Küçük Düşün Büyük Olsun!

rica ederim
katılıyorum sana canım
bime ara ara geliyor bu tarz eğitici kartlar ben bi kere daha almıştım
oyun hamurları kaliteli olanlardan geliyor
ahşap oyuncakların falan hep ordan aldım uygun fiyata ..
sağlık ocağına gittim dun tahlil yaptırmıştım kanım düşük çıktı
D vitamini iyi çıktı arada takviye alıyorum çünkü
birde gebelik şekerim vardı hamile iken
o da biraz sınırda çıktı genetik bizde şeker oysa zayıf bi insanimdir

Kızlar dün bi olay yaşadım, sizlerle paylaşmak istiyorum. Parkta eşim oğluş arkadaşım ve babası yürüyoruz, misafirimizdiler. Oğluş eşimin kucağındaydı ben de bebek arabasını sürüyorum, karşıdan 2 kadın geliyormuş hiç farkında değilim, kadın yanımıza gelince bana dedi ki ne zaman yoldan çekilmeyi düşünüyorsun? Yani 2 sn durup beklese sonrA devam edebilir ya da arkadaşının arkasına geçip 2 sn o şekilde yürüyebilir. Farkında değildim gibi bişey söyledim önüne bakacaksın tarzında konuştu. Ben boşta olsa bebek arabası görsem yol veririm yani,gerçi bebek arabası olması da şart değil. Ya da oğluş olsaydı da aynı şeyi söyler miydi acaba.Biz ne zaman bu kadar tahammülsüz olduk? Üzüldüm.

kaba insanlar çok

Insanlar artik cok sabırsız tahammulsuz ve gerginler.
Resmen çatmaya yer ariyorlar.
Teksem hep kulaklık oluyor bende de diyorum ki acaba biri bisi diyomu sövse duymam zaten.

Pazarda da böyle soyleniyorlar.
Yahu pazara geldik ağır yurucez tabi bakınıyoruz fiyatlara, ürünlere napalim koştur koştur hemen alip cikalim mi.

Benimde dvit. Yerlerde.
Takviye aliyorum

Bugün kendimi yordum sanirim sırtım ağrıyor ya.
Daha yemeği bile yapmadim oysa.

Aman gun hep bi koşturma geçiyor

kaba insanlar çok
Haklısın canım
evet çok gergin herkes canım, ben üzülünce bana espri yapmaya başladılar, kilolu bi kadındı, sana yol vermek için hepimizin çekilmesi lazım deseydin diolar

Selam kızlar kuaföre geldim koyu kahve boyatmak için ombre den bakır kızıla fikir değiştirdim sıramı bekliyorum koltuktayım ama hala karar veremedim
Bakırdan dönmek zor olmaz mı ya ?
Yada ombre üzeri bakır turuncu olmaz mi?

Çok geçmiş olsun, Allah okumalarınızı kabul etsin inşAllah

Selam kızçeler

Bugün dişçi günümdü, o kadar yoruldum ki :/ Gram aldım bugün 175ten, doları eledim :)

Markete uğradım 22₺

Kan tahlili yaptırmıştım pkos için doktordan rica ettim d vitaminime de bakılması için. Sonuç çıkmış 10 17yken takviye vermişti oysa

Akşama yemeğim yok, bir fikrim de yok :)

Benimde 10 cikmisti
Decavit Ve devit3 verdi

Ben fırında izmir köfte ve pilav yaptim hatta suan pisiyolla

Hayırlı akşamlar kızlar .. bugün günüm verimli geçti baya okumalarımızı yaptık tecvit öğreniyorum sohbet ettik elişlermizi işlerken oğlumda çocuklarla oynuyordu düştü galiba ben görmedim kolu çıkmış ağar topar acile götürdüm pıt diye taktı doktor rabbim beterinden korusun eşime söylücem sadaka versin .. şimdi uyuyo yemeğimi yeni yiyorum pasta böreği fazla kaçırmışım gündüz .. ratatuy yapmıştım .. tr_lelli güle güle giysin eymen efendi abisinin cicilerini .. benimde ablamın 3 oğlu olunca onun küçülmeler giyiyo hep yiğitim Bayadır kıyafet almıyorum oğluma .. ne demişler çocuğun yediği helal giydiği haram

Oğluma boy kilo baktırmaya gitçem gidince kendi kan ve dvit değerlerime bende baktırım bari kan değerim kesin düşük çıkar çünkü sürekli bi yorgunluk halim mevcut

Canım çok geçmiş olsun.

Evet Eymen abisininkilerle buyur insAllah.
Insan yinede heves ediyor almaya valla
2-3takim var aklımda onlari ve hastane çıkışı falan alirim.
Yikarken seviyorum minnaklar.

Oğluma boy kilo baktırmaya gitçem gidince kendi kan ve dvit değerlerime bende baktırım bari kan değerim kesin düşük çıkar çünkü sürekli bi yorgunluk halim mevcut
Inan şimdi aklımdan bu geciyordu.
Doğumdan sonra bir dahiliye dr. Gidip iyice ne var ne yok inceliticem.
Kendimi yorgun, halsiz , hasta hissediyorum.
Aksam erkenden uzanıyorum.
Kendimi hastalıklı gibi hissediyorum.

Oysa suan vitamin destegide aliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…