Çok iyi oluyor ya.ayyy ne güzel bende annemlere yakin olmak isterdim boyle ara sira bikac saat oturup geleyim diye.
ama kv aslaaa simdiden afakan basti bayramda gidecegiz diyee
Kızlar merhaba üye olmadan sizi takip ediyordum ara ara dayanamadım bugün üye oldum siteye. Biz de yeni ev aldık ve borcumuz var. Ödemek için elimize geçen parayı iyi değerlendirmemiz lazım . Buranın faydalı olacağını düşünüyorum beni de araniza alır mısınız
İnanın onunla konuşsanız kafayı yersiniz.Bir kız nasıl böyle düşünüyor diye.Anlam veremiyorum ona artık.Zararın neresinden dönse onun için iyi...ailesi kabul etmiyor mu..bırak etmesin..kadın sığınma evleri var..kendine göre işte bulur..kimseye muhtaç olmaz...evlenip sonra boşanması hiç gereği yok..şu an böyle davranan kişiler ilerde daha nasil davranır.. şiddet..biz kızlar severiz ..fedakarlık yaparız...kim için ne için.. kişi hakediyor mu demeyiz...puffffff
Hoş buldum teşekkür ederimHoşgeldiniz
Canım süpersin . ben geçen yıl 51 Türkçe dogrusu 9 matematik yaptım ama evli olduğum için tek şehir tercih ettim. Ve gelmedi . Sozel puanim 275 ti ve bulunduğum şehir 277 ile kapattı . Hikayemiz seninle çok benziyor aslında . Ben de kv den çok çektim 1 yıllık evli olmamıza rağmen kaç kez onun yüzünden ayrılma aşamasına geldik . Evlendigim sabahtan itibaren her gün ama her gün beni evine çağırdı gitmedim diye kaç kez tartıştık . Ama şimdi bunları düşünmüyorum sınava yeni yeni çalışmaya başladım tekrardaan ve bir ayim var . Sen nasl çalıştın netlerin ve puanın kaçtı canım .Canım bende önlisans okudum.
Dgs de bir ay çalıştım.
Bu kv ile.
Mezun olduğum sene yerlestim
Ilk 1000e girdim
Kızlar ne güzel anneniz var benim çok öncevefat etti çok imreniyorum annesi yanidna olanlara Allah hayırlı uzun ömür versinayyy ne güzel bende annemlere yakin olmak isterdim boyle ara sira bikac saat oturup geleyim diye.
Ben 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim okula bazı nedenlerden ara verdiğim için yeni okuyorum . Bu topici önceden ara ara okuyordum benden büyük ya da küçükler olabilir hitabimda bi sıkıntı olursa kusura bakmayın bazen canım falan diye dalıyorum olayaKendinden bahseder misin
İnanın onunla konuşsanız kafayı yersiniz.Bir kız nasıl böyle düşünüyor diye.Anlam veremiyorum ona artık.
Nişanlısıyla ilişkisi baştan beri hataydı.Ben söylenmesi gereken şeyleri usulünce söyledim beni uyaran olmadı demesin ilerde diye.
Bundan sonrasını kendi bilir.Kendi düşen ağlamaz.
Aynen katılıyorumayyy ne güzel bende annemlere yakin olmak isterdim boyle ara sira bikac saat oturup geleyim diye.
Hoşgeldiniz.Kızlar ne güzel anneniz var benim çok öncevefat etti çok imreniyorum annesi yanidna olanlara Allah hayırlı uzun ömür versin
Ben 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim okula bazı nedenlerden ara verdiğim için yeni okuyorum . Bu topici önceden ara ara okuyordum benden büyük ya da küçükler olabilir hitabimda bi sıkıntı olursa kusura bakmayın bazen canım falan diye dalıyorum olaya
Canım süpersin . ben geçen yıl 51 Türkçe dogrusu 9 matematik yaptım ama evli olduğum için tek şehir tercih ettim. Ve gelmedi . Sozel puanim 275 ti ve bulunduğum şehir 277 ile kapattı . Hikayemiz seninle çok benziyor aslında . Ben de kv den çok çektim 1 yıllık evli olmamıza rağmen kaç kez onun yüzünden ayrılma aşamasına geldik . Evlendigim sabahtan itibaren her gün ama her gün beni evine çağırdı gitmedim diye kaç kez tartıştık . Ama şimdi bunları düşünmüyorum sınava yeni yeni çalışmaya başladım tekrardaan ve bir ayim var . Sen nasl çalıştın netlerin ve puanın kaçtı canım .
Seni cok iyi anliyorum canim insallah sıkıntılarından kurtulursun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın .Benimde öyle kv. Gitmediğimde tek kv değil.
Eşim kaynbabam da üstüne geliyordu.
Görümce ise her gittiğimde laf sokuyordu...
Bizde ayrılma aşamasına geldik
Yine kv kendisi geldi. Ben dönmek asla istemedim . Ama şuan bebegim olacak işte.
Canım ben kitapta alamadım . Benim arkadaşım dershaneye gidiyordu sayisalciydi. Bana sözel test kitaplarını verdi.
Bende bilmediğim konuları video izledim sürekli paragraf çözdüm
O verdiği kitap arasında öyle paragraf kitabı vardı.
Süre tutarak çözdüm..
Şuan tam hatırlamıyorum ama 289 'du canım mat iki tane falan yaptım sanirim
Zaten bizim bölüm sozselden alıyordu.
Mata baktım ama yapamiyosam emijn değilsem uğraşmadım.
Sözel mantık beni çok zorladı.
Ondan hep video izlemiştim çok faydasını gördüm...
Benim okul puanım iyidi canmSeni cok iyi anliyorum canim insallah sıkıntılarından kurtulursun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın .senin Türkçe netin kaçtı bu arada canım benim okul puanım da düşük 62
Beybi hayirli olsun sağlıkla gelsinMerhabalar hayırlı sabahlar hanımlar .. bi süre birikim topiklerine ara vermiştim ücretsiz iznim bitti işe döndüm bugünde maaşımı aldım insanın kendi parası gibisi yok gerçekten
Canım ben eskiden cok eselerdim.Günaydın hanımlar doğru diyosunuz gerçekten.
Keşke bazı şeyler daha yolunda gitse.
Bana da yalaan söylüyor ve bunu biliyor olmak sinirimi bozuyor açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?