- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Kızlar nasılsınız
Kaç gündür bakamıyorum dün market alışverişi yaptık 71 multinet +97 lira da nakit alışveriş yaptık. Bozukları kumbaralara atıyorum sürekli bakalım ne çıkacak yaza kadar.. şimdilik tahminimce 400 ü geçti..
benim bu ay kredi kartım 450 civarı gelecek ve bitiyor bu ay sıfırlıyorum borcu.. Eşimin de 110 dönem içi var o şekilde kesilir o da...ama Ödemeler var bu ay vergiler , veraset işlemleri vs bir sürü iş... Eşim 1 ay daha bekleyelim dedi.. ama 1 ay daha beklersem hem günlük faizi artacak , hem de annemden kalanları üstüme almıyorum diye cezasını ödemek zorunda kalacağız... 5 aylık 5000 tl kredi için başvurduk akşam , bugün eşimi aramışlar , bende gidip imza atıcam yarın , o da bir ara uğrarsa bankaya ... geçer hesaba... 300 tl fazladan ödeme yapacağız 5 ay için.. Aman olsun tüm işlemler bir anda bitecek... kredi kartına tek çekim yaptırıp sonradan faizle taksitlendirmektense yada birisinden istemektense böylesi daha mantıklı geldi bana... kredi kartından nakit avans tarzı çekseydik çok daha fazla faiz istiyorlardı...
Çarşamba akşamı annemin 52 sini okuyacağız Allah nasip ederse... perşembe günü falan öderim vergileri... ondan sonra Alllah nasip ederse kafam rahat olacak...
beren_naz Hakkınızda hayırlıs olsun inş Cnm... )
Z zynpzeynep çok geçmiş olsun ToprağımGeçende az kalsın bende aynı yerde kesiyordum parmağımı Sıyırdı şükür ki
tr_lelli geçmiş olsun oğluna canım... benim fıstığımda bu gün öksürdü bir kaç defa birazdan tülbent içinde kesik soğan koyacağım başına...
Sagol canımtr_lelli gecmis olsun cnm
Saol canim
Saol canımKızlar
Bugün kredi için bankaya imza verdim. Ordan çarşıya gittim..
Annemin 52 si için havlu aldım. 45 tl havlular tuttu.. 11 sigara .. Ekmek ve poğaça 3,5 ve yol parası 5.25...
Akşam da Kayınvalidem ve kayınpederimle birlikte yemeğe gittik 200 lira eşime verdim. 120 lira hesap ödemiş.. Yarın için de pilava koymak için 15 liraya tavuk aldık. Para üstü eşimin zulasına kaldı
tr_lelli çok geçmiş olsun canım
Saol canim.Bugün arabayı bakıma götürücem
Kayışlar falanda değişecek
2000 tl yi bulur diye düşünüyorum
Umarım geçmez
Lellim geçmiş olsun
Kızlar söylenecek herşeyi söylemiş
Çok halsiz hissedersen serum takıyorlar (bebeğe zararı yok)
Erbaşlar yapsın işleri
Sen dinlen
Sagol canım
Saol cnmtr_lelli iyi olduğuna sevindim canım..
ben de dün eve gittim.. yazdan hazırladığım karışık kızartma vardı dondurucuda onu çıkardım.. domates sosu da yaptım üstüne.. yanında yoğurt turşu yedik..çok şükür artık düzene giriyorum.. bu akşam ne yemek yapsam diye düşünmeye başladım:)) Allahım nelerle mutlu oluyormuş insan..
akşam yemekten sonra alışveriş merkezine gittik eşimle.. geçen hafta beğendiğim gebe pantolonu vardı (34 numara) o zaman büyük diye almadım.. ama illaki olacaktı bana.. dün akşam bulamadım aynısını ne de çok beğenmiştim. defactodaydı. bugün netten bakacağım umarım bulurum..
Geçmis olsun cnm,dikkat et kendine..Annen yanındayken bol bol dinlen,kötüyü de çağırma lütfennnBen bu annemin hakkini nasil öderim.
Iyiki yanimda.
Mutfagi topladi ogluma yemek getirdi.
Yalniz olmak ne zor olurdu.
Bana normalde de cok moral oluyor varligi
Güclu kadindir
Soguk kanlidir.
Dusunmeden hareket etmez.
Keske azicik cekseydim.
Az hasta oldum dunya basima yikildi sanki bin tane senaryo yazdim surada.
Iyiki var.
canım karnım henüz çıkmadı.. ama oturunca normal pantolonlarım rahatsız ediyor. dışardan bakanlar hamile olduğumu anlamıyor yani.. ama iş yerinde sürekli kot pantolon giyiyorum yaa bari rahat olsun istedim.. defactoda nette var zaten 70 tl 5 tl de kargo 75 tlye geliyor pantolon.. uygun mu ki acaba..Saol cnm
Karnin ciktimi?
Suan 2 beli lastikli esofmanim var onlarla idare ediyorum.
Esnekler rahatsiz etmiyorlar.
Ama 4.aydan sonra giyemem gibi.
Yazlik ince pant. Ve esofman bakmam lazim benimde.
Lcw beli lastikli tshrt buldum 2li (duz sade siyah ve beyaz) ikisi 30tl idi onlari alicam galiba.
Karnim cikmadigindan hangi bedeni alicami bilemiyorum suan.
Karnimin cikmasini bekliyorum almak icin.
Kilo almadim henuz.
Sagol canimGeçmis olsun cnm,dikkat et kendine..Annen yanındayken bol bol dinlen,kötüyü de çağırma lütfennn
Lcw pant. Genelde 59tl basliyor.canım karnım henüz çıkmadı.. ama oturunca normal pantolonlarım rahatsız ediyor. dışardan bakanlar hamile olduğumu anlamıyor yani.. ama iş yerinde sürekli kot pantolon giyiyorum yaa bari rahat olsun istedim.. defactoda nette var zaten 70 tl 5 tl de kargo 75 tlye geliyor pantolon.. uygun mu ki acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?