Eşimin ailesinden de var öyle bir kaç kişi canım gelsinlr ya da biz gidelim öküzün sülalesi oturuyor tepeme benimde...
Kızım pat pat düşüyor falan.. Ben artık onları göreceğim zaman okuyorum yada hemen yanlarından ayrıldığında okutuyorum kendimi.. Kızıma da yanlarında maşallah diyorum onlara da zorla dedirtiyorum...
Ama lellim çekemeyen çok gözü kalıyor ya ds ne bileyim içten mi fesatlanıyorlar nedir? Çok seveninde nazarı değermiş ay ne bileyim valla... Bir hadiste okumuştum nazardan insanların yarısı ölürmüş
"Nazar haktır. Beğenerek, imrenerek veya kıskanarak bakılan şeylere nazar değer. İnsana, hayvana ve hatta cansıza da nazar değer. Nazar hastalık yapar, hatta öldürür. Kadınlara ve çocuklara daha çok tesir eder."
Kızlar aklınızda olsun üzerinizde çörek otu taşıyın.. Rahmetli babam anlatırdı adam deveyi devirirmiş nazarla bir gün yük develerine uzaktan bakmış hepsi devrilmiş birisi devrilmemiş.. Ne taşıyor bu diye bakmışlar çörek otu varmış yükünde... Halamlar 41 çörek otunu okur birşeye sarar asarlar çocuklara...
Bi de sunu sevmiyorum.Ay umrumda bile değil canım buldumcuk desinler , ne derlerse desinler ben koymadım bile isteye koymam ds koyana da dünya laf edip kaldıt diyorum
Boşverdim herkesi 2 gün söylerler sonra döner giderler, sonuçta olan bana oluyor
Koy yarım gerisini merak etsinler patlasınlarr
Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Dün tapuya önbaşvuru yaptım. Mesaj atmalarını bekliyorum. Eşimin halası ev aldı onunla bugün doğalgaz, su vs için koşturucam, mesaj gelirse de tapuya gidicem. Bir hafta oldu gündüzleri evde yokum valla ev aldı başını gidiyor.. Hafta sonu da düğün var, pazartesi dip köşe girerim artık
minikkoala çok geçmiş olsun kuzuna canım. Bende yüzünü göstermeden koyarım arada sırada yılda 1-2 fotoğraf... Hep sırtından.. Millet laf söylüyor ama umrumda değil valla.. Senin kadar büyük bir şey olmadı ama bende nazara inanırım... Eşimde ben kızıyorum diye yüzü gözüken fotoğraflara emoji koyup paylaşıyor... tr_lelli canım dediğin gibi hiç koymasa daha iyi ama adam ille koycam dediğinde buna da şükür diyorum artık emojili bari
Ama ben nazardan çok istismardan çekiniyorum açıkçası... Çünkü çocuklara yapılan istismarların %80 i çocuğun ya da ebeveynin tanıdığı kişilerce yapılıyor... Varsın benim evladımın yüzünün gözüktüğü fotoğraf olmayı versin ! Evvelden ezelden tanıdık, uzak akraba ve ya uzun zamandır görüşmedim okul arkadaşlarımın olduğu sanal bir yerde.. Bilmem kaç yorum ve beğeni almayı versin... Ne gerek var??? çocuğumun daha hiç bir şeyden haberi yokken, en masum hallerini neden teşhir edeyim ki??
Ara sıra soranlara sırtından resim atıp paylaşıyorum çok bileGörmek isteyen buyursun gelsin, kapımız açık diyorum
Resmini koymuyosun buldumcuk diyorlar
Koyuyorsun nazardan korkuyorsun.
Yarim koysan onada bisi derler.
Ama şu ayak parmağına yüzük takip cekmek.
Ya daminikkoala gibi elinde cicek.
Ya da konseptli resimler hoşuma gidiyor.
Yarim resimle herkesi boğabilirim ben sanirim.
O potansiyel var bende.
Hikâye falan yaparim.
Eşimin ailesinden de var öyle bir kaç kişi canım gelsinlr ya da biz gidelim öküzün sülalesi oturuyor tepeme benimde...
Kızım pat pat düşüyor falan.. Ben artık onları göreceğim zaman okuyorum yada hemen yanlarından ayrıldığında okutuyorum kendimi.. Kızıma da yanlarında maşallah diyorum onlara da zorla dedirtiyorum...
Ama lellim çekemeyen çok gözü kalıyor ya ds ne bileyim içten mi fesatlanıyorlar nedir? Çok seveninde nazarı değermiş ay ne bileyim valla... Bir hadiste okumuştum nazardan insanların yarısı ölürmüş
"Nazar haktır. Beğenerek, imrenerek veya kıskanarak bakılan şeylere nazar değer. İnsana, hayvana ve hatta cansıza da nazar değer. Nazar hastalık yapar, hatta öldürür. Kadınlara ve çocuklara daha çok tesir eder."
Kızlar aklınızda olsun üzerinizde çörek otu taşıyın.. Rahmetli babam anlatırdı adam deveyi devirirmiş nazarla bir gün yük develerine uzaktan bakmış hepsi devrilmiş birisi devrilmemiş.. Ne taşıyor bu diye bakmışlar çörek otu varmış yükünde... Halamlar 41 çörek otunu okur birşeye sarar asarlar çocuklara...
Ayy dur ben atim sanaBi de sunu sevmiyorum.
Böyle resmini koymayan bi arkadaşım var.
Telf falan konuşuyoruz ayy teyzesi sana resmini yollim whatsapdan kimselere yollamıyoruz ama sevdigimiz insanlara yolluyoruz diyor..
Hayır da ben resmini yolla diye bi talepde bulunmuyorum.
Konuşurken ay büyümüştür de aa okadar oldumu kocaman olmus falan diye konusuyoruz.
Yollama yani.
Yolluyosanda niye açıklama yapiyosun dimi.
Birde 3. Cocugu
Hani ilk olur geç bulmuş olur yine anlicam.
Bu bebek işleri tuhaf :)
Hayırlı sağlıklı evlat olsn da cnm kz erkek aynıKizlar bu seferde erkek gibi dedi.
Esim kiz dedi okadar okadar isteyince demek dedim.
Ama kesin sonucu bir dahaki ay söyleyelim dedi.
Eşinde gelir ozaman dedi..
Ben 10 tanede doğursam erkek olur hep oyle düşünüyordum.
Kiza bi heveslendik ama.
Annemin dediği çıkacak sanirim.
Bir erbaş daha.
Amin cnm cok kiza alistirmistik kendimizi bi tuhaf olduk.Hayırlı sağlıklı evlat olsn da cnm kz erkek aynı
Gelinler sanslı olur kız:)Amin amin sağlıklı olsn da .Yaptır bacım.Aklında kalmasın.Amin cnm cok kiza alistirmistik kendimizi bi tuhaf olduk.
Esim bi kaldi telefonda.
Allahdan hayirlisi.
Ense kalınlığı 1.6mm cıktı gayet normal dedi dr.
Ikili test yaptiricam ama yinede ben biraz evhamliyim o konularda.
Orası kesinGelinler sanslı olur kız:)Amin amin sağlıklı olsn da .Yaptır bacım.Aklında kalmasın.
Canım cinsiyet için henüz erken değil mi? Benim doktorum 16. hafta dolunca söyledi. Öncesinde ne söylesek yanlış olur dedi. 16. haftada da %90 kız dedi. 21. haftada ayrıntılı ultrasonda kesinleşti.Orası kesin
Ama ne bilim annemle ben gibi oluruz bana arkadas olur diye içimden geçirmiştim.
Tabiki Allah bize neyi nasip etmişse o
Bilmiyorum ki bu kadin hep tahmin ediyor kafasına gore.Canım cinsiyet için henüz erken değil mi? Benim doktorum 16. hafta dolunca söyledi. Öncesinde ne söylesek yanlış olur dedi. 16. haftada da %90 kız dedi. 21. haftada ayrıntılı ultrasonda kesinleşti.
Aynen öyle.Selam kızlar ne zamandır yazamadım 21 aylık kızıma mamayı bıraktırdım sonunda onunla uğraştım
Son zamanlarda sadece devam sütü içer olmuştu düzene girdi çok şükür sadece gece bir biberon veriyorum
Ne zormuş çocuk büyütmek 2.çocuk fikrine baya uzaklaştırdı beni bu süreç
tr_lelli hayırlı olsun canım kız erkek Allah hayırlısını versin inş ama insan ister istemez bir kızı varsa 2ciyi erkek yada oğlu varsa kız istiyo iki duyguyuda tatmak için hayırlısı inş istediğiniz gibi olur herşey
Yazamasamda okuyorum sürekli takipteyim
Banada kim duysa kizin olacak dedi.tr_lelli canım sağlıklı olsun inşallah.. oğluşuna arkadaş olur hem.. ben de haftaya cuma gideceğim kontrole bakalım benimki ne :) ilk bebişim kız erkek hiç farketmiyor ama çevremdeki herkes tahminlerinde erkek diyorlar.. bilemiyorum.. öğrenir öğrenmez hazırlıklara başlarım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?