 3 aydan sonrada bu şekil devam etmesiydi.. çok şükür ki azaldı.. senin de en kısa zamanda geçer inşallah..beren_naz Hayirli olsun :)
tr_lelli gecmis olsun , oglusuna. Cocuklar hastalaninca Ben de hic dayanamiyorum.
zelalke , Masallah iyi olmana sevindim. Su ilk aylar gecince insan cok rahatliyor. Darisi basima artik, Ben de hic iyi degilim bas dönmesi, halsizlik,ayy disari cikamiyorum hersey herkes kokuyor. Iki haftadir yataga yapisik yasiyorum, kiz‘imlada dogru düzgün ilgilenemiyorum ne yapim.ilk hamileligim de yanlizdim , simdi cocuk var onu ihmal etmemek lazim. Iyi kötü idare ediyoruz iste.
Gecen bebek arabasi ve oto koltugu baktik Hersey ne pahali öyle. Kizima hamileyken öyle detayli arastirmamistim, biraz bilgisizlikte var iyi bir bebek arabasi almadim hic iyi cikmadi cocuk oturmaya baslayinca cok rahatsizdi Mesela. O zamanlarda alsaydim, hem daha uygundu fiyatlar Sanki. Simdi Herseyin iyisini almak istiyorum ama Hersey cok ama cok pahali. Bakalim nasil yapicaz.
Saol cnm.beren_naz Hayirli olsun :)
tr_lelli gecmis olsun , oglusuna. Cocuklar hastalaninca Ben de hic dayanamiyorum.
zelalke , Masallah iyi olmana sevindim. Su ilk aylar gecince insan cok rahatliyor. Darisi basima artik, Ben de hic iyi degilim bas dönmesi, halsizlik,ayy disari cikamiyorum hersey herkes kokuyor. Iki haftadir yataga yapisik yasiyorum, kiz‘imlada dogru düzgün ilgilenemiyorum ne yapim.ilk hamileligim de yanlizdim , simdi cocuk var onu ihmal etmemek lazim. Iyi kötü idare ediyoruz iste.
Gecen bebek arabasi ve oto koltugu baktik Hersey ne pahali öyle. Kizima hamileyken öyle detayli arastirmamistim, biraz bilgisizlikte var iyi bir bebek arabasi almadim hic iyi cikmadi cocuk oturmaya baslayinca cok rahatsizdi Mesela. O zamanlarda alsaydim, hem daha uygundu fiyatlar Sanki. Simdi Herseyin iyisini almak istiyorum ama Hersey cok ama cok pahali. Bakalim nasil yapicaz.
Saol cnm.
Bende bebek arabasi chicco gozume kestirdim bir tane.
Sadece 3.5kilocukmus.
Baston araba.
Ben oyle basit birsey bakiyorum zaten.
Bende de bi heves oldu bunda oglumda cok bisiden anlamiyordum.
Daha cok erken ama ben egitici oyuncaklar, hayvan sesleri cikaran halilar, sesli kitaplar falan bakiyorum.
Oyun halisi fiyatlarina bakiyorum.
Alicam sanirim bunlari.
Yani oyun halisi.
Mama sandalyesi.
Egitici oyunlar
Puset
Bebek arabasi.
Sirayla alicam artik cok acilmadan.
Ben yine uykusuzum a dostlar.
Oglum iyilesti yuppi falan derken cocugu aldi bi öksuruk.
Hele gece kitliyor resmen.
Sicak havlu koydum gogsune
Tereyag-pekmez yaptim.
Oksuruk surubu verdim
Balli sut verdim.
Dua okudum.
Ya şafi cektim.
O oksuruyor benim icim gidiyor.
Ben mi bakamiyorum sana nasil iyilesemedin diye sesli dusunurken oyle deme ben uzulurum sen bana bakiyosun dedi kuzum.
Annelik yari delilik.
Harbi akil isi degil.
Babasi horul horul uyuyor oglumda oksursede uyuyor ben daha da uyuyamam.
Tabiki yollim cmmCanım bebek arabasını ben de almadım, ha geldi hagelecek kaç aylık bilemediğim için karar veremedim ama bu bahsettiğinin linkini gönderirmisin ben de bakayım hafif tek elle katlanır olsun ve bebek rahat etsin istiyorum. araştırma yaparsan paylaşırmısın benimle de
Saol cnmlellicim geçmiş olsun benim kız da öyleydi, kuru soğanı 2 ye bölüp üzerine 5er tane karabiber sapladım odasına koydum ağır kokuyor biraz (!) ama öksürüğüne o kadar iyi geldi ki çocuk kesintisiz uyuduinanmamıştım ben ama çok işe yaradı hatta eşim söylendi yaparken soğan kokusu oldu ev diye ama şimdi kız azıcık öksürse bakıyorum yapıp getiriyo :)
Saol cnm
Aa ilk defa duydum
Tane karabiber almam lazim.
Yapilacak herseyi yaptim aslinda
Oksuruk surubu
Tereyag-pekmez
Gogsune sicak havlu
Balli sut
Limonlu corba
Gicik bi durum o oksuruk bulastimi zor gidiyor
Simdi oldu ondan evde varyaaaaa sori sori kuzucum karabiber yazmışım karanfil olacaktı o
Çok geçmiş olsun canımSağol canım hoşbulduk.
Elimi kestim kızlar.
Bulaşık makinasının iç kısmı var ya süzgeçli siz siz olun silmeye kalkmayın. Keskin bişiy varmış içinde. Eşim tahinli bir tabak koymuş yıkamadan bende görmeden çalıştırdım. Anlamıyorum makina kirli tüm bulaşıklar yağlı buğulu aaa dedim niye böyle çıkmış hepsini tek tek yıkadım elimde tabağı görünce anladım içindeli yuvarlak şeyi açtım süzgeç kısmı çok kirli olmuş buraya kadar bulaşmış derken hoopp parmağım boydan boya gitti. Dikiş atılması gerekiyor dedi eşim ama gitmedim 2 gündür kapanmaya başladı ama bişiy değdimi acıyor iz kalcak ama şükür bununla atlattık Ne acayip keskin bişiymiş hiç anlamadım
beren_naz Hayirli olsun :)
Canim hayirli olsun nasil gecti?Teşekkürlerroyem
Canım yapıyorum.üstünede bant yapıştırıyorum ıslanmasın diye. Bandaj ıslanınca yara daha açılıyorÇok geçmiş olsun canım
Çok sıkı bandaj yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?