Canım böyle seni kuşkuya düşürecek şeyleri okuma.WhatsAppa da denk düşüyordur sürekli bakıyoruz yani herkeste grup var yazılanları okuyoruz. Neden ikisinin denk geldiğini takp ettin ki. Kontrol yap ama nişanlın anlamasın.
İçin ferahlar ama evleneceğin kişiye güvenmelisin. Tabiki her zaman bir açık kapı bırakmalıyız ama ne şifresini al ne nişanlandı diye yazmadığına takıl
Ona güvenmelisin bir aile kuruyorsunuz
Eğer kuşkuların varsa çok iyi tanımaya çalış düğününe birşey kalmadı. Böyle kuşkuların ya da aşırı kıskançlığın nişanlını sıkar ve bu sefer o yanlış mı yapıyorum düşüncesine girer.en güzel zamanınız gezin dolaşın eğlen tadını çıkarın.
Selam kızlar eşimin doğum günü her yerde kalpli balon arıyorum off yok.
Pastasını yaptık oğlumla birazdan da yemekleri hazırlıcam.
Annemlerde gelicekmiş akşama beraber kutlarız dedi. Parfüm aldım annemde gömlek almış.
Anneler günü için de kahve yanı bardağı aldım birde penye birşey alıcam yarın.
Kv mi ararım normalde aramıyorum ama eşimin hatrına 2 dk konuşurum.
Günaydınnn
Bol enerjili bi gün olsun inşallah
Edit; bol birikimli diyememişim bile neden çünkü ben yapamıyorum sizde yapmayın
Seninde dediğin gibi hayır isine seytam cok karışırmış.Bol bol oku kendinizi cnm..Nazar da değer simdi size...Ç
Haklısın cnm kuzenime karşı da çok ayıp bu düşündüğüm neyseki haberi yok.Ne bileyim bi gerildim ben.Tesadüf olabilir evet abarttım ben
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım kayseri güzel şehir hem İstanbul gibi zor değil. Hemde oğluşun büyükleriyle olacak çok şanslı bu konuda en iyisini yaptınız. Ben kv ile oturuyorum şuan kendi ailemde yanımda keşke hep böyle kalabalık olsak bereketli olur ömrün inşallah. Yolunuz açık olsunTeşekkürler cok sagol
Bende fasfakirimGünaydınnn
Bol enerjili bi gün olsun inşallah
Edit; bol birikimli diyememişim bile neden çünkü ben yapamıyorum sizde yapmayın
İg da fitnes hocası bi kızı takip ediyorm.Kanada da yasıyor ,tatlı bi kız.2 çocuklu falan.Spor yapıyor tabi sürekli.
Seninde dediğin gibi hayır isine seytam cok karışırmış.Bol bol oku kendinizi cnm..Nazar da değer simdi size...
dugun salonunun ucretı nıye o kadar pahalı tuttu meraktan soruyorum 26bindi sanırsam yemekli falanmı kolaylıklar dılıyorumSelamlar pazartesi beklediğim bir para var yatacakmış.Salı da primim yatacak salon parasına ayıracağım.İyiki anam beni okutmuş da meslek sahibi yapmış Allah razı olsun.İşte çok yoruluyorum ama değiyor :)
Geçmiş olsun oğlunuza.Selam kızlar oğlum ateşlendi akşam
Ah bu çocuklar hiç hasta olmasın
Canı lahmacun istemiş eşim aldı akşam yemeği de aradan çıktı
Meyvede almış azalmıştı
Pazartesi pazara gitmem lazım
Arkadaşım bahçelerinden bakla verdi onu yaparım yarın da barbunya ve pilav düşündüm
Yeniden haftalık menü oluşturmaya devam etmeliyim yoksa fazla fazla alınıyor
Eşim bir miktar para verdi birikim yapmayı kesince moral olsun dedi herhalde
Canin gecmis olsun kuzuyaSelam kızlar oğlum ateşlendi akşam
Ah bu çocuklar hiç hasta olmasın
Canı lahmacun istemiş eşim aldı akşam yemeği de aradan çıktı
Meyvede almış azalmıştı
Pazartesi pazara gitmem lazım
Arkadaşım bahçelerinden bakla verdi onu yaparım yarın da barbunya ve pilav düşündüm
Yeniden haftalık menü oluşturmaya devam etmeliyim yoksa fazla fazla alınıyor
Eşim bir miktar para verdi birikim yapmayı kesince moral olsun dedi herhalde
Hakkinizda hayirlisi olsun.Kızlar son haftalarda bakamadım sizlere yoğunluktan
Umarım herkesler iyidir
Önümüzdeki haftalarda yoğun olacak gibi
Ev bulamamız lazım bize daha önce Eylül ekim gibi çıkın demişlerdi şimdi bir an önce çıkın diyorlar
Dün ev aramaya başladık kaç emlakçıyı gitmiş eşim kiralık ev y k demişler
Burası turistik bir yer insanlar evlerini genelde yazlık olarak aylık kiraya veriyor
Bakalım be yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?