Küçük Düşün Büyük Olsun!

Netten bu tip eşya almadık o yüzden birşey diyemicem.
Beyaz cam ocaklar kullanışlı oluyor bizde beyaz cam ocak kullanıyoruz temizlenmesi filan daha kolay diğerlerine göre.

Günaydın herkese
Dün 200 tl harcadım. 100 araba yakıtı, 101 de özel hastane.
Şükür günlerdir para harcamıyorum. Kayınvalide evindeyim

Çok sagol canim ben simdiden heyecanliyim gidicem diye ..oğlumun dun fizik dersi varsi hocalarına diger velilere gideceğimi soyledim ilk uzulduler ama sonra gidin hic durmayın dediler artik kimse ist kalmak istemiyor ...

Tüm anneler ve anne adayları gununuz kutlu olsun... rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin ....

Biz anneler gununu dun kutladik
Dun sabah temizlik yaptım oğlumun fizik dersi vardı oraya gittik ..
Annemin migrodalgasi bozulmuştu benimkini al dedim gecen ay ..ben pek kullanmiyorum ayda yilda bir ... Esimde kizdi evdeki verilmez gidip sifir alalim dedi. Anneme yenisi aldik ... babama gömlek aldik sonra dışarda yemek yedik hep beraber ...
Halamin iki engelli kizi var her anneler günü bayram doğum gününde hediye alip gideriz .. halama hediye aldim annem de almis ... market alisverisi yaptık gittik .. kahvesinu yalnis almisim gidip değiştirdim 56 li buyuk paket aldim kizdi biraz pahali diye.. çay kahve derken geç saate kadar oturduk .... anneme aksam gideriz dugun var ben gitmicem takisini gonderdim bana da hediye almis kahvalti seti ve tişört almis :)

Çok sagol canim ben simdiden heyecanliyim gidicem diye ..oğlumun dun fizik dersi varsi hocalarına diger velilere gideceğimi soyledim ilk uzulduler ama sonra gidin hic durmayın dediler artik kimse ist kalmak istemiyor ...
InsAllah bir gün bende giderim.
Bunu cok istiyorum.

Anneler günümüz kutlu olsun. Rabbim çocuğu olanlara hayırlı ömürler versin. Bebek isteyenlerin, bekleyenlerin kucaklarını doldursun inşallah vaktinde.öpüldünüz

Pazarda 30tl harcadim.
20tl zula

2 bağ kara lahana(buzluğa gidecek haslanip)
Patlıcan
Domates
Salatalık
Soğan
Kabak
Biber
Oğluma 3 corap aldim.
Salı günüde kahvaltılık alırsam tamamdir. tatlı ve meyve isi esimde.

Bu hafta hemen bir menü oluşturmam lazim.

Domates soslardan 2-3tane kalmis ben daha var sanıyordum meğer yemişiz hep.
Bu sene yine koyacagim.

Pazarda meyve uygundu ama cesaret edip alamadım esim seçici bu konuda 10 tane laf eder meyve hassas noktası.

Dünden yemek var tavukda kizarttim.
Yarına Allah kerim.

Bu ara oğlumun son sınavları ona vakit ayiracagim.

Günlük işlerimi yaparim yemegimi yaparim yeter.

Günaydıns

Işık hızıyla ev topluyorum.
Aksam arkadaşla konustuk kahvaltıya gelicem dedi.
Mutfağı temizledim
Wc-banyo temizlendi.
Odalar toplandı supuruldu.
Bi balkon kaldi yıkanacak en sevmediğim en sona iteledim.
Masayida hazırlamaya başlim ufakdan.

Herkese mutlu haftalar.

Bu aralar harcamalarımız biraz fazla oldu
Birikim pek olamıyor
Kredi kartımda taksitlerim azaldı
Sadece koltuk takımının taksidi kalacak şekilde harcamamaya dikkat etmek istiyorum
52 haftada 1378 lira biriktirme planı duymuştum @Mi_a 'dan onu uygulayacağım
En azından 1 yıl sonra anlamadan bişeyler biriktirmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…