Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben düğün altınlarımı altın hesabına koydum. Birikim konusunda geç aydınlandık biz.
Burada okuduklarımdan baya çok şey öğrendim. Bu nedenle düğün öncesi, sonrası çok planlıydı bizim için. Bu evi alırken düğündeki altınlara dokunmamak kararı aldık. İkimiz de özelde çalışınca kendimizin de ayrı bir garantisi olsun dedik.

Biz de 10 sene banka kredisi çekicez. Bu alımlarda TOKİ ödemeleri her sene memur maaşıyla artıyormuş. Biz 10 sene 900 lira gibi bişey ödeyecekmişiz. Benim de kafama yatmaya başladı. :)

Merhaba kızlar
Dün akşam İftara yakın oğlum ateşlendi
Bugün evdeyim
Haftasonu da evde geçti
Misafirim de vardı
2 akşamdır çok şükür
İftar sofraları kalabalık daha güzel
Cuma pazarda harcadım dün de markette 80 lira
Harcadım
Bu hafta bakalım nasıl geçecek mutfak masrafı olarak
Allah güç kuvvet versin tüm insanlara geçinmek zor

hawar hayırlı olsun öncelikle yeni evin
Yanlış hatırlamıyorsam senin yatılı misafirin çok oluyordu
Sen kendini ve ısıtma sistemini düşünerek karar ver bence Eşler bazen kadının düşündüğü şeyleri düşünemeyebiliyor
Benim yatak odamda dış kapının karşısında ev öyle dizayn edilmiş
Kapısını çekiyorum misafir gelince

Ben direk temizliğini düşündüm
Ben 2+1i adam etmeye çalışıyorken nasil gozum korktu okurken
Nasıl icinize siniyorsa oyle davranın bence.

Bugün koltukdan kendimi toplayamiyorum.
Uyumlara doyamadim.
Sersem tavuk gibiyim.
Ancak mutfağı topladim.
Çorbam ve pilavim var.
Patlıcanlı köfte yemeği yapicam.
Hâlâ aylaklık yapiyorum ama.

Uyuyup uyanmalar dengemi bozdu iyice.
Keyifsizim.

Öncelikle geçmiş olsun
Evet yatılı misafirim çok oluyor
Eşimin mantıcıda şöyle yatak odaları en üst katta olursa eve bakim oluruz ayrıca özel alanımız olur ve alt kat ve üst katın klimaları açık olacağı için orta kat haliyle ısınır diyor

Ama ben en üst katı kullanma taraftarı değilim

Ben direk temizliğini düşündüm
Ben 2+1i adam etmeye çalışıyorken nasil gozum korktu okurken
Nasıl icinize siniyorsa oyle davranın bence.

Bende kara kara düşünüyorum nasıl temizleyeceğim diye artık tecrübe edeceğiz ama şimdid n gözümde o kadar büyüyor ki başka ev bulsam vazgeçecem ama bulduğumuz evler çöl kötüydü
Bir tane düz kat bulduk 3+1
Oda bitmemiş en üst kat ve bahçe falan yok
Fiyatta aynı
Öyle olunca bunu tercih ettik
hawar
merdivenli ev çok zor
biz tatil için 1 hafta kalmıştık duplex evde.
in çık hiç sevememiştim.
pratik kullanışlı nasıl geliyorsa öyle kullan.

Aslında bizde bir hafta tatilde kalmıştık ama genelde dışarıda olduğumuz için ben çok bir şey anlamamıştım bide hep mutfak olan yerdeydik yani odaya yatmadan yatmaya çıkıyorduk onuda düşünüyorum şimdi

triplex ev zor olmali merdiven in cik
kendine en uygun nasil olacaksa oyle yerles cnm ev kadinin istedigi gibi olmali kolayliklar dilerim

tr_lelli benimde cok uykum var keyifsizim vs.. boyle anlarda her sey daha zor oluyor
Kesinlikle
Herşey gozumde büyüyor.
Bir de pişir sofra kur topla
Gece yine
Sabah yine kalkıyorum esimi kaldırcam diye.

Yaa herseyini hazırladım sabah geri yattım esim uyanmadan yine bana sesleniyor yine uyandırıyor.
Çok geriyolla beni

Canım öncelikle tokilerin semti nasıl araştır.
Ne kadar oranda artıcak
Kiraya verirseniz ödeme oranları ile aynı miktarda artış olacak mı dikkat edin
Bizde ilk evlendiğimiz yıl böyle bir işe kalkıştık
Müdürüme söylemiştim.o bölgede sakın alma hem değer kazanmaz.hemde bulacağın kiracılar isteyebilceğin gibi olmaz demişti
Vazgeçmiştik sonra öğrendik iyi ki almamışız dedik.şuan oturduğumuz evi semtini artabilcek değerini araştırıp almıştık.

Kızlar hiç giremiyorum sayfa kaç saattir açık okuyorum ama yazamıyorum.
Net detoksuna girdim

bu akşam şu meşhur yemek tarifleri sitesinden iskender yaptım ..tavsiye ederim..
eşimden ayrı,oğlumdan ayrı bir iltifatlar sormayın..
eşim birde dışarda bişey yiyemez,özlemiş garibim,çok mutlu oldu.
.buzlukta hazır bekletirim artık..son bir yıldır tırnaklı pide alıyoruz zaten..oda mubarek yendi yendi..kalırsa çok ziyan oluyodu..onada çözüm olur hiç değilse..
çerkez mantısınıda not aldım..teşekkür ederim paylaştığınız için..her gün ne yapıcam derdine böyle değişik şeyler güzel oluyo arada..

Slm arkadaşlar 1 haftadır aklımı kurcalayan birşey var.Geçen salı akşamı nişanlımın kuzeni ve eşi bizi yemeğe davet etti.Ben önceden instgramda bunun takip ettiği ya da bunu takip eden fotolardan hoşlanmadığım bir kaç kızı takip et e basıp geri çekmiştim.Neyse o gün onlardayken bana ınstgramdan arkadaşına takip attığımı neden yaptığımı sordu böyle yapma kendini düşürürsün vs dedi.Acayip canım sıkıldı.Kim dedi dedim söylemedi.Bir kızdan şüpheleniyordum.O da dediki o değil vs.Söylemedi kim olduğunu.Neyse ben de bugün ilk defa sen kimi takip ediyorsun kim seni takip editoe baktım dedi.Yani kız arkadaşlarıma da mı baktın dedim hayır dedi sadece erkeklere bakmış vs.

Neyse, çıktık arabaya bindik konu açıldı ben kızgınım kim söyledi vs.Tel duruyordu vitesin olduğu yerde aldım elime birden bakalım kimmiş dedim.Napıyorsun dedi.İnstgram a girdim arama kısmı olan yere bastım aşağıda önerilerde bi baktım ilk kısımda kuzenimin adı çıktı.Altında benim sırayla da şüphelendiğim kızın.Birden çıkdırdım bu ne dedim sen benim kuzenimi mi aratttın.Zaten anlatmıştım size şüphelendim birden aslında ne alaka birbirlerini tanımazlar numara yok gibisinden diye.Sonra olmaz falan kendimi inandırmaya çalışıyordum bir de o arama kısmında görünce şok oldum.Bu tabi hayır diyor önerilerde çıkmış ben aramadım.Biraz aşağıda arama geçmişi varmış keşke oraya da baksaydım o sinirle parladım aldı teli.Gözüne herşeye yemin ettirdim etti.Getirdi beni eve bıraktı.O gün face ınstgram kapadım bu tutuştu.Bu da kapatmış hemen ben sana yanlış bişey yapmadım vs.Kuzenimi takip etmiyorum ben kuzenim de beni etmiyor yakın zaman kadar engelliydi kaldırdım.Acaba benim takipçilere bakınca fotolarda eski etiket falan çıktı da ordan kı baktı yanda önerilerde mi çıktı hala kafam karışıyor ertesi gün iş yerime geldi akşam yarım saat beklemiş.Konuşalım diye gittik konuştuk.Sizce aratmasa isim orda çıkar mı instgram kullananlar iyi bilir belki

Aslında hep beraberiz hafta sonları BaZen hafta içleri neden birden böyle birşey düşünüp üstüne bir de görünce çıldırdım.O da zaten beni eve bırakınca az kalsın o moralsizlikle kaza yapıyormuş off neden böyle oldu.Herşey çok güzeldi.Hayır işine şeytan girermiş vesvese mi yapıyorum acaba.

Bu arada kuzenden şüphelendiğimi yani ikisinden instgram olayına kadar söylememiştim.O gün dedimki zaten şüpheleniyordum ne dedi onunla görüştüğümü mü sanıyorsun ara sor istersen kuzenine dedi.

Bu arada kuzenden şüphelendiğimi yani ikisinden instgram olayına kadar söylememiştim.O gün dedimki zaten şüpheleniyordum ne dedi onunla görüştüğümü mü sanıyorsun ara sor istersen kuzenine dedi.
Şüphe her zaman insanın aklını yiyen bir kurt gibidir, eğer gerçekten güvenini zedeleyecek birşey yapmadiysa nisanlin gereksiz kıskançlık yapma, bak ne güzel demişsin hayır işine şeytan karışır
Instagram'da takip et önerilerinde illa aradığın isimler çıkmaz. Faceden arkadaşındir instada değildir
mesela onlar çıkar, biriyle ortak arkadaşın vardir o çıkar, ortak bir yerde etiketlendin o çıkar, mezun olduğun okul aynıdır o çıkar. Yani çıkar da çıkar illa aramış olmasına gerek yok.

Haklısınız da işte gene de tam da şüphelenirken o kadar insan varken neden kuzenim ya.Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum.Bu olay geçen salı oldu.Ondan önceki pazar kayınvalidemler ve halasıgil köye gidecekti.Yolcu etmeye gittik önce halasını ziyaret ettik.Halasının eşi benim kuzenin babası ile aynı köylü.Halasının kızı 50 li yaşlarda.Berenciğim bizim köylü olan kuzenin de tatlı biriydi dedi.Nerde oturuyor dedi.Ben de semti söyledim benimki bu arada atladı cumartesi pazarının orda diye.(Nişan günü nişanlımla arabayla kuzen ve çocukları evinden alıp salona gelmiştik nişanlım evini ordan biliyor)

Bak sen bu düşünceyi kafandan silmedikce bu ve benzeri birçok şey daha yaşayacaksın, bunlar bir başka kuzen ya da akraba için de olabilirdi ama senin aklına bir kere o kurt düştüğü için o kuzeninle ilgili herşey her konuşma daha çok algı alanına girecek ve sen daha çok kuracaksın.
Geçenlerde de yazmıştın hatırlıyorum, hatta biri aklında aklında yokken nisanlinin aklına sokacaksin demişti hatırladın mi
Al nisanlini karşına aklından geçenleri şöyle, gerekirse telefonundan ismini cismini de kaldır ve konuya bir nokta koy.
Sonuçta kuzenin yarın birgün evlendiğinde evinize de gelip gidecek bu şekilde nasıl olacak bilemedim

beren_naz sen daha öncede sanki boyle bir supheyle ilgili bisi yazmistin.
Öyle anımsadım.
K kahvemsi mutluluk a katiliyorum.

Ben bu sosyal medya seysilerini sevmiyorum.
Saçma sapan insanlar istek atiyor.
Zor durumda kalıyorsun

En son esimin patronunun oğlu bana instadan istek atti.
Bende doğal olarak esime soyledim kabul etmedim.
Şaşırdık ne alaka diye.
Esimde bile ekli degil bu cocuk.
Yasida benden kucuk.
Kötü niyetle attığını düşünmüyoruz.
Çok temiz düzgün insanlar.
Ama banane yanı
Herkes yerini haddini bilsin.

Ben hiç kabul etmiyorum benim kuzenlerim vs esimde ekli degildir.
Esiminde çevresinden ekli olan yok bende.

Sosyal medyanın evlilikler uzerindeki olumsuz yönleri bariz gercek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…