Saglik olsun diyoruz bizde canim napalim.Selam kızlar lelli ay sıkma canımı. Bebiş gelio olsun o kadar masraf.
Bizde açıldık biraz atamıyoruz kenara aylık 200 atıyorum birde kenarda ne birikirse zaten artık 2 gram alamıyorum altın uçtuuu gitti ne olcak böyle bakalım.
Bende gıda alıyorum şuan sadeve zaten pek de ihtiyaç yok
5 kilo yağ 5 kilo şeker kuruyemiş aldım kasaba gittim 111 tl tuttu.
Kıymanın kilosu olmuş 45 tl felaket tellallığı oluyor ama durum içler acısı.
Kurban bu yılda kesemicwz kredimiz bitince keseriz inş eşimle konuştuk keser dağıtırıx diye çok hevesleniyoruz.
Bu hafta balık kıyma ve evde bezelye dolma biber var onları yapatım diyorum.
Çok salça kullanıyotum sanırım 2 haftada 1 kutu gidiyor. Bu sene Rabbim izin verirse lutenitsa ve salça yapıp köz bibere ağırlık vercem. Tarhanamda bitti eşim sevmiyor fazla oğlumla ben çok içiyoruz.
Hayırlısı olsun canimİyi akşamlar.Bugün nişan kıyafetimi aldık bedenime uygun yenisini getirecekler Çarşamba günü gidip üstümden boyundan tadilat falan bakacağız.1000 tl verdik.Nişanda hediyelik dağıtmaya nişan süsü , nişanda ellerinde tutsunlar diye yazılardan da aldık sepet, Çiçek mendil falan 310 tuttu.80 de yemek yedik.27 de dondurma gidiyor paralar.Bir de çanta alacağım nişan için.Ayakkabım çok gerek yok dedim.Bana kalsa nişana gerek yoktu da karşı taraf istedi yapacak bişey yok eğleniriz napalım :) Ben de bu ay baya açıldım hayırlısı ile evlenelim de ödenir borçlar
rizeliydınız sanırım dımı lelli karadenız sevılmezmi kurban olim karadenızeeeÇok güzel ya
Ben ist yaşadığım icin mi yoksa kalabaligi sevmedigimdenmi ne kucuk ilçeleri , koyleri cok seviyorum.
Çok sevimli geliyorlar bana.
Mesela annemin köyüne nezaman gitsem ağlayarak donuyorum doyamiyorum.
Bu sene hamilelik vs gidemicem yol uzun agirlasicam zor olur diye gidemem.
Ama cok üzülüyorum
Orası bana huzur veriyor.
Hayırlısı olsun canim
Gönlünce olsun.
Bugun gitti paralar, bir gomlek- uzun kollu penye - canta aldim 268 tl den 138 Tl ye dusuruyordum 2 kampanyam bir araya geldi. En son 1,5 yil once canta aldim ariyordum cok hosuma gitti
Birde Lcw dan gomlek aldim 29,95 oda yazin cok isime yarayacak, yumusacik
Kayinvalideme bluz aldimk oda 180 Tl, insallah begenir.
Kiyafetlerime bakmak istiyorum ne varjic hatirlamiyorum..
Kot gomlek istiyorum yaa cok istiyorumaliyim dimi kot gomlegimde olsun benim
Eşim trabzonlu canim.rizeliydınız sanırım dımı lelli karadenız sevılmezmi kurban olim karadenızeee
Bana fikir verirmisiniz?
Kemeriyle oynana bilir daha kalın daha ince ya da kurdela vs.
Kemersiz guzel durmuyor ama.
Bunu giysem mi?
Yoksa yeni bir elbise mi baksam uygun bulunca hosumada gitti aldim.
Eki Görüntüle 2134247
Bana fikir verirmisiniz?
Kemeriyle oynana bilir daha kalın daha ince ya da kurdela vs.
Kemersiz guzel durmuyor ama.
Bunu giysem mi?
Yoksa yeni bir elbise mi baksam uygun bulunca hosumada gitti aldim.
Eki Görüntüle 2134247
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın arabanızı.Sevgili hanımlar, yaklasık 3 aydır calısıyorum. 1 sene kredi cekip bir araba aldım dun. Senelik birikimim bu oldu diyebilirim. Pesinat icin para biriktirmemde cok yardımcı oldu bu topik. Sagolun.
Dun ve bugun ders aldım aracımda. Otomatik oldugu icin rahat kullanıyorum. Ama ne zaman ise kendim gidip gelirim bilmiyorum
Güle güle kullan canım.Al kot gömlekte al içinde kalmasın bu arada eşinizle naptınız son durumlar iyidir inşallah
Hem sana yazayim hem genel aciklama olsun
Ben mental olarak zihin olarak cok yorgun gucsuz ve sabirsizim
O tartismadan sonra ilk geldiginde tvmiz bozuktu daha dogrusu anten bozulmus mecbur bekledik
Iki gun bol bol konustuk
Daha iyi anlamis oldum, evet hala belirsizlik icindeyiz gelicek evet istekli ama netlestiremiyoruz bende bu noktada uzuluyorum gucsuzlesiyorum.
Esim farklidir anlatamam hakkini odeyemem yaptigi herseyin hakkini verir ilgili ve merhametli guvenilir tek eksigi kolay adim atamaz ve karar alirken cok dusunur.
Is arkadaslari ile de artik daha net, tepki verdi, konustu, ztn benim yasadigim sehre gelecek
Sıkıntıdan bacagindaki nokta kadar sedef kocaman oldu saclari oluk oluk dokuluyor.
Ne olursa olsun hakkina giremem onu harcayamam mecburum direnmeye sabretmeye hayal kurmaya ve dua etmeye.
Aslinda eksiklerimi biliyorum, cok ihmal ettigim seyler var. Rabbim burdayim iste diyor isteyen yok.
Bu arada sanada tavsiyem keyfini cikar her anini dolu dolu yasa zaman gecip gidiyor.. her sorun ilk anda cozulmeyebilir sakin olmaya calis. Mutluluklar dilerim canim insallah cok guzel olacak hersey
Evet cnm benim.Bu sen misin canım maşallah :) Giyilir güzel duruyor
Çok teşekkürler kararsiz kaldimtr_lelli bende beğendim çok hoş durmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?