Küçük Düşün Büyük Olsun!

İnşallah canım.Benim de kafamda ilerisi için yazlık fikri var.Aslında yazlığa yakın şehirde oturacaksın cuma akşamdan gidip yazları pazar akşamları döneceksin bi ayağın orda olacak.Ama oturduğumuz şehir için bu planım uygun değil.Zaten işim gereği yıllık izin de 10 iş günü anca alabiliyorum.Emekliliğimde anca yazlıkta durabilirim :)

Canım daha gençsin belki üçüncüyü düşünürsün kısmet o olur lina :)
Yok canim Rabbim isteyene versin.
Ben şansımı denedim nasip degilmis.
Bunda sezaryen olup baglaticam.
Buna bile karar vermiş olmam mucize

Esimde boyle dusunuyor fakat istanbula yakin tekirdag, kocaeli, karasu kefken var.
Hepside kalabalık yerler.
Ben kalabalık şehirleri sevmiyorum.
Memleketden olacak sanirim.

Ileride de çocuklar büyüyünce ben yazin tamamen orada kalmak istiyorum.

Tabi esim emekli olur ömür yeterse..

Belki 5-6 ay gelmem.
Ilerleyen yasimda orada yasamak istiyorum.

Yatırımı bu yönde yapsak diyorum esime.
O da cok seviyor orayi(anne memleketim) yaşarım ben diyor.

Benim de çocukluktan beri yazlık hep hayalim benim hayalim yakın zamanda olmaz önümde çok yol var ama sen çok istiyorsun,azimlisin de İnşAllah yakın bir zamanda hayaline kavuşursun.
Amin canim Allah gönlümüze gore versin.

Ya kendimi sıksam alirim
Altınları bozrururum 20bin naktı eklerim birazda kredi cekerim
Ama acele etmek istemiyorum.

Rabbim nasip etsin inşallah lelli .. 2. Cocugun şimdiden bereketiyle geliyo desene abisinin cicilerini giycek benim de ablamın 3 tane oğlu var benim ilk çocuğum olmasına rağmen pek masraf olmadı bize hep kuzenlernin cicilerini giydi ilk doğduğu zamanlar ve bayramlarda aldım bişiyler mama zaten hiç vermedik anne sütü ek gıda gidiyoruz bakalım

Sınava gitmeden yemeğimi yapım dedim fasulyem ocakta .. sınavdan gelince de oğluma misket köfte çorbası yapcam daha çözülmemiş kıyma .. oğluşu parka çıkarcam bide hava çok güzel .. baktım 240 tl biriktirmişim üstünü eşime tamamlatıp bi çeyrek aldırcam nasipse .. oğlum dogdugundan ver ayda 1 gr alıyordum internet üzerinden ihtiyaç oldu sattık oğluş için 15 gr alıp koymam lazım anca işe başlayınca olur herhalde

Kizlar bisi sorcam size.

Esimin patronunun oglu var bekar 27yaslarinda bi cocuk.
Tur gezilerinde 2-3defa denk geldim ama sohbetim hic bisim yok.
Merhabalastik belki esimden sebep hani aynı ortamdayız diye.
Çocuk namazlı niyazlı bi tip düzgün bir cocuk.
Benide ismen dahi taniyormu hic bilmiyorum.

Ablasıyla ig.den arkadasiz.
Ortak arkadasimiz ablasi yani
Onunla mesajlarsır gorusuruz
Ablasida bekar.
Benim resmim var esimle hesabimda.
Adim soyadim yazıyor bana istek atmis.
Bende kabul etmedim ne alaka yani?
Esime soyledim o da sasirdi.

Yani esime dedim ki beni 2 defa gordu adımıda bilmiyordur sanmiyorum.
Acaba beni ismen tanımıyor tanıdık falan mi sandi da atti ablasiyla arkadasim ya yani falan dedim.
Ama ablasına sorsa kim diye söyler yani
Bilinclimi atılmış istek sizce?

Ama esimle resmim var soyadım yaziyor esimi tanıyor ofise gelip gidiyormus.
Sohbetleri var.

Eşimde ne alaka zibidimidir nedir patronlarimin esleriyle ben gorusuyormuyum ekliyormuyum hangi akla hizmet sana istek atiyo diye mirildandi.

Retde edemiyorum ayıp olur diye.

Kabulde etmem sonuçta hic muhabbetim yok.
Öyle duruyor.

Neden atar ki insan istek neticede esim orda çalışan tuhafıma gitti.

Canım ufakken yedir giydir yatır hasta olmadigi surece masrafsizlar ya melekler.
Kuzular.
Giyside cok almicam zaten.
Olanlar ve bir kac parca alacaklarım yeter.

Yıkar petekde kuruturum hemen.

InsAllah esimde araba borcu bitsin kiraya 1000tl de biz ekleyelim kredi cekip her ay 2000tl odeyip alalim yazligi diyor.

InsAllah kuzumun bereketi onun şansına bir yazlık sahibi oluruz.

Aslında benim kafamda fikir su.
Ama gülmeyin bak deli de demeyin.
Hazir ev satilirmi lelli dellendim ni demeyin.
Napim omur bitiyor biktim artik yazın inziva istiyorum.

Burdan illa 5 ya da 6 daire veriyorlar
Muteahhitler.
2 kardeşiz zaten.
3-3 dusse cocuklarima bana daha ne isterim.
Diğer evi satalım diyorum esime. 350bin ediyor.

100biniyle kefenden arsa
100biniyle köyden 1 daire alalim.
150 kaliyor.
Altınları ve nakit parayi ekleyip 200bin olarak kenara atalim.
Başka ilçeden 300bine bir daire aliriz ileride (suanki bulunduğumuz ilçe uçtu alamayiz)
Ama kurtköy
Darica
Cekmekoy
Sancaktepe civarı 300bine cok da guzel sıfır daire aliriz.

Kefkendeki arsaya bi prefabrik kondururuz kredi çekip.
Köydeki evede 2 kanepe attimiydi.

Ben daha ne isterim ya şu hayatta.

Ama kime anlatsam delimisin ev satilirmi dicek biliyorum.

Ama hayallerimi ertelemekden biktim artik.

Bana bilinçli atılmış gibi geldi ama kötü bir niyeti yoktur belki.Eşini tanıyor ablasiyla da arkadaş missin ya ondan atmıştır diye düşündüm.Ama tabi ben olsam bende kabul etmem.

Cok sevindim en iyi ben anlarim sizi, esiniz nasil tecrubelerinizi uzun uzun dinlemek isterim nasil karar verdiniz hic basvurmamayi dusundunuzmu

İlk eşim açmıştı konuyu ama o arada tedavi girdi araya. Bir de etraftan yorumlardan dolayı sanırım eşim istemedi baştan ikna etmek için bir yıl ığraştım. Örnek ailelerin resimlerini gösterdim. Ortamına soktum. Başvuru yaptık onay aldık. Tabi hevesi arttı. Ama yine de benim kadar değildi.kavuştuğumuzun ikinci günü söylediği. Bu bebeeği alsalae yerine başka bebek verseler imkansız yerins koyamam. Üçüncü günü bu kadar seveceğimi hiç tahmin etmezdim. İyiki bu kararı vermişiz. Düşünmem bile hataymış dedi. Şimdi uyurken bile özlüyor. Bana teşekkür etmesi gerekir bu kararı verdirdiğim için :)))) ben de sevmeyeceğimi düşünmedim ama tahmin ettiğimden daha başka bir aşkmış bu anne olmak

İyi pazarlar
Vaktim oldukça giriyorum. Okuyamadım tamamını. Buaralar hiç hesap yapamıyprum çalışırken hergün hesap tutardım. Şimdi vakit bile olmadı. Bebişimize gelen altınları saklamayı düşünüyprum. Fakat gelen parayla mama alıyorum. Doktor dedi aptamil mama ile devam edebilirsin. Aslında göğüse belki alışır dedim ama hiç istemiyor göğüs. Emzikte şimdilik emdiremedim. Boşuna almışım sanırım emzik emzik kutusu ve tutacağını çünkü parmak emiyor. Alıştırsammı emziğe bilenedim

Bana bilinçli atılmış gibi geldi ama kötü bir niyeti yoktur belki.Eşini tanıyor ablasiyla da arkadaş missin ya ondan atmıştır diye düşündüm.Ama tabi ben olsam bende kabul etmem.
Tuhaf geldi bana sasirdim.
Karşılıklı 2 cümle bile kurmamışızdır
Turda falanda onlar kuzenleriyle ablasi falan takıldılar zaten biz patronlar eşleri vs
Kabul etmem belki ceker

Ben oglumda alistirmistim buyuk rahatlik gece ozellikle.
Bunuda alistiricam.
Gece veriyordum genelde gündüz uykusu gelince aklina geliyordu emzik.
Her çocuğun fıtratı farkli olur tabi bakalim ben napcam.

Size birşey sorucam.
Benim en yakın arkadaşım dediğim bir arkadaşım var.
Bugün telefonla konuşurken kaynanasiyla (yeni nişanlandi)ilgili bir konu geçti tam ben söz söyleyecekken sen ne bilirsin dedi susturdu beni.
O an birşey diyemedim ama moralim bozuldu.
Sonra ortak bir arkadaşımız var o aradı özledim sizi görüşelim dedi ben bunu en yakın arkadaşıma söyledim annem izin vermez size güvenmiyor dedi.
Şimdi düşünüyorum ben ne yaptim güvenilmeyecek diye.
Ne yapmak istiyor anlamadım.Size soruyum dedim.Sadece ben mi kötü düşünüyorum.
Başınızı şişirdim kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…