Kulağa hoş geliyor bilezik fikri ama sen bilirsin tabi takmayı seviyorsan ya da saklama sorunu falan olacak mı onları düşün derimBugün yatan maaştan 1310 lira artıyor kızlar .. bir tam altın mı alsam 300 lira da birikmişim var 1600 ediyo biriktirip bilezik mi alsam ... her ay 1300–1500 lira böyle artacak maaşımdan ?
Niye 7Bende bilesik parası çıkarabiliyoken bilezik mi alsam dedim 3 tane vurma bileİğim var 7 ye tamamlamak istiyorum takmayı da seviyorum :)
Bi nedeni Yok herşeyde tek sayı seviyorumNiye 7
Genelde 6 li takım denilir
Allah tektir teki sever:)))Bi nedeni Yok herşeyde tek sayı seviyorumilk hedef 7 olsun sonra 9
Vallahi ilkyardım gibi hatun.Canım annem diyesim geldi
:))
Tabiki canim.
Başkalarının soz hakkı olmuyor
Aiy o dönem ne alsam olay oluyordu.
Ki benim ailem yardim ediyordu alıyordu bana.
Annem mikrodalga aldi bana o dönem mikrodalga almis oldu.
Vestiyer yaptirmistim olay.
Kıyafetlerim laf.
Ki annem para falan verirdi alirdi.
Pazar parası bile harcamazdım
Biliyorlardı yinede laf olsun iste.
Şuan böyle rahat olmama hepten ayar oluyorlar ama ancak arkamdan konusurlar.
Bu hayatı yaşıyorsunuz diyorlar.
Çok şükür diyorum.
Eşimde şimdi gezmicez nezaman gezicez simdi yemicez nezaman yicez diyo
Tam yangına körük adam.
Hic beklemediğim çıkışlar yapiyor :)
Havamı atiyo nedir.
Ben anlatmıyorum ancak sosyalmedyadan goruyorlar.
Seni çok iyi anlıyorum canım hesap bir olunca çok zor oluyor ilk zamanlar sürekli eşimle tartışma sebebimdi artık takmıyorum kendi paramı da hesabını vermiyorum .. lokantaya gittimizde bile söylemiyor eşim para harcadımızı bilmesinler diyo .. eşimi hep kontrol altında tutmak istiyorlar .. bende madem eşimin parasını onlara veriyo bende yiyip içiyor kıyafet alıyom gönlümde bırakmıyom hiçbirşeyiAy canm aynı.
Yemem giyimem icmem gezmem bile laf.
Kendime flodan 10 liraya bez ayakkabı almıştım hemen ona bile laf yaptılar.
Kendileri indirim takip etmezler.
Mahalle dükkânından pahalı pahalı alırlar mesela ben o paraya iki şey alirim.
Ama göze batan benimki olur
Eşimle geçen sene br gece kalmalı denize gittik mesela.
Biz hiç gitmeyiz
Bir günde bizi goturdunuz mu.
Paranızın kıymetini bilin falan falan.
Bunca sene abisi bakarken götürmüş mu ki ben bu saatten sonra peşime takıcam
Hem götürmek istedigimde de yok ben sevmiyorum evde oturmayı seviyorum gerek yok diyor görümcem ama
Lafa gelince abilerim var ama hayrını göremiyorum diyor.
Neyse herkes ettiğini bulsun
Seni çok iyi anlıyorum canım hesap bir olunca çok zor oluyor ilk zamanlar sürekli eşimle tartışma sebebimdi artık takmıyorum kendi paramı da hesabını vermiyorum .. lokantaya gittimizde bile söylemiyor eşim para harcadımızı bilmesinler diyo .. eşimi hep kontrol altında tutmak istiyorlar .. bende madem eşimin parasını onlara veriyo bende yiyip içiyor kıyafet alıyom gönlümde bırakmıyom hiçbirşeyi
Bizim ailede de benim:)Aynen canim.
Hevesleniyorlar.
Bizim ailenin birikimcisi benim.
Annem özenir bana hep ama beceremezdi
O da başladı altın ve dolar almaya
Öyle öyle birikcek bu paralar
Küçük düşüncez büyük olcak
Canım bizimde önceden kese birdi
Evet ona güvenip karisiyorlar.
Ama suan hic bisi söylemiyorlar
Hatta gorumcem ortak çekeriz hesabı dedi plan yapiyo ya kendince :)
Ben hep az olsun para ama ortak olmasın hic bisi derim
Umarım herşey duzelir.
aiy insAllah
takmayıda sevıyomussun bence bılezık al.ben de düğünde dernekte takmayı cok severim ama dıkkat cekıyor cok durunca utanıyorum ben öyle hasır setimi takıyorum tek daha hos oluyor ama ortamım olsa kesın sakır sukur gezerimBugün yatan maaştan 1310 lira artıyor kızlar .. bir tam altın mı alsam 300 lira da birikmişim var 1600 ediyo biriktirip bilezik mi alsam ... her ay 1300–1500 lira böyle artacak maaşımdan ?
bizde de benBizim ailede de benim:)
Annemin fazla parası olunca bana verir ben harcarim sende dursun der
Merve bank der hatta:))
Benimkiler Adana burması canım 3 tane var 7 ye hedef koydum :) bunlar şakırdamıyor öyle şıkırdasa bende takamazdımtakmayıda sevıyomussun bence bılezık al.ben de düğünde dernekte takmayı cok severim ama dıkkat cekıyor cok durunca utanıyorum ben öyle hasır setimi takıyorum tek daha hos oluyor ama ortamım olsa kesın sakır sukur gezerim
B Bugunneselibirgun sabret kv nin yaptıkları yanına kalmaz.Kimse yaşattiklarini yaşamadan ölmez.Allah sorar hesabını.Arkadaşların da dediği gibi kesinlikle okulunu bitir ve atan kimseye muhtaç olma.
Huzura feraha erersin İnşAllah.Herşey gönlünce olsun.
Maşallah canım baya altının olmuşbenimde düğünde o burmalardan kayıpederim 12 tane bana takmıştı.
tüm aile hepsi aynı model olsun diye hallar amcalar teyzeler benim kendi ailem hatta komşular (kayınvalde çok samimi komşular ile) aynı mersin burmasında takmıştı.
25 tane burmam olmuştu.
kalan 18 tane desenli 40 bileziğim olmuştu.
hey gidi :):)
snr ev alınca ben sattım..
benim kayınvalde kayınpeder iyi yatırım yapmış herkese takmışMaşallah canım baya altının olmuş
Benim 8 bilezigim oldu isciliksiz ama düz degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?