Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın cnm aynen ben de kapattım sosyal medya hesaplarımı nişanlımda kapattı.Böyle daha iyi oldu bi ara düşün düşün kafayı yiyecektim.Ama olabilir denktir vs gibi düşünmeye başladım.Nişanlım benle ilgili can içim diye sever beni iyi düşünmeye çalışacağım

Teşekkürler canım. Araştırmalara başlayacağız bu haftasonu bakalım :)

Günaydın Hanımlar,

Bugün işten izinliyim. Biraz evde vakit geçireceğim. Az önce eşim aradı. Amcasının oğlu aramış ve 1 Ağustos’ta ödemek üzere 6000 lira borç istemiş. Eşim verelim mi diye sordu. “Aranızdaki ilişkiye karışmam, verelim diyorsan verelim ancak kenardaki paranın doğum izni dönemi için ayrıldığını ve Ağustos’ta ödemezse sıkıntı yaşayacağımızı söyle” dedim. Gönderelim dedi, gönderdik bakalım.

selam kızlar..ben geçen hafta aldığım maaş ve zulamdaki 250 tl yi de ekleyerek araba bakımı için 1200 tl yi eşime verdim.. kalanla da kendimize biraz harçlık ayırdık hepsini altın yapmayalım dedik malum önümüz bayram parasız kalmak olmaz.. ama dün 1 tam ( 1250 tl) ve 1 yarım ( 625 tl) aldırdım eşime.
dün akşam arkadaşlara yemeğe davtliydik bütün akşam ordaydık.. bu akşam eşim kv ye gider iftarını açmaya ben evde kalıp dinlenmeyi düşünüyorum.. yemeğim de var köfte patates.. ayran yaparım yanına yerim..

kızlar merhaba,
konuları geriye dönük okuyacağım.
bugün sabah kontollerim için kadın doğum, endokrin ve meme merkezine gittim.
çok şükür herşey iyi çıktı.
sadece D vitaminim ve B12 sonuçlarını bekliyorum.
Amway vitaminlerinden çok memnun kaldım . doktora sordum , maliyet yaratmazsa al derim dedi.
hastalar maliyet için almaktan kaçınıyor dedi.
hemen öğlen ilk işim onu alacağım.

kendimize iyi bakmamız gerektiğine inanıyorum. ileri ki yaşlarımız daha rahat geçirmek için.

birikim sadece kumbara.
onun dışında şuan pek yapamıyorum.
ilk fırsatta eylül gibi inşallah devam ederim.
sağlık olsun ,huzur ve mutluluk olsunda herşey olru diye düşünüyorum.

Hangi vitaminler bunlar?

Yine bir uyu uyan ben.
Gece birine peynirli yumurta birine haşlama yumurta ve kahvaltılık cikardim.
Beni ugrastiriyolla bunlar.
Ben garip ne bulsam yiyorum.
700gr kadar vermisim.
2 lokma şeyle doyuyorum.
Ama hareketsizim.
Bir de hareket etsem kilo verirmişim demek.

Bu ara elim iyice alıştı azicik yemek yapmaya ikisinede ayri ayri yaptığımdan bazen.
Dun ki yemeği ücümüzde yedik bitti.
Bugün araya bi sulu yemek sıkıştırmak gerek.
Susamli pide sebebiylede hergun ev supuruyorum.
Bari ramazanda hergun süpürmem diyordum yalan oldu.

Camasir asmam gerek.
Ev süpürmem gerek
Yemek en son artik düşünün once .

Tur olayı olmazsa biz temmuzda evdeyiz.
Haziran zaten oructu seçimdi falan gecer.
Temmuzda evde napıcaz bakalim hafta sonlari kacariz serin yerlere yine.
Akşamları yürüyüşe cikariz esimle.
Ağustosun 1.ya da 2. Haftası otel tatili dusunuyoruz.
Sonra kurban zaten kesicez Allahın izniyle.
Kurbandan sonrada köye gitme planımız var.
Kardeşimin izni ozamana cunku olsun.
Dayımda ozamana izin alirim diyor
Biz tayfaydı kurduk yine
Serin serin gezeriz.

Esimde 1. Hafta kalırsınız 2. Hafta ben gelirim diyor.
Böyle plan yaptik.
Bakalim hayirlisi.

Allah dert vermesin saglik versinde zamanlar su gibi geciyor.

Bende 1.1 kilo vermişim kabak detoxunu yapalidan beri.52 nin altına düşemezdim ama galiba kabak detoxunun sayesinde oldu.Ramazanla da beraber kilo vermeme yardımcı oldu.

Bende 1.1 kilo vermişim kabak detoxunu yapalidan beri.52 nin altına düşemezdim ama galiba kabak detoxunun sayesinde oldu.Ramazanla da beraber kilo vermeme yardımcı oldu.
Geride alınmıyormuş bu detoxla verilince.
Öyle okumustum.

Kabak detoksu nasıl canım?
Ramazan girmeden tr_lelli nin sayesinde beraber yapmıştık.
2 yada 3 kabagi rendeleyip yağsız tavada soteliyoruz.Soğuduktan sonra içine dereotu maydonoz ve yogurt katıyoruz.

Sabahları ekmeksiz kahvaltimizi yapıyoruz domates salatalik yeşillik zeytin peynir gibi.

Öğlen ve akşamları da yaptığımız kabaktan yiyoruz.Aralarda da meyve kuru meyve tüketiyoruz. Ve bol su içiyoruz.
2 gün bu şekilde besleniyoruz.
Ben 1.günü 500 gr 2.günü de yanlış hatırlamıyorsam 200 gr vermiştim.

Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım, ben de b12, d vitamini ve omega 3 kullanmaya başladım, bunlar da kendimize yatırım bence de

kizlar bende kemik agrisi ve siddetli basagrisi sikayeti ile gotmisrim 3 tup d vitamini ignesi verdi 15 gun aralikla oldum persembe gunu olcum yapilacak bakalim duzelmia mi gorecegim

fazla artmadiysa sabah aksam sut oflen yogurt denemesi yapacagim 1 ay iyle planladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…