Küçük Düşün Büyük Olsun!

Haklısın cnm çocuğu bıktırırm böyle gidersem.Facedeki arkadaşlarını açtı bana bişey de yokmuş ne diye inat ediyorsa.Ben de açtım ona Kapatacağız galiba ileride facelerimizi.O da kıskanç.Artık düzeldim düşünmeyeceğim kötü şeyler.

İg da fitnes hocası bi kızı takip ediyorm.Kanada da yasıyor ,tatlı bi kız.2 çocuklu falan.Spor yapıyor tabi sürekli.
Ç

Haklısın cnm kuzenime karşı da çok ayıp bu düşündüğüm neyseki haberi yok.Ne bileyim bi gerildim ben.Tesadüf olabilir evet abarttım ben
Seninde dediğin gibi hayır isine seytam cok karışırmış.Bol bol oku kendinizi cnm..Nazar da değer simdi size...

günaydın kızlar.. nasılsınız bakimm.. eşim dün bi kuzu almış kesmek için.. kv lerin evine bırakmış.. orda kesilecek tahmini 18 kg falan et gelir.. bize 4-5 kg alırız gerisini kv lere vereceğiz ramazanda da iftarda hafta içi orda olacağımız için.. hem onlara katkı hem bizim için iyi diye düşündük.. eşim köyden bi tanıdığından aldı 700 tl ye almış. aynı kişiye de eritme peynir siparişi vermiştik yine hem bize hem kv ye.. 7,5 kg bize 22,5 kg kv ler için. ama peynir ödemelerini kendileri yaptı biz kendimize ait kısmı bi de bidonların parasını ödedik :) yani dün peynir ve kuzu ödemesi 820 tl verdik.. bunu uzun zamandır düşündüğümüz için bütçe ayırmıştık zaten.. evlendiğimizden bu yana ramazanda kuzu kestiririz iki aile için.. ama ilk defa haftaiçi iftarlarda orda oluruz.. ben oruç tutamayacağım eşim bari orda iftar açarak geçirsin istedik.. bakalım duruma göre değişebilirde zamanla :))

Teşekkürler cok sagol
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım kayseri güzel şehir hem İstanbul gibi zor değil. Hemde oğluşun büyükleriyle olacak çok şanslı bu konuda en iyisini yaptınız. Ben kv ile oturuyorum şuan kendi ailemde yanımda keşke hep böyle kalabalık olsak bereketli olur ömrün inşallah. Yolunuz açık olsun

Selamm.

Kahvaltıya gitsek gitmesek cok arada kaldik.
Hava serin diye vazcaydik.
Gidecegimiz yer daha tepe bir yerdi daha fazla esecekti muhtemel.

Peynir eritme yaptim tereyağda kiremetti.
Miss..
Şimdi mak. Camasir attim
Ortalık toplayıp yemek yapicam.
Eşim çıkar bir kaç saat o ara ortalığı toparlarim ben de.

Iftar icin hemen ramazan gelmeden prog. Baslamis.ofiste
Şuraya yemeğe gideriz falan.
Her ramazan ofisce patronlar eşleri çocuklar toplanip iftar açıyoruz bir mekanda.
Esimin patronu ödüyor Allah kabul eylesin.
Bi 15-20 kişi oluyoruz.

Ama cok guzel geciyor.
Şakalar, espiriler, caylar, meyveler..

Ahhs. Ne yemek yapsam

Esimin patronu sormuş dün esime X sana pişiriyor evde Allah aşkına demis.

Benim sevdiklerimi pişiriyor demis esimde.

Bana daha öncede bu cok sınırlı bize bağırıyor sana hic bağırmıyormu diye sormuşlardı
Beni görünce direk buna ne yemek yapiyosun dicekler

Haklısın cnm bu aralar esmaları çok boşladım.Düzenli okurdum çok da faydasını görüyordum tekrar başlıcam vesvese çok oldu nazara da çok geliyorum.

Fırın poşetinde patatesli tavuk yapmaya karar verdim.
Yanina pilav karpuz.
Evi topladim temizledim.
Yemegi de fırına verdimmi tamamdir.

Bu ara Karttaki taksitleri kapatabilsek yeter.
Bilezikler, hastane, arabanın vergisi bakımı vs hepsi karta taksit yapıldi.
Taksitli ödemelerimiz çoğaldı yani.
Allah ödeme kolaylığı versin.

dugun salonunun ucretı nıye o kadar pahalı tuttu meraktan soruyorum 26bindi sanırsam yemekli falanmı kolaylıklar dılıyorum

Selam kızlar oğlum ateşlendi akşam
Ah bu çocuklar hiç hasta olmasın
Canı lahmacun istemiş eşim aldı akşam yemeği de aradan çıktı
Meyvede almış azalmıştı
Pazartesi pazara gitmem lazım
Arkadaşım bahçelerinden bakla verdi onu yaparım yarın da barbunya ve pilav düşündüm
Yeniden haftalık menü oluşturmaya devam etmeliyim yoksa fazla fazla alınıyor
Eşim bir miktar para verdi birikim yapmayı kesince moral olsun dedi herhalde

Geçmiş olsun oğlunuza.

Kızlar son haftalarda bakamadım sizlere yoğunluktan
Umarım herkesler iyidir

Önümüzdeki haftalarda yoğun olacak gibi
Ev bulamamız lazım bize daha önce Eylül ekim gibi çıkın demişlerdi şimdi bir an önce çıkın diyorlar
Dün ev aramaya başladık kaç emlakçıyı gitmiş eşim kiralık ev y k demişler
Burası turistik bir yer insanlar evlerini genelde yazlık olarak aylık kiraya veriyor
Bakalım be yapacağız

Canin gecmis olsun kuzuya
Lahmacunuda afiyet sifa olsun.

Hakkinizda hayirlisi olsun.
InsAllah bulursunuz hemen.

Yemek faslida çıktı aradan.
Maç varmis annemdeyiz
Canım sıkılıyo
Evde de yapcak is yok.
Dolabimi düzelttim bugun.
Yarin da oglumunkine el aticam.
Kazakları kaldırırım artik bi onun dolabı kaldi kisliklari kalkacak.
Battaniyeleri yıkamıştım kaldıracaktım hava serinleyince hooop herkes bir battaniye aldi sarindi.

Yine yıkamam gerek ay sonu yıkar kaldırırım daha soğumaz hava sanirim.
Her yerden battaniye cikiyor daral geldi.

Kizlar ben ocagi netten alsam sizce sıkıntı cikarmi?
Kumtel almayı düşünüyorum beyaz cam.
Fiyatlara bakiyorum net en uygunu.
Alıpta memnuniyet yorumu yapanlar var.
Napim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…