Küçük Düşün Büyük Olsun!

Orada kiralar nasil?

Hayırlı olsun alınmış bulunmustur

tr_lelli dün rüyamda pembiş pembiş oyuncaklar görmüştüm.Evli değilim çevremde hamile falan da olmadığından hemen aklıma siz geldiniz.
Bende 16.haftada daha net belli olur diye biliyorum.
Tabi önce sağlıkla dünyaya gelsin.

Amin sagolasin.
Açıkçası kiza cok odaklanmistik.

Cunku kim duysa kiz diyordu.
Bende pembe kıyafetli kiz bebek gordum ruyamda.
Bazende cok isteyince olmuyor galiba.

Amin sagolasin.
Açıkçası kiza cok odaklanmistik.

Cunku kim duysa kiz diyordu.
Bende pembe kıyafetli kiz bebek gordum ruyamda.
Bazende cok isteyince olmuyor galiba.
arkadasıma dr hep erkek dedi 5.5 ayı nerdeyse gecmıs o zaman kızınız olcak dedıler kızı oldu
Rabbim hayırlısıyla sag salim nasıp etsin canım ben henuz hamıle degılım mesela ama bende kız cocuguna acayıp takıntılıyım Allaha güç gitmesin hayırlısıyla olsunda kız erkek farktmez

tr_lelli eşyalı 750 800 e veriyolar 1+1 leri biz uyguna getirdik biraz 90 bine aldık 2 3 bina yukarısında sormuştuk 130 bin demişlerdi ondan aldık aslende kütahya simavlıyız simava 40 dk uzaklıkta uşak o yüzden oradan aldık baya bi gelişmiş uşak çok beğendik

Bence konuya ilişkin şu an kendini şartlama. Kesinleşmesi ayrıntılı ultrasonda zaten. Yalnız hazır havalar ısınmışken öğlen güneşin dik geldiği saatte kolların ve bacakların dize kadar açık kalacak şekilde 10-15 dk güneşlenmeye başlamanı tavsiye ederim. Değerin düşük, takviye de başlamadın. Doğal yoldan depolarını doldurmaya çalış. Senin için de bebek için de öenmli.

Gayet iyiymis kira getirisi

Bugün takviye verdi.
Almadim henüz yarin alirim.
Evet güneşe çıkmam gerek.
Kafam bulandı resmen.

Amin canim.
Ne bilim ya cok sartlandirmisim kendimi bugün fark ettim.

Trlelli, cinsiyet söylemek icin cok erken sanki!

Burda 20. haftadan önce söylemiyorlar, sebebi ise cinsiyetin 20 . Hafta itibariyle kesinlestigi ondan önce gelisme süreci oldugu icin mümkün degil birsey demiyorlar. En azindan benim doktorun aciklamasi bu. Cok Kiz odakli oldugun icin hayal kirikligi olmus ama dert etme. Saglikli olsun da cinsiyeti önemli degil.

Bu arada dün 4 Lira bu günde 3,5 Lira bozukluk attim kumbarama :)

Ben sormadan yorum yapıyor doktor
Oğlumda 4.ayimda söylemişti doktor.
Onun öncesi hic yorum yapmamisti
Evet öncelikle esim sonra ben kiz olacak diye kesin gozuyle bakiyorduk sanki.
Nasıl eminsem sanirim bilenlerin hep sizin kızınız olacak demesine kaptirdik.
Kim duysa oyle dedi cunku.

Ben artık umut etmicem cunku sonra zor oluyor

Ben harcamalari yazmadim.
Uff yine cok acildik
bu hastane masrafları umdugumuzdan fazla cıktı.
80tl muayine
110tl ense ölçümü icin radyolojiye(bunu ayrıca mi yapıyorlar ben anlayamadım hep mi boyleydi)
130tl 2li test icin kan.

Ayy ne pahali.
Ben doğurana kadar esimin ocağına incir ağacı dikilecek.

Oğlumda maddi durumumuz pek iyi degildi.
Ayrıcada sigortanız yoktu.
Hiç böyle bi sürü paralar harcadığını hatirlamiyorum.

Ayrıcada tüm testlerimide yaptirmistim oglumda da.

Şimdimi pahalandı acaba.

Ay kızlar kanim döndu resmen.

Az önce esim şoförlerden birini aradı is icin işe yollicakti yani eşi 7 aylik dogum yapmis bebegi ölmus.
Hastanedeymiş.

Eşimle birbirimize baktik sadece resmen gözlerimiz konuştu.
Konuşamadik.

Tamda kiz erkek muhabbetinin üzerine
Resmen Rabbimin susunda sükredin demesi gibi oldu.

tr_lelli çok zor bi durum gerçekten benim amcamın kızı geçen ağustosta 8 aylıkken karnında ölmüş ölü doğum yaptırdılar 1 gün daha geç gitse onuda zehirleyecekmişti çok zor
Ay allah korusun
Bizde simdi telf öğrenince tamda cinsiyet hastaneden konuşuyorduk naptın ne ettin diye
Eşimle kalakaldik.

Eşim benden daha rahat karsiladi.
Oysa benden daha cok kiz isteyen oydu.

Hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin bize sağlıklı olsun dedi.

Oğlumda bilmiyordu onada soyledim artik.

tr_lelli söylemen iyi olmuş canım Allahım hayırlısını nasip etsin inş

Kızlar birde birşey sormak istiyorum size biz bu sene bodrum tatile gitmek istiyoruz bikaç otel bakdık ama iyi yorumda var kötü yorumda bir tanesi golden age diğeri sundance resort bakdıklarımız
Ama emin olamadık okadar para verip kötü bir tatil geçirmek istemiyoruz sizin gidipte memnun kaldıgınız yada duydugunuz otel var mı bodrumda acaba?

Golden age 2 sene once gittik.
Ben cok sevdim.
Yemekleri gayet guzeldi.
Odamız hergun temizlendi.
Dj , animasyon cok iyiydi cok keyif aldik.
Garsonlar aşırı kibardı cok ilgilendiler.
Havuz her gun temizleniyordu.
Alanı büyük
2 havuz 1 aquasi var yetiyor.
Ben tavsiye ederim.

Orası kesin
Ama ne bilim annemle ben gibi oluruz bana arkadas olur diye içimden geçirmiştim.
Tabiki Allah bize neyi nasip etmişse o
Canım hayırlısı olsun ama cinsiyet için çok erken bana 16. Ayda bile yanlış söylediler 20. Ayda kesinleşti.
16. Ayda dr çok uzun bacaklı kız geliyor defi herkes sevindi. Ultrason kağıdı elimde erkek bu böyle kız olmaz dedim herkes prenses diye sevdi karnımı ben oğlum benim yakışıklım dedim olur mu öyle şey diyorlardo dr kaç kez kız dedi. Annem pembe pembe kıyafetler aldı. Alma erkek dedim durdum. 20. Hafta mı 21. Haftamı neydi dr erkek bu bebek dedi. Herkes şok ben mutlu. Hep oğlum olmasını istemiştim. Hissetmiştim.kız da olsa üzülmezdim ama arkadaş oluruz diye düşünme. Gelinlerlede arkadaş olan kv ler var

Annemde oyle diyor
Her anne kiz senle ben gibimi bak etrafına diyor.
gercekden annemle ben gibi bukadar arkadaş gibi olan ne arkadasim var ne mah. Kimse
Biz annemle cok farkliyiz

Annem hep erkek hissetmişti oyle oldu sanirim.
Annem erkek çocuğunun daha rahat olduğunu söyler hep
Hani kızda aklın kalıyor diyor.

Çok iyi anlaşırız ayrımcı biri degildir.
Belki benim yaşadıklarımdan cok üzüldü zamanında ondan belki kiz anne kaderi yaşar derler ya belki oyle dusunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…