Ben bebek dogdukdan sonra cok masrafimiz olacagini dusunmuyorum.
Oğlumdan biliyorum yani
Zaten evde olacağız.
2019 nisan gibi araba kredimiz bitecek (+2000tl)
2019 ocak itibariyle ile yazlik fikri icin yine yüklenicem birikime.
Çünkü artik yazin çocuklarımla kaçmak istiyorum burdan 1 ayda olsa
Nefes almak ıstıyorum.
Bu sefer sadece yazlığa odaklanicam.
Eşya, O, bu hic bisi almicam.
20bintl kadar paramız var altınlardan haric.
Altınlarda eder 20bin(bozdurmayı dusunmuyorum)
O 20binin uzerini nekadar tamamlayabilirsek artik.
50bin yapabilsem birazda kredi cekeriz.
O yazlık a-lı-na-cak.
Tek hayalim o kaldi olmayan sıra onda artik.
Yok canim Rabbim isteyene versin.Canım daha gençsin belki üçüncüyü düşünürsün kısmet o olur lina :)
Esimde boyle dusunuyor fakat istanbula yakin tekirdag, kocaeli, karasu kefken var.İnşallah canım.Benim de kafamda ilerisi için yazlık fikri var.Aslında yazlığa yakın şehirde oturacaksın cuma akşamdan gidip yazları pazar akşamları döneceksin bi ayağın orda olacak.Ama oturduğumuz şehir için bu planım uygun değil.Zaten işim gereği yıllık izin de 10 iş günü anca alabiliyorum.Emekliliğimde anca yazlıkta durabilirim :)
Amin canim Allah gönlümüze gore versin.Benim de çocukluktan beri yazlık hep hayalim benim hayalim yakın zamanda olmaz önümde çok yol var ama sen çok istiyorsun,azimlisin de İnşAllah yakın bir zamanda hayaline kavuşursun.
Canım ufakken yedir giydir yatır hasta olmadigi surece masrafsizlar ya melekler.Rabbim nasip etsin inşallah lelli .. 2. Cocugun şimdiden bereketiyle geliyo desene abisinin cicilerini giycekbenim de ablamın 3 tane oğlu var benim ilk çocuğum olmasına rağmen pek masraf olmadı bize hep kuzenlernin cicilerini giydi ilk doğduğu zamanlar ve bayramlarda aldım bişiyler mama zaten hiç vermedik anne sütü ek gıda gidiyoruz bakalım
Bana bilinçli atılmış gibi geldi ama kötü bir niyeti yoktur belki.Eşini tanıyor ablasiyla da arkadaş missin ya ondan atmıştır diye düşündüm.Ama tabi ben olsam bende kabul etmem.Kizlar bisi sorcam size.
Esimin patronunun oglu var bekar 27yaslarinda bi cocuk.
Tur gezilerinde 2-3defa denk geldim ama sohbetim hic bisim yok.
Merhabalastik belki esimden sebep hani aynı ortamdayız diye.
Çocuk namazlı niyazlı bi tip düzgün bir cocuk.
Benide ismen dahi taniyormu hic bilmiyorum.
Ablasıyla ig.den arkadasiz.
Ortak arkadasimiz ablasi yani
Onunla mesajlarsır gorusuruz
Ablasida bekar.
Benim resmim var esimle hesabimda.
Adim soyadim yazıyor bana istek atmis.
Bende kabul etmedim ne alaka yani?
Esime soyledim o da sasirdi.
Yani esime dedim ki beni 2 defa gordu adımıda bilmiyordur sanmiyorum.
Acaba beni ismen tanımıyor tanıdık falan mi sandi da atti ablasiyla arkadasim ya yani falan dedim.
Ama ablasına sorsa kim diye söyler yani
Bilinclimi atılmış istek sizce?
Ama esimle resmim var soyadım yaziyor esimi tanıyor ofise gelip gidiyormus.
Sohbetleri var.
Eşimde ne alaka zibidimidir nedir patronlarimin esleriyle ben gorusuyormuyum ekliyormuyum hangi akla hizmet sana istek atiyo diye mirildandi.
Retde edemiyorum ayıp olur diye.
Kabulde etmem sonuçta hic muhabbetim yok.
Öyle duruyor.
Neden atar ki insan istek neticede esim orda çalışan tuhafıma gitti.
Cok sevindim en iyi ben anlarim sizi, esiniz nasil tecrubelerinizi uzun uzun dinlemek isterim nasil karar verdiniz hic basvurmamayi dusundunuzmu
Tuhaf geldi bana sasirdim.Bana bilinçli atılmış gibi geldi ama kötü bir niyeti yoktur belki.Eşini tanıyor ablasiyla da arkadaş missin ya ondan atmıştır diye düşündüm.Ama tabi ben olsam bende kabul etmem.
Ben oglumda alistirmistim buyuk rahatlik gece ozellikle.İyi pazarlar
Vaktim oldukça giriyorum. Okuyamadım tamamını. Buaralar hiç hesap yapamıyprum çalışırken hergün hesap tutardım. Şimdi vakit bile olmadı. Bebişimize gelen altınları saklamayı düşünüyprum. Fakat gelen parayla mama alıyorum. Doktor dedi aptamil mama ile devam edebilirsin. Aslında göğüse belki alışır dedim ama hiç istemiyor göğüs. Emzikte şimdilik emdiremedim. Boşuna almışım sanırım emzik emzik kutusu ve tutacağını çünkü parmak emiyor. Alıştırsammı emziğe bilenedim
afiyetle tüketin canım benim eşimde polisti rabbim tekrardan görevine iade olmasını nasip etsin çok seviyordu mesleğini. .Marketten 4 muz 3 elma 1 pkt irmik bi tane tadelle 10 tane köy yumurtası 17 .50 krş tuttu polis haftasına özel indirim varmış 16 tl ödedim
Allah canlarını sağ ömürlerini uzun eylesin canımCanim kuranda geçiyor
Bir de uğurlu , talihli demekmis anlami.
Oğlumun adıda Yiğit Efe.
İnşallah cnm rabbim hayırlısını versin ..afiyetle tüketin canım benim eşimde polisti rabbim tekrardan görevine iade olmasını nasip etsin çok seviyordu mesleğini. .
amin canım herseyin hayırlısı çok şükür rabbim hiç Darda koymadi eşim bi gün boş kalmadi helal rizkinin peşinden koştu çok şükür. ..İnşallah cnm rabbim hayırlısını versin ..
Amin canim Allah razi olsunAllah canlarını sağ ömürlerini uzun eylesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?