Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim bir tanıdığım da tek tip giyinerek tuketmemeye başlamıştı. Tisort kot pantalon. Kışın da üstüne hırka. Birkaç aksesuar kolye takardi varolanlardan. Zamanla onu da bıraktı.
Kozmetik kullanmayı kesince vücudum hafifledi demişti.
Bana önder olan da o oldu.
Devamli gezmeye ve güzel yemekler yemeğe başlamıştı.

Benim zaten marka takintim yok
3-5parcada kiyafet almazsam kendime mutsuz olurum sanki.

Annemler ogluma kazak ve yagmurluk almislar.
Yagmurluk incecik bisi hani en azindan mont tarzi olsaydi sirtini tutardi biraz.
Hediye almislar dgistirmek olmaz giycek artik baharda.
Esimede kravat almislar 2tane
Tek damat kiymetli.
Begendi esimde dogum gunude yakindi ilk hediyesini almis oldu.

İg.de isim yazili kalem yapan siteler buldum.
Esim cok fazla not aliyo fiyatlarini bi incelim bakim kafama yatarsa alicam.

keşke bızde oyle olabılsek tek tıp gıyınen
bır sene oncesıne kadar cok yer gordum yurtiçi-yurtdışı ama tabı bu kadar bılınclı degıldım

güldür güldür var tekrarı da olsa bayılıyorum izlemeye. yeni bölümleri niye başlamadı ki ya sezon da başladı halbuki.

ben hiç gitmedim yurt dışına ingilizce yok
eşim iyi bilir
geçen sene 2 kere heveslendik arkadaşlar ucuza uçak bileti bulmuştu ilkine çocuklar küçük yapar mıyız yapamaz mıyız diye
ikincisinide hastamız var diye gitmedik arkadaş geçende amsterdama çok uygun bilet var alsakmı diyordu ama bizim hastalık durumu olunca yok siz bakın dedim

Evet yemiyen çocuk Yemiyo ne yazık ki bende dokmesine sacmasina izin veriyorm ama aynı çamaşır suyuna çok dikkat ederim o uyuduğunda kulaniyom çok az sirke kullancam artık çok tsk ederim

Rica ederim
Bulaşık makinesine parlatıcı yerine sirke , deterjan yerine limon tuzu+karbonat
Çam. Mak. Yumuşatıcı yerine sirke , beyazlarda deterjana ilave karbonat
Şampuan yerine zeytinyağlı defneli vb gibi sabun , duş jeli yerine sirke
Vileda suyunu ılık koyup içine sirke , az limon tuzu , karbonat ve zeytinyağ .. Bazen sadece sirke .. Cam suyu aynı şekilde .. Mobilyaların tozunu da sirke ile temizliyorum ..

M maviduvar1 ve suan animsayamadim kimdi cocuklarimiz yasit
Bisi sorucam (11yasinda cocugu olan herkese)
Oglumun boyu 1.45 ya normal mi?
Sizinkilerin boyu kac?
Oglumun 2arkadasi var samimi oldugu kankileri ikiside oglumdan daha uzun

Bende uzasin istiyorum(genetik biliyorum)
Ama iyi besenmede bi faktor
Her aksam sutunu iciyo
Yumurta cok tuketmiyo malesef cesitlendirip yedirmeye calisiyorum.
Kilosu iyi boy icin baska napilabilir.
Bilgisi olan beri gelsin.

tr_lelli benim oğlum prematüre bir bebekti. 1500 gramdı. O nedenle yaşıtlarına göre küçük. Bu yaz lc nin 5-6 yaş şortlarını giydi. Ama 11 yaşında. Benim oğlumun durumu sağlıklı bilgi vermez Can'ım sana
Boyunu uzun zamandır ölçmedik ama 24 kilo.

Ben
nasıl yapıyosun canım eşinde mı almıyor bısey?? Kostebekpasta
Esimin harcamalarini bilmiyorum cnm buraya onun alıp verdiklerini yazmıyorum sadece kendimkileri yaziyorum .. esimde çok harcamiyo ama tutumlu olmayı ogr3ndi yavaş yavaş bazen yemek yiyo işyerinde hafta da bir falan .. bide sigarası var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…