Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hastakardesleri yazmış telefon klavyesi yaaa. Kardeşleri olacak o :)

Gunaydin

Bugün halılarım gelecek.
Bende kendime bayramlık alayım diye dışarı çıkacaktım eşimden istedim o bugunde çalışıyor.. normalde brabrr gideriz diyodu.

Kaç gibi gelir diye aradım 1 ile 3 arası dediler.
Bakalim.

Dün lavobomuza silikon çekildi .
O kurusun diye yemek falan yapamadım.
Canım zaten pide ve tatli istiyodu ama eşim 11 gibi gelince gidemedik.

Ona kahvaltılık hazırladım dün.
Bugün de bir sürü isim var pide isini sordum ama cevaplamadı.
Aksama ne yapsam bilemedim.
Şimdi 1 e kadar yapsam yemek hazir olur en azindan.

Sonra halılar gelirse yerleşir
Ve bende alışverişe giderim eşim gec gelir zaten. Kaynanamın da haberi var gelir sanirim ama ınslalah çok kalmaz

ne güzel birikim yapmışsın.
tez zamanda ödersin canım...

Onceden birikime cok da ciddi bakmazdim ama insan bazi seyleri gorup gecirdikce onem veriyor cok sukur 7 aydir birikimciyim bunu once de yapsaydim nelerim olmazdi

cok sukur bugunumuze maddi kisim benim kontrolumde basaracagim

eskiden bende hiç bakmazdım
toplu gelen primleri altın almak ne kelime aynı gün gider kıyafet veya kısa mesafe bir yere tatile giderdik
en iyi yerlerde yer içerdik.
hiç planlı değildim.
evlendik öyle bir eşya borcu ödemedik
ailelerimiz yaptı herşeyi
biz gelen parayı öyle savurmuşuz
ne zaman çocuk oldu bu siteyi tanıdım aklım başıma geldi.
evlendiğimde tutmasını bilseydim şuan iyi bir birikimimiz olurmuş.
eşim sürekli aman öleceğiz harcayalım der , evimizde arabalarımız da var dedi.
şimdi köşemizde fazladan üç beş kuruş kalsa iyi olmazmıydı.

Günaydın herkese;
Belki bayram boyunca yazamam buraya o yüzden yazayım dedim. :)
Herkese çok mutlu, güzel bir bayram olsun. :)

Bu bayram biz gidemediğimiz için eşimin ailesi yatılı olarak gelecek. Ben de öğlene kadar işte kalıp, sonra yemek yapmaya eve geçeceğim.
Dünden beri kendimi yormamaya çalıştım ama yine de hamileyken alışkanlığın dışında hareket edince sorun oluyor. Tarlada çalışırken doğum yapanlar nasıl yapıyorlardı acaba.

Ev için kredimiz çıktı çok şükür. Ayın 25'inde 10 yıllık ödemenin altına imza atacağız. Allah ödeme kolaylığı verir işallah.
Bu ara bütün harcamalar üst üste geldi pek önümü göremiyorum. Ama 2 ay içinde toparlayıp birikime geçeriz diye düşünüyorum. Her ay küçük de olsa bir miktar birikime atarak devam edelim diyoruz. Yoksa ipin ucu kaçacak diye korkuyorum. Burada sizleri okudukça tekrar heveslenip, birikime tam gaz devam ederim artık.

İyi ki varsınız. Tekrar mutlu bayramlar :)

Canımsın.
Maşallah iyi gidiyorsun kuzum.
Allah bereket versin.

Topikdeki herkes maşallah cok iradeli ve birikim gönüllüsü.

Sevindim sizin adiniza.
Olsun bir ev sahibi olacaksiniz.
Sizin olacak.
Borçsuz zaten almak ne mümkün.
Siz bunu istemissiniz ve Rabbime nasip etmis.
Ödenir hic merak etmeyin.

Aslında sey öleceğiz tamam böyle düşünüyoruz.
Şimdi yemicez nezaman yicez bunuda dusunuyoruz.
Bence biraz ondan biraz ondan.

Yani gezmeden falanda olmuyor.
Bende hesap yapiyorum oraya gitmeseydik su kadar kenara atardım diye.
Ama aklım orada kalacaktı.
Keşke diyecektim.

Yazin artik bizde stabil geziyoruz yani severek isteyerek.
Bakalım biriken yeter az da olsa kenara koyabiliyorsak kâr diyoruz.

Sen söyle kendi yapmak istediğini, planını, biz plan yaptık dalan desen esin bisi der mi?

Eşim mesela bayramlar ziyaretden cok gezelim ister.
Ama bu bayram görüşüyoruz ya artik laf etmesinler diye ablasına ve abisine ugricaz.
Bi 10dk oturup cikariz diye kendi plan yapti esim.
Sonra bi arkadaşının annesi var 70 yaşında bizi her bayram bekliyor ona ugricaz.

Anneannem falan gidermeyiz bilmem bana bagli.
Ben istersem goturur..

Eşini annesiz planlar yapması icin ikna etmelisin.
Eşim sevmez mesela başkasıyla tatili.

cnm ailesiylr vakit gecirmeyi seviyor bekar abi ve kardes var kadin ise manyaklik derecesinde gezme hastasi evine dogru duzgun uğramıyor esim gidelim dedigim yerlere gider ama onlara da genis vakit ayiriyor. Kadin kafasina gore plan yapiyor ben cok sabrettim gecen yaz kapistik eli ayagi cekti biraz . fakat biraz daha benden tavır bekliyor sanirim

kendime ne alsam ister ima eder bildigin kiskanc kaynana

Kıskanç kaynana yı bilirim
Hele ki bencilse de.....
Rabbim yardımcın yardımcımız olsun:)
Bayram geldiğine sevinmiyorum malesef
Kızları bile zorla götürüyorum babaaneye
Gelmiyor içlerinden
Eşim her halikarda mutsuzca yüzü gülmüyor. Akşam gittik öyleydi bakalım bugün belki gülümser
Bıktım kızlar arada kalıyorum

Kızlar selam
Bayram gelince önceden sevinirdim bu yıl hiç sevinemiyorum gecen yil evlendim ve geçen yıl ramazan bayramında 3 gün , kurban bayramında da 3 gün kayinvalidemgille gezdik . Bu bayram da büyük ihtimal aynısı olacak onların arabası yok diye biz gezdiriyoruz ve tıklım tıkış biniyoruz arabaya nefret ediyorum ya . Hiç unutamıyorum bayramın ilk günü akşama kadar gezdik onlarla ramazanda ve ben artık akşam olunca esiime babamgille gidelim dedim . Kp ne dese iyi tamam bizde gelelim dediler ve yemek vaktiydi biz tam 5 kardeş babamın evinde hep beraber mutlu mesut toplanıp guzel bi aksam gecircektik kv kp görümcem kaynım da dahil oldu . Ve onlarla geri kalktım hemen cunku kv o kadar cok patavatsiz sacma sapan konustu ki benle ilgili zavalli 80 yasinda nenem ya bu kiz size bi saygisizlik mi etti noldu simdi dedi yooo ben ornek veriyorum diyo hasta ya . Bende daha fazla ailem huzursuz olmasin diye kalktim geri kv gille yemekten sonra . bu da yetmez gibi kaynimdan laf işittim yok ablamgil surat yapmış geldiler diye ilk gun yemege kaldilar diye . zaten sığamadık diye erkekler başka odada yemek.zorunda kaldı.ne zaman.gorduyse onları bnde ne alaka falan dedim eşim.sessiz kaldı bişey demedi zaten hep sessiz kalır . Bu bayram da o yüzden çok stresliyim yine kizlar kusura bakmayın biraz uzun oldu çok doluyum herkese şimdiden iyi bayramlar

Büyük değiller mi evlerinde otursalar misafir bekleseler daha mantıklı.

Bizde eşimle muhtemelen ilk kv ye gideriz.
Sonra teyzesi sonra babamlar babannemler halamlar falan.

Geçen bayram eşim sabah namazını kıldıktan sonra eve geldi diye kıyamet kopardılar neymis hep beraber kahvaltı yapilcakmis

Canım 48 yaşında kv 50 yaşında kp . Bi sürü gelecek yeğenleri vs var ama bi gezme merakı kv sevmez hizmet etmeyi misafire 2 kişi gelse beni çağırır gel çayı tut diye evlerimizde uzak halbuki . Aynen bizi de bayram namazından sonra gittik diye laf çarptılar bayram namazına gitmemiz lazımmış

Sen esinle planla ama annen şöyle böyle yapıyor derme.
Ramazan boyunca beraberbkahvalti yapamadim eşimle.
Bende onla yapmak istiyorum
He ama o ailesiyle yapalım derse üstüne gitmem en azından sabah görürsek akşam naptınız ne ettiniz nerelerdeydiniz sohbetine girmemiş bize bile en son geldiniz lafini duymamış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…