Esime zaten diyorum ki oglum olsun tabi bak senin kiz kardeşlerin annene bakiyomu yine oğulları bakiyoAllah hayırlısını versin lelli.
Aynısını düşünüyorum annenle. Erkek çocuklarını hep çok sevmişimdir. Asıl anneye arkadaş erkekler. Nasıl bağlılar evlenince de bu düzeni korumak senin elinde cadılık yapıp uzaklaştırabilirsinde derdine derman olup yakınlaştırabilirsinde.
Benimde annem arkadaşım gibi ama %80 etrafıma bakıyorum annesiyle geçimsiz anlaşsmıyor.ama çoğu arkadaşım kayınvaldesiyle arkadaş gibi.
Yani kızda erkekte hayırlıdı olsun erkek olur hiç üzmez kız olur 15 inde kocaya kaçar ailedini üzer. Ya da tam tersi olur neyse hayırlısı onu iste.
Kız çocuk belki ilerde destek diye düşünülüyor ama neler yaşanıyor neler Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin evlatlarımıza ne onlar üzülsün ne biz
Evet ayri ücret alindi.Ense kalınlığına ayrı üctetmi alıyorlar.
Ben muayene içinde tüm herşeyimi yapyırıyordum
Detaylı ultrason dahildi her gittiğimde bakılıyordu
Banada sordutr_lelli , Allah o aileye sabir versin. Cok ama cok zor bi durum. Düsüncesi bile beni üzmeye yetiyor
Allahim hic bir anne babayi evladiyla sinamasin.
Bizim sigortamiz var ama yapilmasi gereken cogu testi Ben de cebimden ödemem gerekiyor, sigorta karsilamadigi icin. Iyi olan Doktor soruyor yapmak isteyip istemedigini, mecbur degilsin yaptirmaya. Kizimda bir kac testi gerekli görmedim ama simdi yaptirmaya karar verdim. Saglik olsun, testler temiz ciksin, ödedigim para da degilim.
O zaten çekemiyor bellide ediyor.
Yazin zoraki ben görümcelerle bir araya gelmiştim ya dışarıda (biz her aksam yürüyüşe gidiyorduk onlarda esimi çağırmışlar gelin diye o da biz yürüyoruz akşamları gelemem demis onlarda biz oraya gelelim ozaman demişler caybahcesinde oturmuştuk 1 saat) o aksam bunlar resim attı hemen.
O eltimde görmüş bunlara surat yapmis bizi niye çagirmadinz diye.
Hayır zaten onlar bir araya geliyor.
kıskançlığı ben varım ya o niye yok.
Sanki de cok iyi anlasiyoruzda.
Konuşmuyorum ki.
Ben zaten zoraki gelmişim bir araya emrivaki yaptilar.
Bi de o niye yokmuş sırf ben varım o niye yok.
Esim görümcelere o gelirse lelli gelmez demis.
O fesatlikla iyi ölmüyor yaşıyor valla.
Ben onlarla bir araya gelmemek icin bin takla atiyorum resmen.
O corek otunu ben okudum 41 tane.
Kapının üzerine astim.
Allah kem gözlerden korusun hepimizi.
Bi de sunu sevmiyorum.
Böyle resmini koymayan bi arkadaşım var.
Telf falan konuşuyoruz ayy teyzesi sana resmini yollim whatsapdan kimselere yollamıyoruz ama sevdigimiz insanlara yolluyoruz diyor..
Hayır da ben resmini yolla diye bi talepde bulunmuyorum.
Konuşurken ay büyümüştür de aa okadar oldumu kocaman olmus falan diye konusuyoruz.
Yollama yani.
Yolluyosanda niye açıklama yapiyosun dimi.
Birde 3. Cocugu
Hani ilk olur geç bulmuş olur yine anlicam.
Bu bebek işleri tuhaf :)
İnşallah canım rabbim evlatlarımızı korusunnHer bir kelimene tek tek katılıyorum canım ben de :)
Çok teşekkür ederiz bu kadarla kalsın inşAllah artık daha da dikkatli olacağım.
Gerçekten de görmek isteyen buyursun gelsin :)
Çörek otu her derde deva demiş efendimiz (sav), ben de 41 çörek otunu yapacağım mutlaka.
Kizlar bu seferde erkek gibi dedi.
Esim kiz dedi okadar okadar isteyince demek dedim.
Ama kesin sonucu bir dahaki ay söyleyelim dedi.
Eşinde gelir ozaman dedi..
Ben 10 tanede doğursam erkek olur hep oyle düşünüyordum.
Kiza bi heveslendik ama.
Annemin dediği çıkacak sanirim.
Bir erbaş daha.
Bence hiç canınızı sıkmayın bebek de etkilenmesin.Sağlığınız yerinde ya kart bir şekilde ödenir.Allah yardım eder.Günaydın maddi anlamda baya sıkılıcaz bu ay.
Benim ek kartin limiti dolmus.
4bine yaklasmis kart.
Canım sıkıldı biraz.
Ben bukadar pahali olabileceğini dusunmuyordum testlerin.
Eve sadece gıda alışverişi yaptim bu ay.
Ne kıyafet ne deterjan ne mutfak eşyası hic bisi almadim.
Sadece testler, gıda, arabanin muayine zırt pırtı, dolap icin cektigimiz mebla, faturalar, arabanin kredisi derken hersey yine ust uste geldi.
Rabbim yardımcınız olsun.
Hep birikimci olunca bir anda bukadar açılmak tuhaf geldi.Bence hiç canınızı sıkmayın bebek de etkilenmesin.Sağlığınız yerinde ya kart bir şekilde ödenir.Allah yardım eder.
Manisaya hic gitmedim ama içinden geçtim hoş bir yer gibiydi.Günaydın herkese
Bizde kızımla geç kalktık biraz bgun
Eşim okulda kursta erken çıkıcakmış bugun kvlerin yanına simava gidicez
Manisa demircideyiz şuan simavla arası yarım saat bu yüzden buraya bu sene tayin istedik zaten
Haftasonu gidiyoruz bizede değişiklik oluyor burda kimsemiz yok çok küçük bir yer
Önceden simava küçük derdim ama simav buranın yanında baya bi iyi kalır
İnş 2 sene sonra kurtuluruz burdan
İnşAllahHep birikimci olunca bir anda bukadar açılmak tuhaf geldi.
Kenara hic bisi koyamiyorum.
Umarım düzene girer
Manisa güzel ama ilçesindeyiz biz küçük bir yer bizim simavda öyle şalvarlarımız meşhur renkli renkli benimde var bir sürü köyde giyiyoruz :)Manisaya hic gitmedim ama içinden geçtim hoş bir yer gibiydi.
Ama gezmeyince bilinmiyor
Özellikle yöresel şalvar tarzı giyen teyzeler cok tatlisdi.
Çok güzel yaManisa güzel ama ilçesindeyiz biz küçük bir yer bizim simavda öyle şalvarlarımız meşhur renkli renkli benimde var bir sürü köyde giyiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?