Küçük Düşün Büyük Olsun!

cevremdekilerin kullanması ıcın bılgıleri kaydedıcem ck tsk ederim ben de . memurlar için durum nası acaba

cevremdekilerin kullanması ıcın bılgıleri kaydedıcem ck tsk ederim ben de . memurlar için durum nası acaba
Rica ederim Bildiğim kadarıyla devlet memurlarının maaşı doğum izni boyunca kesinti yapılmış olarak hesaplarına yatıyor. Dolayısıyla toplu bir rapor parası almıyorlar. Süt ve doğum yardımını ise alabiliyorlar.

Kızlar slm.
Gecen hafta igda gezerken Tarz2 diye bi satış sitesi gördüm üye oldum.Kullanan var mı?
Sistem söyle isliyoır,sana ücretsiz bir satış kiti yolluyorlar(sanırım kargo malzemesi)Sen elindekileri o siteye kargoluyorsan.Onlar senin yerine satıyor.Para ya hesabına aktarılıyr yada istersen Tocev e bağışlanıyor..Bakalım kit gelsin yollucam biseyler,satılmayanları bagıslarım elimden çıkar en azından..

Yok kesinti olmuyor 4 aylik surec icinde. Sonrasinda tabi alamiyorsun ucretsiz izne ayrilirsan

Kızlar merhaba üye olmadan sizi takip ediyordum ara ara dayanamadım bugün üye oldum siteye. Biz de yeni ev aldık ve borcumuz var. Ödemek için elimize geçen parayı iyi değerlendirmemiz lazım . Buranın faydalı olacağını düşünüyorum beni de araniza alır mısınız

bu kararından vazgeçme...
Pembe gömlek merhaba . Önceki sayfalarda okudum ben de okul öncesi öğretmenliği okumak istiyorum. açıktan 2 yıl okudum temmuzda dgs ye gircem . evli olup okumak ve atanmak inşallah bize de nasip olur. Biraz zor ama Rabbim istedikten sonra olur . Tabi benim önce bir dgs yi kazanmam lazım

Ayy ne demek hosgeldiniz.
Eviniz hayirli olsun.
Allah ödeme kolaylığı versin.

Hoş geldin canım
Hayırlı olsun güle güle oturun inş

maşşallah sana da az kalmış.. sezeryan mı olacak doğumun, yoksa normal doğum mu?? belli mi
İlk hamileliğimde 6. ayda “Doğumu ne zaman konuşacağız?” diye doktoruma sormuştum. “Herşey normal giderse normal doğum, gitmezse sezeryan olacak ve bunun kararını ben duruma göre vereceğim. Seninle konuşacak birşeyimiz yok” demişti İlki normal oldu ama her an sezeryana dönebilecek bir doğumdu. Bakalım bu sefer nasıl olacak, ben de merak ediyorum.

Bu akşam esim yok.
Oglum babası olmayınca hemen anne dışarıdan yiyelim diyor tabi yine aynısını dedi..
Karişik pide siparişi verdim.
Iftara yakın gelir.

Ben evdeki yemeklerden yerim.
Esimsizde hic sarmıyor iftar.
Yapcak bisi yok plan yapmışlar her sene gidiyorlar arkadaslariyla.

Evde isimde yok
Dünden yemegim var
Evimi süpürdüm.
Çiçeklerimi suladim
Annemlere halam gelmis biraz onlarla takildim.

ayyy ne güzel bende annemlere yakin olmak isterdim boyle ara sira bikac saat oturup geleyim diye.

ama kv aslaaa simdiden afakan basti bayramda gidecegiz diyee

Zararın neresinden dönse onun için iyi...ailesi kabul etmiyor mu..bırak etmesin..kadın sığınma evleri var..kendine göre işte bulur..kimseye muhtaç olmaz...evlenip sonra boşanması hiç gereği yok..şu an böyle davranan kişiler ilerde daha nasil davranır.. şiddet..biz kızlar severiz ..fedakarlık yaparız...kim için ne için.. kişi hakediyor mu demeyiz...puffffff

Canım bende önlisans okudum.
Dgs de bir ay çalıştım.
Bu kv ile.
Mezun olduğum sene yerlestim
Ilk 1000e girdim

47 yaşında göndermese de eşim mecbur gidicem evlenmeden konuştuk bunları

Amin inşallah öyle olur canım. Benim burnumdan getirdi çünkü. Allah ta onun burnundan getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…