- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Ben de damla kullanıyorum d vitamini eksikliği için, beslenmemi de ona göre degistirdim, öğlenleri dışarı çıkıyorum ama haftaya göreceğiz faydası oldu mukizlar bende kemik agrisi ve siddetli basagrisi sikayeti ile gotmisrim 3 tup d vitamini ignesi verdi 15 gun aralikla oldum persembe gunu olcum yapilacak bakalim duzelmia mi gorecegim
fazla artmadiysa sabah aksam sut oflen yogurt denemesi yapacagim 1 ay iyle planladim
gunes almak onemli cnm ins okullar tatil olunca her gun yuruyus planlıyorum sut yogirt peynir ve ilacla normale donerim heralde insBen de damla kullanıyorum d vitamini eksikliği için, beslenmemi de ona göre degistirdim, öğlenleri dışarı çıkıyorum ama haftaya göreceğiz faydası oldu mu
Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım, ben de b12, d vitamini ve omega 3 kullanmaya başladım, bunlar da kendimize yatırım bence de
normalde receteler 4gün sonra gecersız oluyor ama vıtaminlerin parası harici verılıyor zaten ya verebılırler belki canım.bu arada ben 3 4kere vuruldm ınanılmaz ıstah acıyor yani bana oyle etkılı olmustuBana dr. B12 iğne vermişti reçetemde var.
Fakat vurunamadim kurtaj vs ust uste geldi o ara baslamak nasip olmadi.
Şuan vurulsam o reçete geçerli olur mu sizce?
Ignelerimi almistimnormalde receteler 4gün sonra gecersız oluyor ama vıtaminlerin parası harici verılıyor zaten ya verebılırler belki canım.bu arada ben 3 4kere vuruldm ınanılmaz ıstah acıyor yani bana oyle etkılı olmustu
yok canım onda sorun olmaz benım regl için agrı kesıcı recetem var her regl de bi tane vuruluyorum mesela bi altı ay aynı receteyle gdııyorumIgnelerimi almistim
O reçete okey
Hani iğne vurulma reçetesi var ya ondan bahsediyorum
Hani reçetesiz vurmuyorlar ya.
Onun icin ecz. Ayri reçete verdi.
Bi sorim bari ugrayip
Ya ben hamilelik dönemindeyken dvi t, omega vitm. Falan kullanmıştım bende iştah falan acmadi
Ama b12 baslayamamistim.
d vitamini iştah kapatıyor .Ignelerimi almistim
O reçete okey
Hani iğne vurulma reçetesi var ya ondan bahsediyorum
Hani reçetesiz vurmuyorlar ya.
Onun icin ecz. Ayri reçete verdi.
Bi sorim bari ugrayip
Ya ben hamilelik dönemindeyken dvi t, omega vitm. Falan kullanmıştım bende iştah falan acmadi
Ama b12 baslayamamistim.
D vit çok düşük olduğu için haftada bir dikişte bir şişe içiyorum 8 hafta böyle, b12 aç karna omega 3 te tok karna canım. Artık Hayat kalitemi etkilediği için düzenli kullanmak zorundayım o yüzden unutmuyorum canımüçünü üstüstemi alıyorsunuz. Benimde almam gereken vitaminler var. birini alınca diğerini unutuyorum
15 gun de bir cam mi silinir yaBugün camları sildim.
Cam kenarlarım küf yaptı beyaz pimapen sizinde oluyor mu.
Geçen ay silmiştim. Yine küf olmuş.
Yağ çöz çıkarıyor ama çok uğraştırıyor 15 günde bir de ben silemiyorum valla pismiyim neyim.
Kapılarıda yarın silcem.
Maaşa bir hafta var elde nakit 10 tl var
Süperiz ama kredi kartına yüklenmek yok.
Evdekilerle halledicez.
Bçr daha ki ay stokluk 5 kilo yağ
Pirinç şeker bulgur alıcam.
Fasülyem var yazın yenmez zaten olanlarda kışa kalır.
Vişne ne zaman çıkar canım çok vişne suyu istiyor pazarda bakınıyorumda hiç görmedim
Ayda bir siliorum bende az siliyorum ondan oluyor herhalde dedim. Benim tek mutfak yapıyor küçük kiler tarafını siliyorum haftada bir ama baya küçük tek kanat15 gun de bir cam mi silinir ya
Etma
Ben 2 ayda 1
Mutfağın camını sık siliyorum ama balkonlu zaten mutfak diye o da :)
Küf icin fisfisli bir siseye domestos koyup sıkıp bir denesene
Beklesin öyle geciriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?