- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Netten bu tip eşya almadık o yüzden birşey diyemicem.Yemek faslida çıktı aradan.
Maç varmis annemdeyiz
Canım sıkılıyo
Evde de yapcak is yok.
Dolabimi düzelttim bugun.
Yarin da oglumunkine el aticam.
Kazakları kaldırırım artik bi onun dolabı kaldi kisliklari kalkacak.
Battaniyeleri yıkamıştım kaldıracaktım hava serinleyince hooop herkes bir battaniye aldi sarindi.
Yine yıkamam gerek ay sonu yıkar kaldırırım daha soğumaz hava sanirim.
Her yerden battaniye cikiyor daral geldi.
Kizlar ben ocagi netten alsam sizce sıkıntı cikarmi?
Kumtel almayı düşünüyorum beyaz cam.
Fiyatlara bakiyorum net en uygunu.
Alıpta memnuniyet yorumu yapanlar var.
Napim?
Çok sagol canim ben simdiden heyecanliyim gidicem diye ..oğlumun dun fizik dersi varsi hocalarına diger velilere gideceğimi soyledim ilk uzulduler ama sonra gidin hic durmayın dediler artik kimse ist kalmak istemiyor ...Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım kayseri güzel şehir hem İstanbul gibi zor değil. Hemde oğluşun büyükleriyle olacak çok şanslı bu konuda en iyisini yaptınız. Ben kv ile oturuyorum şuan kendi ailemde yanımda keşke hep böyle kalabalık olsak bereketli olur ömrün inşallah. Yolunuz açık olsun
InsAllah bir gün bende giderim.Çok sagol canim ben simdiden heyecanliyim gidicem diye ..oğlumun dun fizik dersi varsi hocalarına diger velilere gideceğimi soyledim ilk uzulduler ama sonra gidin hic durmayın dediler artik kimse ist kalmak istemiyor ...
Geçmiş olsun oğlunuza.
Canin gecmis olsun kuzuya
Lahmacunuda afiyet sifa olsun.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
InsAllah bulursunuz hemen.
dugun salonunun ucretı nıye o kadar pahalı tuttu meraktan soruyorum 26bindi sanırsam yemekli falanmı kolaylıklar dılıyorum
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?