Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugün yatan maaştan 1310 lira artıyor kızlar .. bir tam altın mı alsam 300 lira da birikmişim var 1600 ediyo biriktirip bilezik mi alsam ... her ay 1300–1500 lira böyle artacak maaşımdan ?
Kulağa hoş geliyor bilezik fikri ama sen bilirsin tabi takmayı seviyorsan ya da saklama sorunu falan olacak mı onları düşün derim

Canım annem diyesim geldi
:))
Vallahi ilkyardım gibi hatun.
Herşeyin yedeği kullanılmamisı var.
Yer de olunca alip koyuyor.
Bir de al senin olsun demiyor mu kalbimi tam 12 den vuruyor.

Gecen biz disaridaydik oglum evdeydi o iftarı annemlerde yapcakti
Dayisiyla bizde yemeye karar vermisler.

Mikrodalgayi becerememişler
Annemi çağırmışlar annemde unutmuş ayarlayım derken dumanlar cıkmış falan.
Biz 2 de geldik 2 ye kadar bizi beklemis.
Ben sizin mikrodalgayi bozdum galiba yenisi beğen alayim diyor.

Be kadın yat uyu nolcek allasen dedim(onuda annem almıştı zaten)
Baktık çalıştı.

Aiy cok ince düşünüyor üzülüyorum bazen.

Ay canm aynı.
Yemem giyimem icmem gezmem bile laf.
Kendime flodan 10 liraya bez ayakkabı almıştım hemen ona bile laf yaptılar.
Kendileri indirim takip etmezler.
Mahalle dükkânından pahalı pahalı alırlar mesela ben o paraya iki şey alirim.
Ama göze batan benimki olur

Eşimle geçen sene br gece kalmalı denize gittik mesela.
Biz hiç gitmeyiz
Bir günde bizi goturdunuz mu.
Paranızın kıymetini bilin falan falan.

Bunca sene abisi bakarken götürmüş mu ki ben bu saatten sonra peşime takıcam
Hem götürmek istedigimde de yok ben sevmiyorum evde oturmayı seviyorum gerek yok diyor görümcem ama
Lafa gelince abilerim var ama hayrını göremiyorum diyor.
Neyse herkes ettiğini bulsun

Seni çok iyi anlıyorum canım hesap bir olunca çok zor oluyor ilk zamanlar sürekli eşimle tartışma sebebimdi artık takmıyorum kendi paramı da hesabını vermiyorum .. lokantaya gittimizde bile söylemiyor eşim para harcadımızı bilmesinler diyo .. eşimi hep kontrol altında tutmak istiyorlar .. bende madem eşimin parasını onlara veriyo bende yiyip içiyor kıyafet alıyom gönlümde bırakmıyom hiçbirşeyi

En güzelini yapiyosun.
Ben yapamiyorum.
Hoş gerçi istesem eşim gecikmeli de olsa verir ama bu aralar sıkışık eli.
Herkes keyfinin kahyasini memnun ediyor bende hala oyum eksik buyum eksik diye tasalaniyorum

Bizim ailede de benim:)
Annemin fazla parası olunca bana verir ben harcarim sende dursun der
Merve bank der hatta:))

Bugün yatan maaştan 1310 lira artıyor kızlar .. bir tam altın mı alsam 300 lira da birikmişim var 1600 ediyo biriktirip bilezik mi alsam ... her ay 1300–1500 lira böyle artacak maaşımdan ?
takmayıda sevıyomussun bence bılezık al.ben de düğünde dernekte takmayı cok severim ama dıkkat cekıyor cok durunca utanıyorum ben öyle hasır setimi takıyorum tek daha hos oluyor ama ortamım olsa kesın sakır sukur gezerim

Benimkiler Adana burması canım 3 tane var 7 ye hedef koydum :) bunlar şakırdamıyor öyle şıkırdasa bende takamazdım

Inşallah canım..
Sav salim bebeğimi kucagima almak istiyorum.

Kimsenin yuzuunu de gormek istemiyorum...

Evimde yurdumda bir başıma mutlu olurum...

Eşim olsun çocuğunmmm olsun
Arada gidip geldiğim yine akrabalar olsun yeter

Kimseyle çok sıkı fıkı olmak iyi değil..

benimde düğünde o burmalardan kayıpederim 12 tane bana takmıştı.
tüm aile hepsi aynı model olsun diye hallar amcalar teyzeler benim kendi ailem hatta komşular (kayınvalde çok samimi komşular ile) aynı mersin burmasında takmıştı.
25 tane burmam olmuştu.
kalan 18 tane desenli 40 bileziğim olmuştu.
hey gidi :):)
snr ev alınca ben sattım..

Maşallah canım baya altının olmuş

Benim 8 bilezigim oldu isciliksiz ama düz degil

bir kaç aile yadigarı takarım dediğim şeyelri ayırdım.
kayınpederin kayınvaldeye evlenme teklifi yüzüğü vardı, benim annemler liralı künye yaptırdılar.
kayınpederin kalın hazır bir künye atkmıştı nişanda birde eşimin patronu özel işçilikli bir künye takmıştı onlar tek taş, beştaş onalr kaldı.
oğlum doğunca eşim zümrüt yeşili bir elmas set aldı. kolye küpe yüzük birde onlar var.
birde gerçek inci set, pırlanta setimi de sattım ev alırken. şimdi diyorum ki niye sattım ..
bana kayınvalde satma nolur kalsın demişti. aman takmıyorum dedim . işte yerine konmuyor.

Maşallah canım baya altının olmuş

Benim 8 bilezigim oldu isciliksiz ama düz degil
benim kayınvalde kayınpeder iyi yatırım yapmış herkese takmış
tek oğlan olunca bana geldi.
benim ailemin sonuncusu olunca bizim taraftan teyze amca hala filan 1. derece taktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…