Zaman alacak ama çok şükür ki zaman akıp geçecek hayatına devam edeceksin inşallah bir daha tadacaksın anneliği, ikinci bir bebeği kucağına alacaksın. Herşey geride kalacak. Sabır ve zaman.Canım bebeğimi kaybetmenin zaten üzüntüsü üzerine birde dusurttuler okadar zor bisiymis ki.
Bana bebek rahme inince kanamayla müdahale edicem dedi dr.
Ama bebek düstu sadece içimi temizledi kurtajla.
Canlı canlı nasil düşürdüm yani cok tuhaf bisi.
Hemsire ve doktorum cok ilgilendi Allah razi olsun.
Hemşire bile sen dogum yaptin dedi.
Bebek düştü kordonu esinde kaldi ikindirarak o kordonu aldi.
Kürtajı bilerek yapanlar nasil hangi akılla yapıyorlar aklım almadi.
Nasıl bir gece geçirdim suan hala saf saf bakiyorum.
Melekleriniz cennette sizi bekliyor olacak.Onlar sizin şefaatçiniz olacak.Saol canim ust uste yasamak yipratti.
Diğeri cok belli belirgin degildi onda pek bise anlamamistim..
Ama bu mahfetti bizi.
Esim ağladı ben ağladım.
Rabbim geridekileri uzun saglikli ömür versin
Yaa annem bakamadı ama gözleri yarı acıktı iyice baktim inceledim suratını her yerini.
Gözleri yarim acıktı
Insan ne düşüneceğini bilemiyor sukadarcik şeye can veren Rabbim sabrinida verir insallah
Amin insAllah dun okadar yıprandım ki.Melekleriniz cennette sizi bekliyor olacak.Onlar sizin şefaatçiniz olacak.
Rabbim sabrinizi artırsın.Allah oğlunuza uzun sağlıklı ömürler versin.Rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın.İnşAllah anneliği bir daha tadıp bebeğinizi sağlıkla kucağiniza alırsınız.
Ya ben agladim esim ağlamaya basladiSen iyi ol güçlü ol yeter çocuğun eşin yanında herşey zamanla güzelleşir inşallah.
İnsanın aklına öyle gelebilir ama kötü de düşünmeyin..Rabbim ol der ve olur.Amin insAllah dun okadar yıprandım ki.
Tekrar cesaret edebilirmiyim bilmiyorum.
Şuan okadar korkuyorum ve uzgunum ki.
Aklima su bile geliyor biz ısrarla istiyoruz Rabbim vermiyor
Demek hakkımızda hayirli degil.
Olmaması gerekmiş diyor.
Ah be güzelim biz de isim koymuştuk 7. Aya girmiştim ben odasını yapmaya başlamıştım. Sonra tövbe ettim bir daha hamile kalırsam hiç birşey önceden hazırlamayacağım diye. Sağlıkla doğsun herşey hemen bulunup alınıyor zaten. Beklentiye girmeyeceğim dedim durdum hep. Ben de iki bebek kaybettim biri 7. Ayda o çok fenaydı resmen bir kaç hafta daha dursa yaşardı yani. Ama hayat böyle bir yerlerden sınanıyoruz insanın hiçbir şey için çok büyük beklenti içinde olmaması ve hiçbir şeye kesin gözüyle bakmaması gerekiyor. Ben bunu zorda olsa öğrendim.Ya ben agladim esim ağlamaya basladi
Yani insan cok buruluyor be.
Eymen diye seviyorduk.
Öyle bebege bakarken bile Eymen diye seslendim
Gözleri yarı acıktı sanki bana bakiyodu minicik sey
Sanki duyuyordu.
Esim doktora kalbi atar belki dedi
Belki atar.
Ama yok gelişimi durmus.
Melekti zaten cennete uctu
Bende hep beklicem dedim elim gitmedi birseye baktim ama almadim.Ah be güzelim biz de isim koymuştuk 7. Aya girmiştim ben odasını yapmaya başlamıştım. Sonra tövbe ettim bir daha hamile kalırsam hiç birşey önceden hazırlamayacağım diye. Sağlıkla doğsun herşey hemen bulunup alınıyor zaten. Beklentiye girmeyeceğim dedim durdum hep. Ben de iki bebek kaybettim biri 7. Ayda o çok fenaydı resmen bir kaç hafta daha dursa yaşardı yani. Ama hayat böyle bir yerlerden sınanıyoruz insanın hiçbir şey için çok büyük beklenti içinde olmaması ve hiçbir şeye kesin gözüyle bakmaması gerekiyor. Ben bunu zorda olsa öğrendim.
Sağol canım.Hayırlısı olsun lelli...
Üzüldüm.... ama nasipte ne varsa o olur...
Inşallah canımSağol canım.
Umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucagina
Hep odadayken simdi bebegim olsaydi yanimda dedim.
Ameliyathaneye girerken bebeğimle çıksam dedim.
Ama nasipde yokmuş napalim.
Sağol canim Allah razı olsun.
Kizlar hastanedeyim bebegimi kaybettim
Sağol canim Allah razi olsunÇok üzüldüm canım ya başın sağolsunrabbim seni bağışlamış geçmiş olsun.
çok çok geçmiş olsun canım rabbim bu yasadiklarini mükafatıni versin inşallah evladına eşine bağışlasın seni deSağol canım.
Umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucagina
Hep odadayken simdi bebegim olsaydi yanimda dedim.
Ameliyathaneye girerken bebeğimle çıksam dedim.
Ama nasipde yokmuş napalim.
Sağolasın canim.çok çok geçmiş olsun canım rabbim bu yasadiklarini mükafatıni versin inşallah evladına eşine bağışlasın seni de
malesef yaşadığın çok zor canımSağolasın canim.
Hepsi zor ama insan yaşadıkça neler goruyor.
Bunuda yasicakmisim.
Kader.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?