Orada kiralar nasil?Altın alıcaktım geçen cuma inmişti biraz eşime uydum almadım yükselmiş şimdi nolucak böyle herşey yükselmiş sinir oluyorum artık
Bide kızlar Uşaktan daire aldık 1+1 kiraya vermek için hem yatırım olsun paramız vardı biraz durmasın öyle diye yeni binadan kredi çektik biraZda babam yardım etti sağolsun
Eşyalı kiraya verelim diyoruz eşya derdi var birde yazın tatile gidelim diyoruz
Herşey üst üste geldi bu aralar sıkışıcaz gibi bakalım napalım sıkışmadan bişey sahibi olunmuyor
Amin sagolasin.tr_lelli dün rüyamda pembiş pembiş oyuncaklar görmüştüm.Evli değilim çevremde hamile falan da olmadığından hemen aklıma siz geldiniz.
Bende 16.haftada daha net belli olur diye biliyorum.
Tabi önce sağlıkla dünyaya gelsin.
arkadasıma dr hep erkek dedi 5.5 ayı nerdeyse gecmıs o zaman kızınız olcak dedıler kızı olduAmin sagolasin.
Açıkçası kiza cok odaklanmistik.
Cunku kim duysa kiz diyordu.
Bende pembe kıyafetli kiz bebek gordum ruyamda.
Bazende cok isteyince olmuyor galiba.
Bence konuya ilişkin şu an kendini şartlama. Kesinleşmesi ayrıntılı ultrasonda zaten. Yalnız hazır havalar ısınmışken öğlen güneşin dik geldiği saatte kolların ve bacakların dize kadar açık kalacak şekilde 10-15 dk güneşlenmeye başlamanı tavsiye ederim. Değerin düşük, takviye de başlamadın. Doğal yoldan depolarını doldurmaya çalış. Senin için de bebek için de öenmli.Bilmiyorum ki bu kadin hep tahmin ediyor kafasına gore.
Ilk gittiğimde kiz gibi dedi
Şimdi erkek gibi dedi.
Insan tuhaf hissediyor
Biz kendimizde kiz istiyoruz diye kaptirmistik baya.
Bir dahaki ay netlesir dedi sonrada.
Ama sanirim erkek ya
Kiz kiz diye çok heveslenmemeliymişiz anlamış oldum.
Gayet iyiymis kira getirisitr_lelli eşyalı 750 800 e veriyolar 1+1 leri biz uyguna getirdik biraz 90 bine aldık 2 3 bina yukarısında sormuştuk 130 bin demişlerdi ondan aldık aslende kütahya simavlıyız simava 40 dk uzaklıkta uşak o yüzden oradan aldık baya bi gelişmiş uşak çok beğendik
Bugün takviye verdi.Bence konuya ilişkin şu an kendini şartlama. Kesinleşmesi ayrıntılı ultrasonda zaten. Yalnız hazır havalar ısınmışken öğlen güneşin dik geldiği saatte kolların ve bacakların dize kadar açık kalacak şekilde 10-15 dk güneşlenmeye başlamanı tavsiye ederim. Değerin düşük, takviye de başlamadın. Doğal yoldan depolarını doldurmaya çalış. Senin için de bebek için de öenmli.
Amin canim.arkadasıma dr hep erkek dedi 5.5 ayı nerdeyse gecmıs o zaman kızınız olcak dedıler kızı oldu
Rabbim hayırlısıyla sag salim nasıp etsin canım ben henuz hamıle degılım mesela ama bende kız cocuguna acayıp takıntılıyımAllaha güç gitmesin hayırlısıyla olsunda kız erkek farktmez
Ben sormadan yorum yapıyor doktorTrlelli, cinsiyet söylemek icin cok erken sanki!
Burda 20. haftadan önce söylemiyorlar, sebebi ise cinsiyetin 20 . Hafta itibariyle kesinlestigi ondan önce gelisme süreci oldugu icin mümkün degil birsey demiyorlar. En azindan benim doktorun aciklamasi bu. Cok Kiz odakli oldugun icin hayal kirikligi olmus ama dert etme. Saglikli olsun da cinsiyeti önemli degil.
Bu arada dün 4 Lira bu günde 3,5 Lira bozukluk attim kumbarama :)
Ay allah korusuntr_lelli çok zor bi durum gerçekten benim amcamın kızı geçen ağustosta 8 aylıkken karnında ölmüş ölü doğum yaptırdılar 1 gün daha geç gitse onuda zehirleyecekmişti çok zor
Golden age 2 sene once gittik.tr_lelli söylemen iyi olmuş canım Allahım hayırlısını nasip etsin inş
Kızlar birde birşey sormak istiyorum size biz bu sene bodrum tatile gitmek istiyoruz bikaç otel bakdık ama iyi yorumda var kötü yorumda bir tanesi golden age diğeri sundance resort bakdıklarımız
Ama emin olamadık okadar para verip kötü bir tatil geçirmek istemiyoruz sizin gidipte memnun kaldıgınız yada duydugunuz otel var mı bodrumda acaba?
Kizlar bu seferde erkek gibi dedi.
Esim kiz dedi okadar okadar isteyince demek dedim.
Ama kesin sonucu bir dahaki ay söyleyelim dedi.
Eşinde gelir ozaman dedi..
Ben 10 tanede doğursam erkek olur hep oyle düşünüyordum.
Kiza bi heveslendik ama.
Annemin dediği çıkacak sanirim.
Bir erbaş daha.
Canım hayırlısı olsun ama cinsiyet için çok erken bana 16. Ayda bile yanlış söylediler 20. Ayda kesinleşti.Orası kesin
Ama ne bilim annemle ben gibi oluruz bana arkadas olur diye içimden geçirmiştim.
Tabiki Allah bize neyi nasip etmişse o
Annemde oyle diyorCanım hayırlısı olsun ama cinsiyet için çok erken bana 16. Ayda bile yanlış söylediler 20. Ayda kesinleşti.
16. Ayda dr çok uzun bacaklı kız geliyor defi herkes sevindi. Ultrason kağıdı elimde erkek bu böyle kız olmaz dedim herkes prenses diye sevdi karnımı ben oğlum benim yakışıklım dedim olur mu öyle şey diyorlardo dr kaç kez kız dedi. Annem pembe pembe kıyafetler aldı. Alma erkek dedim durdum. 20. Hafta mı 21. Haftamı neydi dr erkek bu bebek dedi. Herkes şok ben mutlu. Hep oğlum olmasını istemiştim. Hissetmiştim.kız da olsa üzülmezdim ama arkadaş oluruz diye düşünme. Gelinlerlede arkadaş olan kv ler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?