Küçük Düşün Büyük Olsun!

Saglik olsun diyoruz bizde canim napalim.
Eşim benim kadar takilmiyor aslinda.
Ama 1000tl harcadık şimdiye kadar.
Doğana kadar doğumla beraber 6-7bini bulacak.
Sağlık olsun napalim.
Bu sene tatil paraları beybiye.

İyi akşamlar.Bugün nişan kıyafetimi aldık bedenime uygun yenisini getirecekler Çarşamba günü gidip üstümden boyundan tadilat falan bakacağız.1000 tl verdik.Nişanda hediyelik dağıtmaya nişan süsü , nişanda ellerinde tutsunlar diye yazılardan da aldık sepet, Çiçek mendil falan 310 tuttu.80 de yemek yedik.27 de dondurma gidiyor paralar.Bir de çanta alacağım nişan için.Ayakkabım çok gerek yok dedim.Bana kalsa nişana gerek yoktu da karşı taraf istedi yapacak bişey yok eğleniriz napalım :) Ben de bu ay baya açıldım hayırlısı ile evlenelim de ödenir borçlar

Kanı verdim geldim bugün
Eşim götürüp getirdi sağolsun
Ilaclarimi aldim 90tl yakın tuttu.
Vitamini devlet Karsilamiyomus.
Neyi karşılıyor ki zaten.
Ucuz olanları karşılıyor onu bende alirim.

Yemeği annemde hallettik bugün ızgara yaptilar.
Evde yemek yoktu iyi oldu.
Kardesimde tatli falan almis bize.

Yarın araba bakmaya gidecekler esimle 35bine buldu esim yakinlarda bi tane yaris
Hayırlısı olsun bakalim.

Hayırlısı olsun canim
Gönlünce olsun.

rizeliydınız sanırım dımı lelli karadenız sevılmezmi kurban olim karadenızeee

Bugun gitti paralar, bir gomlek- uzun kollu penye - canta aldim 268 tl den 138 Tl ye dusuruyordum 2 kampanyam bir araya geldi. En son 1,5 yil once canta aldim ariyordum cok hosuma gitti
Birde Lcw dan gomlek aldim 29,95 oda yazin cok isime yarayacak, yumusacik
Kayinvalideme bluz aldimk oda 180 Tl, insallah begenir.
Kiyafetlerime bakmak istiyorum ne varjic hatirlamiyorum..
Kot gomlek istiyorum yaa cok istiyorum aliyim dimi kot gomlegimde olsun benim

Güle güle kullan canım.Al kot gömlekte al içinde kalmasın bu arada eşinizle naptınız son durumlar iyidir inşallah

Ay bende 1 elbise aldim rahat kesim likralı 30tl.
Acaba kınada giyilir mi muallâktayım

Bana fikir verirmisiniz?

Kemeriyle oynana bilir daha kalın daha ince ya da kurdela vs.

Kemersiz guzel durmuyor ama.

Bunu giysem mi?
Yoksa yeni bir elbise mi baksam uygun bulunca hosumada gitti aldim.

Yenide alsam yine midi boy alicam.
Aklımdaki etekleri ve kollari dalgalı daha ispanyol modeller vardi tek renk ama gezmem gerek.
Bulamadim.

Bana fikir verirmisiniz?

Bunu giysem mi?

Eki Görüntüle 2134247
Bana fikir verirmisiniz?

Bunu giysem mi?

Eki Görüntüle 2134247

Bu sen misin canım maşallah :) Giyilir güzel duruyor

Sevgili hanımlar, yaklasık 3 aydır calısıyorum. 1 sene kredi cekip bir araba aldım dun. Senelik birikimim bu oldu diyebilirim. Pesinat icin para biriktirmemde cok yardımcı oldu bu topik. Sagolun.
Dun ve bugun ders aldım aracımda. Otomatik oldugu icin rahat kullanıyorum. Ama ne zaman ise kendim gidip gelirim bilmiyorum

Kazasız belasız iyi günlerde kullanın arabanızı.

Güle güle kullan canım.Al kot gömlekte al içinde kalmasın bu arada eşinizle naptınız son durumlar iyidir inşallah

Hem sana yazayim hem genel aciklama olsun
Ben mental olarak zihin olarak cok yorgun gucsuz ve sabirsizim
O tartismadan sonra ilk geldiginde tvmiz bozuktu daha dogrusu anten bozulmus mecbur bekledik
Iki gun bol bol konustuk
Daha iyi anlamis oldum, evet hala belirsizlik icindeyiz gelicek evet istekli ama netlestiremiyoruz bende bu noktada uzuluyorum gucsuzlesiyorum.
Esim farklidir anlatamam hakkini odeyemem yaptigi herseyin hakkini verir ilgili ve merhametli guvenilir tek eksigi kolay adim atamaz ve karar alirken cok dusunur.
Is arkadaslari ile de artik daha net, tepki verdi, konustu, ztn benim yasadigim sehre gelecek
Sıkıntıdan bacagindaki nokta kadar sedef kocaman oldu saclari oluk oluk dokuluyor.
Ne olursa olsun hakkina giremem onu harcayamam mecburum direnmeye sabretmeye hayal kurmaya ve dua etmeye.
Aslinda eksiklerimi biliyorum, cok ihmal ettigim seyler var. Rabbim burdayim iste diyor isteyen yok.

Bu arada sanada tavsiyem keyfini cikar her anini dolu dolu yasa zaman gecip gidiyor.. her sorun ilk anda cozulmeyebilir sakin olmaya calis. Mutluluklar dilerim canim insallah cok guzel olacak hersey

Teşekkür ederim canım inşallah herşey yoluna girer sizin de bu günler geçer herşey istediğiniz gibi olsun.

Ahh yine uyuyamadım.

Hafta sonu uyucam diyorum ya uykum kaçıyor ya esimin telf. Susmuyor.
Surda bir kac ay daha dokunmayın yahu diyorum uyuyim azcik.

Bugün pazara cikicam.
Meyve sebze alayim biraz.
Bu hafta idare etsin bizi malum kartım doldu.
10 gun idare edicem.
Bisi almak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…